ikea

Vilken underbar dag! Finns det något roligare än en heldag på ikea? Tveksamt!

Klev upp halv 6 imorse, var så trött att jag gick runt och blundade i några minuter för de gjorde ont att öppna ögonen. Men efter en dusch så blev det bättre. Resan ner gick fort, och timmarna där inne gick ännu snabbare. Fick iaf med mig mycket fint hem. Vardagsrummet blev jätttttefint, jag är nöjd. Hade gärna handlat lite mer men, vart lite tvärsnål och stressad. Känns så onödigt att impulshandla. Får köpa det sista på lagerhaus isället. Lär nog inte vara så svårt att hitta något fint där, eller vad säger du elin?


Nee, nu ska jag lägga mig och kolla på real world och sen sooova. Imorgon blir det kalas i tavelsjö och sen ska jag hänga med empan en stund innan hon lämnar mig.

gonatt!

träsmak i röven

Här sitter jag på vardagsrumsgolvet en fredagkväll med datorn i knäet och kollar på Let's Dance, kanske det roligaste avsnittet någonsin. Det är dock jäkligt oskönt att sitta på parkettgolvet, men sladden räcker inte till soffan så vad har man för val? Tog en kudde nu iaf så, det blev lite bättre.

Idag var en jättebra dag på jobbet. Inte för att det hände nått speciellt egentligen men, det var bara bra helt enkelt. Efter jobbet var vi och köpte en födelsedagspresent till jenny, och sen träffade jag upp martin på ica för att fixa det sista till middagen (vår första middag tillsammans sen vi flyttade, haha.. bättre sent än aldrig.). Det blev kött, pommes och bea, asgott. Och martin är ju kung i köket, jag är förvånad. Men de är ju bra, då slipper jag laga mat, höhö.

Sen har jag tvättat lite mer också. Tvättade upp några nya sängläder så jag har ifall torktumlarn vill jävlas mer med mig någon annan gång.

Ne, huvva.. vilken ensam tråkig fredagkväll. Nu ska jag skriva en liten lista på vad jag ska komma ihåg att köpa på ikea imorgon, sen borde jag sova om jag ska orka upp 05.30.

bajjj!

en torsdag sådär

Imorse vaknade jag upp. tröttare än någonsin och bestämde mig rätt snabbt för att somna om i en halvtimma till, det behövdes. Sen jobb, men gick hem lite tidigare för magen är bara emot mig just nu.

Så for jag hem, och blev rastlös på ungefär 2 min, så jag lyckades övertala martin att ta en promenad till ica med mig. Så handlade vi lite mat och traskade hem igen. Jag gjorde korvgryta idag, som faktiskt gick att äta. Kors i taket. Jag är verkligen sämst på att laga mat.. Finns det något tråkigare?

Efter middagen såg jag lite på "den rätte för rosing", haha.. vilket skämt! Sen hann jag städa och tvätta lite och sen kom empan och hängde med mig en stund.

Just nu sitter jag bara och väntar på att få sova, är galet trött. Men våran torktumlare är sämst (eller så är det jag som inte fattar hur den funkar), men den blir verkligen aldrig klar. Inte så mysigt att lägga sig i fuktiga sängkläder. Blää, jag borde försöka hitta en instruktionsbok eller nått. Jag är ju inte så smart alla dagar. Häromdagen frågade martin mig vilken afrikas huvudstad var. Så sa jag och tänkte nån minut, men kom inte på nått.. så sa han "det börjar på in".. så tänkte jag lite till.. sen säger han "men INGET, afrika har för fan ingen huvudstad".. Men vi vet ju alla hur bra jag är på geografi? haha.


funktionell träning

Idag sov jag jättelänge, det var skönt. Fast lite jobbigt bara att jag inte är ett dugg trött nu. Men men de kommer väl.

Ikväll provade jag iaf på en ny grej, funktionell träning. Det var svettigt kan jag lova, men väldigt väldigt bra. Känns kul att jag börjar hitta roliga träningspass som passar. Är så tungt att ta sig iväg och träna när man inte tycker att det är roligt. Men nu börjar jag hitta träningsformer som är perfekta. Vill verkligen bli vältränad, men att stå i gymmet känns så jääääkla tråkigt. Men på pass måste man ju verkligen kämpa, och så har man någon som peppar en hela tiden. Det är great!

