pillerfrukost

Fyfan, det här måste va ett skämt. Vaknade i morse och tog mig inte ens upp ur sängen för min satans mensvärk, gör t.o.m ont i ryggen, INTE okej! Tog mig upp för en stund sen, tryckte i mig 2 alvedon, 1 ipren, en sjukihuvudetmedicin och så fick det bli p-piller. Måste helt enkelt börja med dom igen, finns ingen återvändo. Sen jag slutade med dom har jag haft sjukt mkt pms och magont, så nu får det vara nog!

Nu ska jag skynda mig iväg till frissan iaf, sen hämta upp empan, fixa lite grejer, och kvällen ska jag spendera på jobbet. Vi har inventering så jag räknar med att jobba till inatt nån gång!

Hörs efter det!

värk

Nu ska jag gnälla, och jag ska gnälla som fan! Jag har tandvärk, huvudvärk, mensvärk och febervärk, tycker verkligen synd om mig själv. Magen gör så ont att jag helst vill lägga mig ner och gråta, så satans drygt. Men men, what do to? Bara att härda ut helt enkelt.

Idag har varit en slappdag, mammsen blev sjuk så det blev ingen shoppingdag tråkigt nog, åkte till moster och hängde där istället. Men vid femtiden fick jag ett ryck, gick ner till stan och mötte elin och inhandlade några julklappar till barnen, och lite fint presentpapper, rött med vita hjärtan! Och så köpte jag en ny fin kökshandduk. Har hunnit hänga lite med gåsen och empan också, alltid lika trevligt! 

Imorgon ska jag upp tidigt, ränna runt och köpa lite mer julklappar, sen ska jag till frissan och klippa av håret, längtar!

Nu ska jag ta typ hundra ipren och försöka sova bort all värk, gonatt!





fick bli röda ljus den här gången, lite mer julkänsla!


your winter

God morgoooon! Idag är jag ledig. Insåg just att jag inte har nån frukost hemma, men som tur var hittade jag ett ensamt litet ägg kvar i kylen, alltid nått!

Nu ska jag sätta mig och betala räkningar sen blir det julklappsshopping med mammsen!


Min julsängkläder, fina va? ;)


härliga söndag!

Åååh, vilken mysig söndag!! Efter julfikat hos mormor åkte vi på rusta och jag handlade lite ljus och smågrejer för att pynta här hemma, sen åt vi pizza också, riktigt gott. Pricken över i:et på en söndag.

Ikväll har jag bara varit hemma, städat undan lite, och julpyntat som sagt, jättemysigt äre här nu! När jag skulle hänga upp julstjärnan i köket så hamrade jag bort en bit av väggen... typiskt!

Hade tänkt avsluta kvällen med ett varmt bad och skvallertidningar, behöver tina upp lite, är ju inte direkt någon negervärme ute.

Imorgon blir en heldag med mammsen, ska shoppa julklappar hade jag tänkt. Skönt att för en gångs skull göra bort det i tid så man slipper stressa ihjäl sig dagarna innan jul.

PUSS







haha lägg märke till väggbiten som saknas.. suck! lägger upp resten av bilderna från mitt julpynt imorgon ;)

första advent

Igår var skoj, mycket trevlig impulskväll, idag är jag faktiskt inte bakis, det är skönt! Ska iväg till mormor nu och ha adventsmys, Jenny har bakat julfika så nu ska jag tjocka ordentligt!

Hade med mig kameran igår men tog inte en enda bild, så typiskt mig.

Hörs senare!


barbiegirl

Lyssnade på 90talsmusik och taggade till, ses i vimlet!


jävla vinter

Har sån pms att jag bara vill sätta mig ner och gråta, vart är världen på väg? USCH! Det är inge okej nånstans.

Jag vill dricka öl ikväll, men allt känns jobbigt när det är tusen meter snö ute, bara att gå utanför dörren är ju ett projekt...vintern är dryg ibland!

Näe, ska knäppa en bärs nu och försöka hitta peppen, just nu känns det som jag ska somna sittandes.


a comet appears

Gokväll kära vänner!

Ikväll har jag tjuvstartat med julpyntet lite, men ytterst lite bara. Men det känns som att alla är lite tidiga i år. Tog bara fram adventsljusstaken och julstjärnan, lite mysbeslysning. Julgranen får komma upp om sisådär 2 veckor, det blir perfekt! 

