pissdag

Sov alldeles för länge, får sjukt mkt ångest av att sova bort en halv dag. Och inte nog med det så har jag FORTFARANDE huvudvärk, känns som att jag borde ringa läkaren imorron. Det här känns ju inte normalt. For iaf ner på stan en sväng, shoppade lite och det är väl det enda bra med hela den här dagen. För nu kom jag på att idag är sista dagen den här månaden vilket innebär att jag ska betala f-kassan. Men har jag fått någon inbetalningsavi kanske? Nej! Hur lätt är det då att betala.. jävla skitskuld! Är på galet dåligt humör just nu känner jag.. Och desto argare jag blir desto mer ont i huvudet får jag. Så jag borde försöka göra nått roligt nu istället!


En ball klänning jag köpte från gina idag. Inte riktigt min stil men jag tycker att den var ball. Får helt enkelt se om jag behåller den.

hemsk söndag

Jag brukar älska söndagar. Ligga i soffan en hel dag och bara se massa bra på tv och va sliten sen dagen innan. Men den här söndagen sööööög! Det började redan i fredags med att jag hade jätteont i huvudet, sen fick jag lika ont igår, och tänkte att om jag sover blir det nog bättre. Men icket. Fick byta bort min jobbdag idag och förlora massor av pengar, samt ligga en hel dag och lida. Hade hellre varit bakis än att ha såhär ont i huvudet. Eller åtminstonde festat igår så jag hade kunnat känna att jag fick skylla mig själv. Men de här suger. Den här huvudvärken måste försvinna för jag har massor av saker som jag ska orka göra i veckan.

Och hur länge är det egentligen normalt att ha sånhär hemsk huvudvärk? När det gör som mest ont blir jag yr och mår jätteilla. Usch!

Helgens plus är iaf att mitt m ringde. Det gjorde mig glad! Jag hoppas på besök snart. Lite one tree hill och beck skulle ju inte sitta helt fel just nu. Tråkigt nog äre lite för kallt för en balkongövernattning nu. Anyway, jag saknar dig.


tjarå!


en lugn helg... igen! och massor av minnen

Nu är jag inne på min andra vita helg. Känns skönt på ett sätt men ändå får jag lite ångest. Jag vill uuuuuuuuuut! Jag vill dricka, dansa och decka. Och ligga en hel söndag och vara sliten. Ja, jag tycker att det är ganska mysigt ändå. Men jag jobbar hela den här helgen så, då fick de bli en nykter helg för att orka.

Jag är så sjuuuuukt sugen på en liten roadtrip. Spelar ingen roll om det är sundsvall, uppsala eller sthlm. Jag vill nånstans bara. Bo på hotell och ha det mysigt. Shoppa och festa en hel del. Varför är ingen annan taggad på det för? Eller är nån det? Säg till för jag vill dra nuuuuuu!


Bilder från när jag och elin var i uppsala/sthlm en helg och hade det alldeles för trevligt:

     

    



En helg med mina bästa tjejer i sundsvall:


       
 
 

En helg i åsele för länge sen, den bästa någosin:

   

  


Storsjöyran förra sommaren:

   

  


Stockholm i våras med massor av shopping och fest med sena efterfester:


    

  


Inte riktigt nån ordning på när allting var men, jag saknar alltihopa så sjukligt mycket!
Det var glassigt. Min och Elins uppsala/sthlm-resa är oslagbar än så länge.



länge sen sist

Länge sen jag skrev nått här nu. Har varit i bullmark sön-tors och bara slappat, hur skönt som helst. Har lite svårt att slappna av nuförtiden eftersom jag vant med mig att ha typ tusen grejer att göra varje dag. Men nu ÄNTLIGEN börjar allt kännas bättre. Mamma har fått lägenhet nu så, kan slappna av lite nu igen. Blir att bo hemma några månader till och spara pengar tills jag får mitt heltidsjobb. Så på måndag när jag får min golön (fick 1200kr mer än vad jag trodde, så de är ju inte helt fel), då ska jag på stan med amanda och shoppa lite hade jag tänkt. Behöver en ny dunjacka, skor, och så lite varma tröjor. Så ska jag även passa på att betala bort en stor del av min skuld till f-kassan. Vill bara bli av med den. Nee nu ska jag lägga mig tidigt, vilket börjar bli en skön vana. Det är sjukt att jag sover 9-10 timmer/natt och ÄNDÅ är trött jämt.. men de kanske är årstiden?