Nu ska jag nog ta tag i att boka min tid med personlig tränare. Jag hoppas på att få hunken! mums.

Jobb imorron 12-18, sen träning, och så ska jag steka lite i solarium och i solrummet. De blir najs.


ps. jag monterade ihop ett bord helt själv igår, väldigt imponerad av mig själv. martin klarade inte ens av att montera ihop ett diskställ själv så, 1-0 till mig. ds.

why?

Usch, jag mår apa idag. Eller, hade kunnat vara värre men ändå. Det går som i vågor. Ena stunden mår jag asbra och andra stunden är jag hur bakis som helst. Hade tänkt fara och träna men min kropp orkar verkligen inte det idag.

Igår var trevligt iaf. Förfest hos mig, sen utgång på olles, och sen hamnade jag på hedlunda och vandrade hem vid 4 inatt. Helt sjukt vilket dåligt lokalsinne jag har. Jag visste inte ens hur jag skulle hitta hem, haha. Men kom ju hem tillslut iaf. Tur det. Kvällens tråkigaste var att empan fick i sig lite för mycket av det goda och for hem alldeles för tidigt. Det var jättesynd. Hade velat ha en sista partykväll med min bäste. Men de kommer fler gånger, i götet kanske?

Nu väntar jag på mändi. Vi ska baka banankladdkaka, jag tycker de lät jättesmarrigt. Sen ska vi se på Patrik 1,5. Jag tror att den är bra. Jag hoppas det iaf.

Varför känns det som att jag blir en sämre människa för varje dag som går? Måste få nån ändring på det. Men vart ska man börja?


här är en söt bakisbild på mig med gårdagens frilla&smink, haha.


äntligen helg

Fast, fredagar känns aldrig riktigt som helg för mig, eftersom jag jobbar lördagar också. Men, skönt ändå. Har för en gångs skull inte öppning imorgon så jag kan sova ut lite. Hade tänkt fara och träna och sola imorgonbitti, men alla träningsgrejer är hemma så det hinns inte. Men men, sova ut kan behövas om man ska orkar festa hela natten lång.

Idag var det jobb, och sen vart jag bjuden på middag hemma hos mammsen. Så ska sova här inatt också. Orkar inte fara hem bara för att sova. Ikväll har jag hängt med bästa empan och kollat på let's dance. Och så har vi varit ganska nyttiga ikväll också.. istället för chips & dip så blev det melon, passionsfrukt och ananas.. och okej, liiiite choklad också. Smarrigt vare iaf.


Som sagt, jobb imorron, sen feerrrrrre! Jag är taggad till tusen.

Om man skulle sova kanske? Har som inget bättre för mig. Funderar typ på att spela lite partymusik och göra några övningar från corepasset. För bästa sättet att få bort träningsvärk är väl att träna mer? Eller? Har fått för mig det.
 
baj!


inte min dag helt enkelt

Idag har varit en pissdag på alla sätt och vis.

- har sovit allllldeles för lite inatt
- foten till min tv visade sig kosta så mycket som 800 kr
- jag har haft jätteont i magen
- min mobilladdare är spårlöst försvunnen
- har träningsvärk i hela kroppen (lite skönt men, ändå jobbigt)
- slutade jobbet tidigare
- tränade och har ännu mer ont i mitt knä nu
- skulle tvätta, och tvättmedelsluckan va näst intill möglig
- när jag skulle torktumla var de kvar damm i de där facket, jätteäckligt

och som pricken över i:et, när jag varit duktig och städat, tvättat och allt sånt och ska sätta mig vid datorn så funkar inte internethelvetet. Har gått runt och varit gråtfärdig hela dagen bara för att allt varit emot mig.

Men kanske borde sova så att det blir en ny dag snart. Ny dag, nya möjligheter.

Uschuschusch, är verkligen på hur dåligt humör som helst.

tack&hej!

ps. min ipod hakade just upp sig också, great! ds.

chokladsnopp

Nu är mändi här och vi fick för oss att nattbaka lite. Trötta som vi är så spårade det självklart ur. Kissochbajs-humorn kom tillbaka kan man väl säga. Men roligt vare.

  


Kom på sen att jag hade lovat att göra en stor chokladboll åt Martin som han skulle få när han slutar jobba imorgonbitti. Men fantasin flödade så det blev mer än bara en boll. Nämligen två och lite till.