Kvällen har jag spenderat med empan, vi har hängt i soffan, ätit halvbrända popcorn och druckit gammal saft som smakade surt, men det dög. Det som är så bra med sånt som inte är så gott att man äter ju inte överdrivet mycket, det är bra för figuren, typ....

Nu hade jag tänkt försöka krypa isäng, jobb imorgon, långlördag dessutom. Pengarna ba rullar in, det gillas!

Jag är lite smått sugen på en bärs eller 2 imorgon.....


lessheten

Blääääääääääää vad less jag blev helt från ingenstans. Gissar på pms, det brukar göra mig lite knäpp. Men som tur var går det ju över!

Ikväll har jag hängt med hjärtat mitt. Vi har suttit i soffan och surrat skit, och så bakade vi kokostoppar, sjukt gott!! Kan vara det enklaste jag bakat i hela mitt liv.

Näe, jag är ledsen men jag har noll lust att skriva nått mer just nu.

Hörs en annan dag, god natt!


haha, man kanske snarare ska kalla det kokosbullar.......


tusen bitar

Tjaba tjena hallå! Tänkte strunta i att uppdatera idag, men här sitter jag och skriver ändå. Klev upp tidigt imorse för att gå till läkaren, kände mig ashängig när jag va på väg dit så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig från jobbet och få en vilodag, det har varit skönt. Spenderade 1½ timme på vårdcentralen, sen traskade jag till moster och har varit här hela dagen, tänkte sova här också. Har haft slappaste dagen på länge, jag behövde det. Men helt lat har jag inte varit, vi har lagt ett tusenbitars pussel, började väl vid 11 imorse och blev klar för en timme sen, det tog sin tid. Är ju inte vilket pussel som helst, utan ett sånt där man inte vet innan hur den färdiga bilden kommer att bli, man måste ju ha lite utmaning ;) (visar bild imorgon)

Pricken över i:et på min hängiga dag är ett munsår, mmmh vad glad jag blir. not!



fix you

Hej hååå! Fick just värsta hjärnsläppet hur man börjar ett inlägg. Kan bero på att jag är trött idag. Klev upp klockan 8 imorse och ringde vårdcentralen, och eftersom dom skulle ringa upp efter 45 min kändes det rätt meningslöst att somna om. Men det var mysigt att kliva upp tidigt och bara sitta i soffan och göra ingenting alls, ingen stress. Jenny ringde vid halv 11 och frågade om jag ville komma till mormor och äta lunch och sen följa med på stan, och självklart gjorde jag det. Hann spana på lite julklappar som jag ska köpa, det känns bra.

Har även hunnit hänga hos Mia, varit och handlat garn, och blivit bjuden på rullkebab av mammsen, det var smarrrrigt! Kvällen spenderades i soffan med gåsen, empan och kakor, lite glögg och det sista av räksmörgåstårtan. Och på tal om den ska jag aldrig mer äta räkor i hela mitt liv, punkt slut. Fyfan, blir äcklad bara av tanken. Vill spy, usch!

Nä, nog om äckliga räkor. Nu ska jag krypa ner i säng och försöka somna i vettig tid.

Godnatt!!

ps. idag kärade jag ner mig i en fåtölj som kostar ca 10.00kr, och jag vill ha två så vi säger 20 000kr, kredit? ds.


slappisoutfit, älskade sockar från h&m. hittade mig ju ett par knähöga också!


hjärtat mitt!


mormors katt, han bet mig i fingret idag, han tycker nog inte om mig.


citronkokoskaka!

Ååh, ibland är jag tacksam att jag kollar min mejl. Oftast raderar jag allt utan att kolla vad det är, men inte igår. Hade fått mejl från matklubben.se där de va flera recept på långpannekakor. Så här mina kära vänner, ska ni få ett recept på en jätteeegod citronkokoskaka, som för övrigt var så sjukt enkel att göra.


Ingridienser:

3 ägg
3 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1½ dl mjölk (sojamjölk funkar lika bra)

Kokostäcke:
5dl kokos
1 msk vaniljsocker
100 g rumsvarmt smör
1½dl socker
Rivet skal av en citron



Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader, smörj och bröa en långpanna ca 25x30 cm (min var 32x37 typ, men de funkade lika bra). Smölt smöret. Vispa ägg och socker till ett vitt skum. Blanda sedan vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver och rör ner det i ägg- och sockerblandningen växelvis med mjölken. Rör ner det smälta smöret och häll smeten i formen.





Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 20 min och gör under tiden kokostäcket.

Vispa sockret och smöret. Vispa ner det rivna citronskalet, vaniljsockret och kokosen. Lägg kokosblandningen på kakan och grädda i ytterligare 5-10 min tills kakan fått en gyllenbrun färg. Skär i rutor. Klart!









alltid i 110

Hej hååå! Vilken dag, vilken fart. Har hunnit med väldigt mycket. Jobbat några timmar, varit på strömmis, skrivit ut papper åt Malin, lämnat dom till mormor, hängt med Ida och Juni, druckit kaffe med Mia, och sist men inte minst så har jag bakat en kaka (ska lägga upp recept och bilder senare). Har frugan på besök nu också, det är mys.

Idag har jag dock mått riktigt kasst, snurrar i huvudet mest hela tiden och illamåendet är inte att leka med. Var som skönt när det gick över, men när det kom tillbaka blev det sju resor värre än sist. Erbjöd mig att jobba imorgon men chefen tycker att jag ska vara hemma och vila, men, vad är vila? Får väl försöka iaf! Ska upp kl 8 och ringa vårdcentralen och kräva en ordentlig undersökning, vill inte må såhär nå mer. Kan ju tillägga att jag ringde mamma igår kväll och grinade för jag mådde så illa, hahah, jag kommer aldrig växa upp!

Aja, mys nu. Uppdaterar kakan sen!


   
vackra unge!!!!


kyligt

Gomorrron! Får bli en väldigt kort inlägg, för jag ska skynda mig iväg till jobbet (på min lediga dag), duktiga jag! Idag äre svinkallt, jag ska unna mig att ta bilen till jobbet.


kanske inte roligaste utsikten....


ser oförskämt pigg ut för att va så tidigt på morgonen, inte likt mig!



datorn visar -18, min termometer visar -16, vilket som så äre fan snuskigt kallt ute.


söndagslyx

Sådärja, då var helgen snart över. Min helg har varit lugn och hur bra som helst. Ikväll lyxade jag och Empan med en smörgåstårta, det var gott men såklart åt vi för mycket och har varit illamående efteråt, typiskt. För att få nån ordning på illamåendet tryckte vi i oss popcorn och skumtomtar, då blev det genast mycket bättre! Eller hur vare nu?

Nu är tvätten klar, empan hemskjutsad och klockan mycket. Tänkte ta ett åksjukepiller nu och försöka somna, planen är att orka upp tidigt imorgon och jobba lite på min lediga dag. Ber till gud att illamåendet försvunnit imorgon bitti. Tack på förhand!

Ps. det tar emot att ta kvällsröken när det är -13 grader ut, fy! ds.




who cares

God dag! Sooom jag sovit inatt, nästan 12 timmar! Det var skönt, men det dryga när man sovit så länge är att man känner sig så himla seg, iallafall jag. Pallrade mig upp, fikade frulle, tog en dusch och nu känner jag mig lite mer på g igen. En grej som känns mindre kul idag är att jag känner av karusellsnurret igen, inte bra alls. Får hoppas att det släpper snarast.

Nu ska jag ta en prommis till Mia och hänga där och dricka lite kaffe innan det är dags för tvättstugan. Hörs senare!

(funkar inte att lägga upp bilder, jävla skit! lägger in bilden sen)

puss sålänge!


julmys!!

Åh vilken bra dag det här har varit! Började dagen med jobb mellan 11-16.30, och jag kan nog inte förklara med ord hur slut jag var efter den här dagen. Galet vad folk det varit. Och jag är lite fascinerad över hur många som börjat handla julklappar i god tid, är lite avis på dom. Jag är mer en sistaminutenhandlare.

Efter jobbet gick jag till Mia och tog en kaffepinn, byggde lite pussel och surrade skit. Det är så mysigt att va där, får nån sorts inre lugn i hela kroppen. Lite av en frizon kan man säga.

Kvällen har jag spenderat med mina fina E:n. Vi har druckit julmust & glögg (eller okej jag drack inte så mycket för jag är en mes som tyckte det smakade för mycket alkohol, haha). Men öl blev det också, det gick ner fint i magen. Och så åt vi lussebullar och skumtomtar, alltid lika gott. Älskar verkligen allt som har med julen att göra. Undrar föresten om lussbullar är lika gott mitt i sommaren?! Tveksamt.