Det blir den fina röda igen för min del.

att få sova ut

Igår vare IKEA heeela dagen. For iväg vid 7 igår morse och kom hem vid halv 9 på kvällen. Var helt död när jag kom hem så det blev en sjukt lugn kväll och jag gick och la mig tidigt. Inatt fick jag sova typ 12 timmar, och det var verkligen vad jag behövde. Vaknade innan väckarklockan ringde så det är ju ett bra tecken på att jag fått sova ordentligt.

Har iaf kommit på hur jag vill ha i lägenheten nu om jag får den. Hoppppppppas! Allt skulle bli så bra då!

Nu ska jag ta en cigg sen drar jag iväg till bullmark och slappar under mina 3 lediga dagar.

tjaaaaråååå!


lite ledigt

Idag har jag varit ledig, det har varit skönt. Fast känns ändå som att jag haft jättemkt att göra. For till stan vid 12, träffade elin, gick förbi jobbet en sväng, sen möte på ungdomsslussen som gick asbra, sen förbi jobbet igen för att försöka fixa nån som ville jobba åt mig imorron, och det gick också jättebra. Sen ringde jag han bankgubben igen och han skulle höra av sig till mig på måndag, så jag hoppashoppashoppas att han har nått bra att säga. Nu är det bara banken det hänger på! Och att den andra personen inte hinner före mig såklart.

Ikväll ska jag lägga mig supertidigt för imorron 6.30 drar vi till IKEA, yeeeeeiiii!



En bild på mig och tjejerna i sundsvall long time ago!

vardagen just nu

Sova massor, va trött jämt ändå, jobba, komma hem, ringa samtal och i slutet av kvällen inte veta mer än vad jag gjorde när jag vaknade.

Kämpar som aldrig förr just nu, för jag vill det här så gärna. Men imorron får jag iaf veta om jag ska fortsätta kämpa med det här eller om det bara är att ge upp. Gruvar mig massor.

Jag vill så gärna ta det här stora steget in i vuxenvärlden, samtidigt som jag inte vill nått mer än att ha allt som det var förut. Ha ett hem, ha en mamma där, ha min lön som fickpeng och kunna unna mig vad jag vill. Bränna en skiva och fara ut och köra bil en hel kväll och bara va. Att kunna ha nån där för en 24 timmar om dygnet och att ha nån som säger varje kväll "jag älskar dig, gonatt".. Livet kommer kännas så tomt utan allt det här. Visst att alla måste bli vuxna någon gång, det är självklart. Men jag hade mer än gärna väntat liiiiite till. Tyvärr har man inga val ibland. Så hej vuxenlivet, här kommer jag!

Det är så mycket jag måste ta tag i just nu, det är så mycket just nu att jag knappt vet hur jag ska hinna/orka med allt. Nästa vecka blir det förhoppningsvis någon dag i bullmark för mig med avstängd mobil, jag skulle verkligen behöva det.

Men nu äre sängen, och får se om jag vet mer imorron kväll än vad jag vetat senaste dagarn

hej så länge!



mitt liv ger mig magsår snart

Och framförallt den här dagen. Har haft så mkt att göra idag att det känns som att jag inte kan tänka längre. Var på jobbet vid 9.30, städade undan och bytte kampanjen på gatuprataren, så ringde mäklaren och jag fick komma och kolla på lägenheten imorron. Sen var det full rulle på jobbet heeeeela dagen, byta kampanj i alla fönster och göra om dockorna i skyltfönstret. Sen vare kunder HELA tiden, och som pricken över i:et så blev det även stopp i toaletten. Jag skulle sluta kl 16 men kom därifrån vid 18. Men inte mig emot, pengar pengar pengar!
Jag ÄLSKAR mitt jobb!!

Sen när jag kom hem så for jag iväg och handlade lite och sen tryckte jag i mig lite middag. Har tappat matlusten senaste tiden, varför vet jag inte men.. den kommer väl tillbaka så småningom. Fördelen med att inte vilja äta är ju att det blir billigare, om man ska se nått positivt i det hela, haha! Och senaste 2 timmarna har jag typ inte gjort annat än att prata i telefon, är så mycket som ska fixas nu. Mer jobb, lån, folk som vill borga för mig.. osv osv osv.
Men vem har sagt att livet ska vara enkelt?