"Hej bubben! Hoppas att du haft en bra natt på jobbet. Här får du något att smaska på till frukost. Hoppas det smakar :)"


Fint va? Jag gillar sambolivet. Tror dock inte att Martin gör det efter det här.

ändrade planer

Bussen var sen så vi hann inte till spinningen. Men istället gick vi på gångband ett tag, och sen ett pass med core. Det var sååå bra. Har äntligen hittat nått jag verkligen gillar. Känns skönt. Måste dock hitta nått mer.. bodypump kanske? Får testa det nån dag.

Så slipper jag sova själv inatt också. Om en stund kommer mändi hit och sällskapar. Det blir trevligt.


Och jag har äntligen trådlöst internet, yeeeii! Kvällens bästa!

taggad på träning

Sista lediga dagen idag då. Jag sov ut, och sen kom mändi hit och har varit med mig hela dagen. Tog mig ner på vårdcentralen idag också, så på måndag fick jag en tid. Skönt, men drygt, för nu måste jag boka om min tid för linsprovningen. Men läkarbesöket känns snäppet viktigare.

Och idag ikväll blir det träning. Känns som att det var länge sen sist. Har alltid varit lite negativ till spinning, men har lovat mammsen att testa det med henne nån gång. Så ikväll ska jag göra bort det. Men vem vet, jag kanske kommer tycka att det är roligt? Tveksamt, men man vet aldrig.

Sitter redan med träningskläderna på och försöker tagga till lite. Nu ska jag laga middag och sen dra iväg.

Och jag hoppashoppashoppas att Martin fixar internet idag. Så jag kan ligga i min säng med datorn hela kvällen. Inatt bli första natten själv i lägenheten också.. lite läskigt.. jag hatar att va själv. Men det går nog bra.


tjao!

en tisdag sådär

Började dagen med att sova ut lääääänge.. till klockan ett faktiskt. Riktigt skönt! Sen fick jag för mig att koppla ihop mina högtalare när jag vaknade, bättre sent än aldrig. Fick dom i julklapp och börjar använda dom nu. Jaa, men bra var dom iaf! Sen blev det några timmars jobb idag också. Roligt att få göra nått men jag har mått apa hela dagen. Blää. Måste ringa vårdcentralen imorron. Sen har jag inte gjort nått vettigt på hela kvällen.. eller.. städat lite har jag ju iofs gjort. Men inte så mycket mer än så.

Sista lediga dagen imorgon. Tror jag ska baka med mammsen.. och träna kanske? Så ska jag träffa mändi en stund och hänga med empan på kvällen. Blir nog en bra dag. Martin ska fixa trådlöst internet också hoppas jag. Så jag slipper sitta i hans rum fler gånger. Måste vara världens mest osköna stol.

Här är några bilder på lägenheten just nu iaf. Längtar till ikea-resan!!



Hall


 



Badrum

   

Kök

 

Det var allt för idag, baj!

jag tror jag börjar bli gammal

Har haft en lugn helg, igen! Känns som att jag aldrig festar nuförtiden. Nog för att det kanske är bra, men ändå. Jag orkar verkligen inte nuförtiden. Som nu, det är lördag, klockan är elva, och jag har tänkt sova. Men det är ganska skönt att slippa va bakis varje söndag. Men nästa helg blir det iaf utgång. Jag längtar redan. Det var alldeles för länge sen sist.

Ikväll har jag varit med empan och vi såg på en dålig film. The Wrestler? Tror den heter så. Ingen film för mig måste jag säga. Dåligt slut var det också. Nee, inte alls nån sevärd film. Tummen ner.

Men som sagt, sova nu. Jobb imorgon. Sen till moster, och sen ska jag äntligen hem till min säng. Det ska bli skönt.


nattinattti

varför?

Varför hittar man alltid så mycket fint när man inte har råd? När man väl har pengar och har bestämt sig för att köpa nått så hittar man ju ingenting. Det är så typiskt. Jag har gått och kärat ner mig i 3 par skor nu. Men har bestämt mig för att ta mig råd och köpa ett par nu iaf. Köpte 2 par jeans idag också, eller rättare sagt, mamma köpte 2 par jeans åt mig idag, det var snällt. Och sen köpte jag mig ett par nya mjukis/träningsbyxor. Jag borde handla mat istället. Men det är mycket roligare att köpa saker man kan ha på sig. Och så borde jag spara mina pengar till ikea-resan, som faktiskt är bokad nu. Den 28e blir det en heldag i sundsvall, jag längtar!