Näe nu ska jag ladda ner nå How I met your mother och krypa ner i sängen.

PUSS


syndar

Fredag, underbara fredag. Kvällen har jag spenderat i soffan med min älskade soulie och chirre, dirre och cola såklart. Bra grejer! Halvkollade på idol, är inte riktigt något fan av det egentligen, men det är ju som nån sorts grej man måste följa bara. Tragiskt men sant. Men mysigt hade vi, masserade emmelies tår också, det gillade hon. HEHEHEH!

Sen kom frugan hit, vi har legat i soffan och snackat skit, och så syndade vi med en inomhuscigg, det va najs. Är för kallt för att gå ut, helt enkelt. Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film. Måste försöka sova snart känner jag, klockan är snart 2 och jag ska upp och jobba. Varför är jag aldrig trött på kvällarna längre?! Får börja räkna får.

Imorgon ska jag ha julmys med empis och ilajn, längtar redan!

God natt!
 


say WHAAAT?

Amanda har misshandlat min kaviartub, inge litee heller....


önskelista



Satt och skulle komma på vad jag önskar mig i julklapp, och tro det eller ej, men jag kom inte på något jag veeerkligen vill ha eller behöver. Men för att va snäll med tomten så tänkte jag att vafan, nått måste jag ju vilja ha.
Så här är min önskelista:

* pyjamas & underkläder från h&m
* flanellsängkläder från jysk
* sheperdtofflor
* en ny DKNA-parfym
* överdragsbyxor från stadium
* skor från scorett
* presentkort på h&m eller nån annan klädaffär

Är det vuxenpoäng att säga att allt jag egentligen önskar mig är en mysig jul med nära & kära? Det är iallafall så det känns. Vill inte att någon annans ekonomi ska lida för att jag ska få juklappar. Helt meningslöst, egentligen!


speechless

Alohaaa!

Idag har jag inte så mycket roligt att skriva alls, har jobbat idag (tog mig igenom hela arbetsdagen + en timme extra) utan att spy eller trilla omkull, det känns lovande! Är så sjukt mycket kläder på jobbet att jag inte fattar hur det ska få plats ett enda till plagg. Större butik skulle vara mycket uppskattat just nu! Det lustiga är att jag alltid tänker "det här kommer aldrig att gå", och så går det alltid ändå. Helt magiskt!

Efter jobbet lagade jag lunchlådor till resten av jobbdagarna, sen har jag passat på att rensa frysen också. En såndär grej jag tänkt göra i flera veckor men det har liksom bara aldrig blivit av, men nuså, äntligen. Ringde och bad mamma vara gullig att komma och frosta av min frys också, hoppas på att det blir gjort imorgon. Vad vore livet utan mammor?! 


   
mys mys mys


chääärlek!


i mina ögon är du alltid det vackraste! ♥


talking to the moon

Tjabatjenahallå!

Imorse klev jag upp tidigt för att ringa vårdcentralen, fick en tid kvart i 4 så jag somnade om lika fort igen. Sov ut lääänge, slappade här hemma med frugan och sen traskade jag iväg till mitt läkarbesök, vilket va totalt slöseri med tid, fick inte veta mycket vettigt alls. Tydligen att jag kanske har ett virus, men vadå kanske? Åh! Irriterande.
Aja, uppdaterar mer senare.




finfint

Idag var en trevlig dag med tjejorna och lite shoppande. Dock köpte jag ingenting onödigt, utan bara saker som jag faktiskt behövde, och då menar jag, behövde. Inga onödiga saker alls. Eller okej, nu ljög jag lite. Jag köpte tjocksockarna som jag kärade ner mig i, men till mitt försvar kan jag säga att det är svinkallt i min lägenhet så, är ju dumt att frysa om fötterna.

Sen käkade jag körv med empan, mycket gott. Hann förbi min käre mormor idag också, saknade henne så mycket så jag kände att de va dags att hälsa på, och fick mig lite mat där också, och så bjöd jag på lite fika! Snällt barnbarn jag är va?