SNÄLLA låt allt gå bra nu, jag vill så gärna. Det var länge sen jag kämpade för något så mycket som jag gör nu.

håll tummarna för mig, puss!



jag vill ha en lägenhet

Och jag vill ha en lägenhet nu, nu NUUUU!  Ska ringa och kolla lite imorron, men som vanligt äre ju att "man får hoppas på det bästa men vänta sig de värsta", allt för att inte bli så besviken, men det blir man ju i allafall.

Nu ska jag försöka göra en tidig kväll, för imorron har jag öppning på jobbet..


hej&hå, gonatt!


idag är jag

Trött och less.. bläää! Vill ha en lägenhet NU! Tänkte att man kanske skulle passa på att flytta söderut nu när jag ändå inte har nått här. Men jag vill verkligen inte sluta på jobbet. Jag älskar mitt jobb så himla mkt att jag får helt enkelt stå ut med umeå ett tag till. Varför kan jag inte bara få som jag vill för? En central mysig lägenhet till ett bra pris, det är väl inte så mycket begärt? haha. Är less på att vara hemlös, det räcker nu!



ännu en sliten söndag

Idag är jag trött, men faktiskt inte ett dugg bakis, det är skönt. Jag blir sällan bakis nuförtiden, men de ska man väl vara glad för antar jag? haha. Igår var iaf riktigt naaaaaajs. Jag älskar att festa, jag älskar corona, jag älskar att det är så mycket studenter här. Jag måste helt enkelt börja gå ut oftare.

Förfestade med empan igår, sen drog vi på corona, och de var lika roligt som det alltid brukar vara. Sen åkte jag med martin till nordmaling en sväng, haha varför vet jag inte riktigt? Men det var kul iaf. Så kom jag hem vid halv 5 nån gång tror jag det var, käkade lite fyllekäk med malin sen deckade vi på dirr. Helt sinnes hur trött jag var.

Idag har varit en lite sliten dag, men jag har iaf fått hjälp av elin att bleka håret. Sååååååå skönt. Och resultatet blev asbra! Tack vännen.

Nu borde jag sova snart så jag orkar med en ännu en jobbvecka!

puss

partyyyyy

Jag & empan dricker, och det är lika trevligt som alltid!




Vi är snygga på balen, puss!

jag saknar

Helt från ingenstans fick jag världens ångest. Lyssnar på massor av nostalgi-låtar och kollar igenom en del gamla bilder. Och jag insåg just hur mycket/många de är jag saknar. Jättejobbigt är det. Vissa stunder och personer saknar man väl enbart för att det var roligt för stunden, medan vissa alltid kommer att betyda nått. Har en klump i magen och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, eller skratta så mkt att jag gråter, eller gråta så mkt att jag skrattar?
Jag vill att det ska hända saker, allt står som så sjukt stilla just nu.

Varför blev jag helt plötsligt så ledsen för? Jag som hade vant mig vid att vara glad..

Får hoppas att de här går över fort. Gonatt!


I love you, dont ever fuckin question that

att handla på kredit

Har sagt att jag aldrig ska göra de men, jag va ba tvungen. haha!



Riktiga myströjor :)

kortkort

Nu är mitt hår bortaaaa.. är väl en sisådär 20cm kortare nu och de känns jättenaket. Jag saknar redan att ha långt hår, vill typ gråta när jag kollar mig i spegeln, buhuuu! Kort är fint, men det lär ju ta ett bra tag innan jag vant mig vid det. Blir nog bättre när jag får bleka bort utväxten och sen göra lite slingor osv. Men just får tillfället får jag typ en ångestattack varje gång jag kollar mig i spegeln.. blääää!


Måste sysselsätta mig med nått nu så jag kanske kan tänka på nått annat.


tjarå

jag älskar att ha mycket att göra

Idag har jag gjort massor.  Möte på mobila teamet, sen for jag till stan och hängde med elin & ida en stund, sen arbetsförmedlingen, ungdomsslussen, frissan och en sväng förbi h&m också. Sen ringde chefen och frågade om jag ville jobba, och självklart ville jag det. Så det blev några timmars jobb idag också. Har haft så mkt att göra att jag totalt glömde bort att man ska hinna äta också. Åt fruskost vid 9 innan jag for hemifrån, sen blev det inte middag förens jag kom hem vid 18.30, haha! Magen kurrade lite lagomt mycket då.