Men jag har försökt sluta oroa mig över pengar och tänka att allt ordnar sig. Det blir bättre så.

Idag har jag haft en heldag med empan, mycket trevligt. Jag kommer sakna att gå och småbråka med henne hela dagarna. Ena stunden är vi helt seriösa om vem som har rätt och fel, och just efter skrattar vi bara åt hur töntiga vi låter. Det gillar jag. Och så kom ilajn förbi en sväng, också trevligt. Och nu väntar jag på gåsen. Får hoppas att hon dyker upp snart för jag är uttråkad.




Dom här skorna har jag nästan bestämt mig för att köpa ändå. Så fina!

 

empan och en loka som råkade va i frysen lite för länge.

lycka

Jag sitter bara och ler hela tiden. Det är skönt. Jag älskar känslan av att vara lycklig. Det känns hela tiden som att jag ska vakna upp ur en dröm och säga "du martin, jag drömde att vi flyttade ihop i värsta fina lägenheten", men så inser jag att det är ju faktiskt verklighet.

Idag har varit en bra dag. Efter middagen tog jag och mamma en prommis till stan och köpte lite grejer som jag behövde till lägenheten. Och sen när vi kom tillbaka hit fikade vi krämbullar och drack kaffe. Jättemysigt.

Nu tänkte jag städa (min favorithobby), och sen ska empan komma förbi en stund.





första natten

Sådärja, nu bor jag i nya lägenheten på riktigt. Jag trivs som fisken i vattnet, känner mig verligen som hemma.

Igår fick jag upp lite gardiner iaf, så det ser lite hemtrevligt ut. Vårat vardagsrum är dock vääääldigt tomt, haha. Får försöka fylla upp det lite mer. Igår ville allt jävlas med mig, men idag går lite bättre. Nu funkar internet på min dator också. Jobbigt nog måste jag ändå sitta i martins rum, för sladden räcker inte långt. Så nu ska jag fixa trådlöst istället, det blir skönt. Lyckades tagga martin på lite alkohol igår tillslut så vi avslutade kvällen med 2 öl och jag sov riktigt gott efter det.

Idag har jag varit ledig.. tråååkigt. Sov ut länge. Sen tog jag mig i kragen och gick iväg till vårdcentralen här och skrev in mig, och så shoppade jag lite på apoteket. Sen tog jag en promenad till öb och handlade lite. Så nu kan jag storstäda ikväll.

Nu väntar jag på att mammsen ska komma hit och laga lite middag med mig, min kyl är så gott som tom. Idag har jag levt på en husman med smör och leverpastej, och en banan. haha. Det är inte lätt alla dagar.



Såhär får man göra när man inte har en strykbräda. Och det funkade ju lika bra.

färdigflyttat

Sådärja, nu är alla mina saker i nya lägenheten. Det känns såååå skönt. Ska dock inte sova där fören på tisdag men, nu är iaf alla saker på plats. På tisdag kväll hade jag tänkt få med mig mammsen och hänga upp lite gardiner osv. Jag längtar verkligen till att få börja bo där på riktigt. Jag längtar också tills snön försvinner så man slipper gå en omväg till stan. Dom plogar tydligen aldrig gångbanan där. Jag har faktiskt redan lyckats gå vilse där vi ska bo. Bra av mig! Hur fasiken ska jag hitta hem i fyllan?

Försöker fortfarande tagga martin på lite alkhol på tisdag, men han verkar inte så taggad.. tråkigt nog. Jag ska ändå gå på bolaget imorgon och köpa hem nån öl. Vem tackar nej till öl liksom? Jag ska iaf fira med några droppar alkohol. Måste nog ha lite av det för att kunna somna, haha.

Imorse när jag skulle ta bussen till stan hände en konstig grej. När jag kliver på bussen så ligger det ett paket med muffins där, och så säger han som kör att han ska spinga in på ica och byta dom för dom var tydligen gamla. Och han gör verkligen det också. Hållplatsen efter stänger han av bussen och ropar "jag kommer snart", haha och så går han in på ica. Får man ens göra så? Där satt jag helt ensam på bussen medan han sprang iväg. Ja, jag tycker iaf att det var lite småroligt. Konstig kille.



flyttfeber

Sådärja, nu tror jag att jag packat ihop allt.. eller, iaf det jag behöver under dom här 6 månaderna. Känns ändå som att jag glömt hälften.