Testade åksjukepiller idag också, vet inte vad jag ska tycka. Blev ju lite mindre snurrigt men illamåendet satt som kvar. Och så blev man svintrött av dom också. Ringde sjukvårdsrådgivningen och hon tyckte jag skulle ringa vårdcentralen imorgon och få träffa en läkare, så jag lyssnar väl på henne då.

Nu har jag frugan på besök, vi ska äta mackor och kollar på film. Myyyysigt!

Juste, fick nått ryck och gjorde om lite här hemma, fint blev det :)




sötnöt till fruga jag har!


kvällsfika


barbordet bortaaaa


ja det är bomdnedslag i min säng, hur tror ni annars resten av rummet skulle kunna se så städat ut? dahhh. jag är inte så pedant som man kan tro......


drop it

Godmorgon solstrålar!

Önskar att jag kunde räkna in mig själv bland som, men jag känner mig snarare som ett regnmoln, grått och tråkigt. Mår inte bra idag heller. Är redan dyngless på det här.

Aja, ska iaf försöka få något vettigt gjort idag. Ska hämta upp empan och gåsen nu sen blir det lite affärer. Måste lämna igen en matta jag köpt, handla lite mat, och så ska jag på jakt efter ett par tjocksockar som jag helt och hållet kärat ner mig i, måste ha!

Hörs laters!


idag inviger jag en av alla mina nya tröjor, den är mysig!


usch och fy och blä

Då var det måndag, igen. Veckorna bara springer iväg. Men snart är det december, det gillas, jag längtar efter att få julpynta lite. Älskade jul!

Helgen har varit trevlig, fredagen spenderades i soffan med gåsen och empan och lite idol samt mycket smarriga smoothies made by åsa lie. Lördagen blev det lite törley och bärs, och hemmafest för ovanlighetens skull, det var trevligt så länge de varade. Trist att jag glömde kameran, orutinerat. Natten spenderades med fullt hus hos mig, 6st fick vi plats i mina lilla 1a, aldrig mer igen säger jag bara, haha. Fan vad jag gillar att va själv.

Idag skulle jag vara ledig, men blev tvungen att jobba några timmar ändå. Alltid trevligt bortsett från att jag mått illa precis hela dagen. Eller, mestadels iallafall. Om det här inte gått över till imorgon måste jag ringa läkaren och fråga vad problemet är. Är nästan gråtfärdig för att det tar sån energi att gå runt och känna sig spyfärdig. Det känns som jag åkt karusell hela dagen, eller varit asfull, ogillar bägge delarna.

Anyway, hämtade ut mitt paket på h&m idag också, och kläderna va fiiiina. Från och med nu ska jag dock försöka sluta handla på nätet, eller handla överhuvudtaget. Nu har jag faktiskt mycket nya kläder.


gåsens goda!


behöver jag säga annat än söndag?


har börjat vänja mig alldeles för mycket med dessa inplastade paket.


en ny skjorta!


tusen tankar

Ikväll har jag börjat skriva mitt brev, ett brev som gör ont i hjärtat att skriva, och som väcker mycket känslor. Har tänkt jättemycket senaste dagarna, på allt och ingenting egentligen, på vad jag måste göra för att få livet att gå vidare. Jag har insett senaste dagarna att jag inte är så hård och kall som jag försöker intala mig själv att jag är. Snarare tvärtom, jag bryr mig, jag känner känslor, jag har för mycket känslor. Jag hatar att tänka såhär mycket, jag vill bara skjuta bort allt och låtsas som att allt jobbigt som varit, aldrig har hänt. Men allt måste ut, jag måste förr eller senare bearbeta allt. Jag försöker göra det, och jag försöker göra det långsamt, babysteps. Jag vägrar gräva ner mig i en grop och inte orka kliva upp igen.

Det som inte dödar det härdar.



Jag kände för att testa långt hår igen, men insåg typ att jag trivs bättre i kort.


lördá!

Hallååååå! Idag är min första lediga lördag på ett bra tag, händer inte alltför ofta faktiskt, kanske.. 4ggr per år? Hur som helst, på min lediga dag har jag sovit ut, rensat papper & kvitton, och städat! Hade nästan hellre jobbat faktiskt, men jag är ju som jag vart.

Just nu sitter jag och dricker en öl och ska snart röra fläsket till elin. Vet inte riktigt vad planen är för kvällen, men lite alkohol i blodet behövs.

Igår när jag gick till jobbet så höll dom på att fälla massa träd på gångbanan, så jag skulle ta en genväg vid bilvägen, men när jag skulle kliva över järnjävlastaketet så hade jag visst glömt hur man lyfter på benen ordentligt så jag slog in knäet, det gjorde förjävla ont. Haltade till konsum och när jag kom till jobbet såg jag att det gått hål på mina leggings och så blödde de på knäet. Såret är max 1 cm stort, och jag får det att låta som värsta stora grejen, hahaha. Men fan va ont det gjorde!

Aja, ska sänka den här badboyen sen dra mig, tjingeling!



nyblekt hår, mmmmmmmh!


baka kaka

Ikväll har jag varit kreativ, vilket jag är ovanligt ofta nuförtiden. Efter jobbet åkte jag hem, diskade undan typ en veckas diskberg (man kan ju inte vara kreativ varje dag), gick på konsum och handlade och sen har jag bakat banankaka och negerbollar (testade ett nytt recept), hade dock lite för höga förväntningar, dom smakade lite för lite, typiskt :( får testa med mer kakao nästa gång!

Tänkte städa också, men det får bli lördagens sysselsättning. Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN! Jobb 11-16 sen blir det tacos i tavelsjö och till efterrätt blir det mina goda bakverk. Kvällen ska jag spendera med elin, vi ska se idol och bleka mitt hår, det är minst sagt på tiden. Jag borde klippa mig också, men har fan inte råd. Kanske ska boka en klipptid innan jul så man får bli lite fin!

Om 1 månad ska jag på IKEA med madde, och jag inser ju redan nu att det är kredit som gäller, vad är spara pengar?

Äh, nu ska jag hänga med frugan, och så ska jag skrapa en trisslott och hoppas på att vinna en miljon eller två!

tjarå!



nätshopping

Fan alltså, internet är farligt, shoppingen blir alldeles för tillgänglig, speciellt när man kan välja dendär jävla fakturan på allt. Har ett paket på h&m som är på väg, och ikväll kärade jag ner mig i ett par skor som jag bara var tvungen att klicka hem, riktigt jävla måste-ha-begär på dom. Har dock en känsla av att dom kommer vara för små, men måste få hem dom och prova, annars kommer jag aldrig kunna släppa dom riktigt.

Men men, nog om shoppingbegär. Ikväll har jag hängt med elin och ida, riktigt mysigt. Vi har tjockat som fan, känner mig fortfarande spyfärdig, men, gott var det!

Näe, fan, måste sova nu, orkar inte försova mig igen, helt hopplöst. Varför är jag så jäkla slut heeela tiden för? Jag fattar inte. Det måste vara årstiden!



www.nelly.com


schlitet

tjabatjenahallå!

är så trött att jag typ inte ens vet vad jag ska skriva.. jobbade 12-22 idag, är helt slut i kroppen. men nu är allt fixat inför morgondagens kampanj, det blev najs :) eller okej, nästan allt iaf, måste fixa dockor i fönstret och såna småsaker imorgon.

har bajsont i kroppen känner jag, ömmar överallt, hoppas på att det släppt när jag vaknat!

ikväll är en smådryg kväll, har en klump i magen som vägrar släppa, har så sjukt mycket tankar som åker runt i huvudet, känner mig stressad över allt som ska hinnas med i veckan. vill bara få svar, vill få lugn och ro.

gud vad jag svamlar, sova nu, gonatt!


vit helg

Hej å hå!

Så var det måndag igen, en bra måndag faktiskt. Jobbat, shoppat en ny parfym, varit och kollat när amanda tatuerat sig, och så har jag lagat lunchlådor för hela veckan!

Helgen har varit riktigt skön, behövde en lugn helg, minst sagt. I fredags var jag och storhandlade på maxi med madde efter jobbet, sen var det idolmys med massa fina vänner. Lördagen blev det också jobb, långlördag dessutom så slutade inte förrän kl 17. Kvällen och natten spenderades med jennifer, amanda, tilly och ture, och en robin som ramlade in vid 9 på morgonen, haha.

Näe, borde försöka göra en tidig kväll nu, ska upp tidigt imorgon för ett besök hos läkaren. Justeja, på tal om något annat så får mina blommor på magen färg på lördag ;) de blir nog naaajs!

natti.


<3


myspys-ture


tilly & ture


pimpade min kyl lite!


stoooorkok! mackisar och korvgryta


RSS 2.0