Jag har mått illa precis hela kvällen, känns typ som att jag ska bli magsjuk. Men jag hoppas inte det. Kom på att jag nästan alltid mår såhär dåligt när jag är nervös inför nått. Innan uppkörningen mådde jag piss, innan studenten mådde jag piss, nu mår jag piss. Men förhoppningsvis är det bara lite flyttfeber jag har.

Blev inget kontraktskrivande idag, så det blir imorgon kl 11 istället. Och direkt efter det ska jag flytta in alla mina saker. Det här ska bli spännande.


Nu borde jag försöka sova så jag orkar bära möbler och flyttkartonger imorgon, nattiii

ensam är stark?

vilket skämt. har nog aldrig känt mig svagare än nu.

hejdo!

i norrland borde man väl klara av lite snö?

Men tydligen inte. Började dagen med att plumsa ut i djupsnö, kanske inte roligaste starten på dagen, men som tur var har jag ju inte långt till bussen så de gick ju ändå. Men efter jobbet när vi skulle iväg och träna så kom nästa problem. Vid alla busskurer på Vasaplan stod det "förseningar pga väderlek". Så jag sa till mamma att vi kanske skulle åka hem istället för att fara och träna, ifall att bussarna skulle få för sig att sluta gå. Men nee, vi for och tränade ändå. På bussen på väg tillbaka till stan hör vi i bussradion hur dom säger att en buss sitter fast på mariehem, och gissa vilken? Joo, våran såklart. Så fick vi helt enkelt bara stå där och frysa och hoppas på att få komma hem nån gång...en halvtimme senare kom den som tur var, och alla fick åka gratis.

Som pricken över i:et så hann vi åka ungefär 3 hållplatser sen slocknade varenda lampa i hela bussen, haha. Vad är oddsen? Kom iaf igång någon sort mysbelysning efter en stund. En bussresa utöver de vanliga.



Hej snö. Det sjuka är att det är djupare än vad det ser ut som. Sjönk inte helt ner i snön så, lätt 15 cm till. Vad hände med det fina vårvädret som varit senaste dagarna? Kom tillbaks!!

Nu händer det grejer

Jag har en bra vecka framför mig nu.

Tors: Jobb 11-18 sen ett yogapass
Fre: Jobb 9.30-18, kvällen lär spenderas framför tvn
Lör: Kanske träffa Jenny en stund. Efter det, skriva kontraktet för lägenheten!!!
Sön: Flytta alla mina grejer till lägenheten, yeeeei!
Mån: Jobb 12-18 sen lite afro powerdance kanskeeee
Tis: Jobb 12-18 sen fira med ett glas vin med Martin och sova första natten i lägenheten
Ons: Ledig dag, opitkern kl 13.00  och efter det kommer moster + kusiner och äter middag med mig

Jag längtar massor. Första natten i lägenheten ska bli spännande. Kommer vakna och inte riktigt fatta vars jag är, haha. Så om prick 1 vecka kommer jag vakna i min.. eller ja, våran.. nya lägenhet.


Nee, nu blire lite gossip girl och greek sen sängen! gonattt




Tråkigt nog är lägenheten inte på hemnet längre så de här är dom enda bilderna jag kan visa just nu. Men jag får uppdatera sen när vi flyttat klart. Då blir det bilder från alla rum, och med våra möbler ist ;P

Jätttttefin är den, jag längtar.

(ps. jag önskar mig en såndär stor golv-blomma som står bredvid fåtöljen. ds)

långtråkig måndag

Idag har jag inte gjort ett piss. Lite tråkigt men ändå skönt.

Nu ska jag försöka få med mig mammsen ut i förrådet och ta in alla mina flyttlådor med saker. Så jag kan kolla igenom dom lite och se vad jag har egentligen. Har inte sett mina saker på över ett halvår, så det ska bli spännande. Jag ska försöka att inte börja gråta bara. Skulle va typiskt mig. Se alla saker, tänka på mitt rum på berghem, tänka på mitt liv som var då. Jaa, jag kanske verkar tjatig. Men jag har inte släppt allt riktigt än. Men förhoppningsvis gör jag det med tiden. Det kanske är det här dom kallar bearbeta?

RSS 2.0