Imorron fick jag en tid hos frissan, så nu ska jag bli korthårig. Gruvar mig lite men de blir nog bra ändå. Och så hoppas jag på att få jobba några timmar imorron också!

Nu har jag ÄNTLIGEN fått MIN dator, och gud så skönt det är ha MIN musik och MINA bilder.
Just därför tänkte jag lägga upp några posebilder nu, wohooo!

     



noll koll

Martin säger:
vad gör du uppe?


Jag säger:

undrar jag också


Martin säger:
haha jobbar du imorrn?


Jag säger:

jaa


Jag säger:

juste fan


Jag säger:

de gör jag ju


Jag säger:

tack för påminnelsen


Martin säger:
hahaha


Martin säger:
när börjar du då?


Jag säger:

hmm


Jag säger:

bra fråga


Jag säger:

gud jag är sämst


Martin säger:
haha


Martin säger:

vad gör du då?

Jag säger:

hade fastnat i massa klipp på youtube


Jag säger:

tappade allt


Jag säger:

va hemskt


-
Youtube är farligt, jag vet inte huuuuur många gånger jag fastnat vid datorn för att jag kollat på massa klipp där. Jag skulle ju sova för lääääänge sen. Tur att jag blev påmind nu iaf, annars hade jag garanterat suttit här minst en timme till. Nu måste jag gå och kika i min kalender vilken tid jag börjar, sen är det bums i säng!!



haha charmig bild på oss sen studenten, gonatt!

slappaste helgen på länge

Den här helgen har jag gjort så mkt som inte ett piss, och det har varit jätteskönt att bara få va. Sitta helt osminkad i mjukis och bara göra ingenting. Och finns det nån bättre tv-dag än söndagar?

17.00 Gossip Girl
18.00 One Tree hill
19.00 Greek
20.00 Ensam mamma söker

Under dessa timmar är jag bänkad framför tvn och ingen får störa, haha.

Nu har jag lyckats få lars eriksson - rejected love på datorn, så ska lyssna på den resten av kvällen. Jag är heeeelt såld. Det är utan tvekan den bästa låten på länge!!

Jag kan inte släppa Daniel Karlsson

Nu när idol är igång igen så gick jag in på youtube för att kika lite, och självklart hamnade jag på Daniel Karlsson från förra året. Jag kan verkligen inte släppa hur sjukt grym han är!!! Varje gång jag lyssnar på honom, framför allt hans audition så får jag gåshud över hela kroppen. Vad gör han nu egentligen? Jag hade verkligen hoppats på att få höra massa mer av honom. Och jag grät faktiskt när han åkte ut ur idol, kanske töntigt men han förtjänade faktiskt att vinna.

Kapten Karlsson




Och nån som är så sjuuuukt grym i år är ju han Lars Eriksson, den låten som han hade skrivit själv skulle jag göra vad som helst för för att få ha på datorn. Galet bra! 

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611667

perfa

Eftersom jag både ville ta det sjukt lugnt ikväll men samtidigt dricka, så kunde de ju inte bli så mkt bättre än att min käre vän elin kom förbi och slappade och hade med sig lite smarrig alkohol också, riktigt bra kväll. Dock är jag sjuuuuuuukligt sugen på att fara ut på krogen och dansa som fan. Men det får bli nästa helg? Just nu måste jag bli frisk. Och ibland när jag läser vad jag skriver så låter de som att jag är alkis, men som tur var är det inte så. Jag älskar att övertala mig själv, haha! Och jag längtar till nästa helg, taggggga!

Idag träffade jag för övrigt LO, min mammas kusin som lärde mig köra bil på riktigt, och han lovade att jag skulle få komma förbi och köra bmw nån dag, iiiih! Egentligen är bmw inte riktigt min grej, för som vi alla vet så äre ju audi som gäller, haha.. men jag älskar iaf just den bmwn, betalar lätt en körlektion för att få köra lite. Och på tal om att köra bil så fick jag höra idag att jag var duktig på just det, de gör mig alltid lika glad.


bla bla blaaaa så sjukt mycket ointressant svammel.. men de bjuder jag på! 

varseeeeegooooo, gonattt!

hopplöst?

Har ringt typ 10 samtal idag och försökt på tag på en lägenhet, men det ser verkligen inte ljust ut för 5 öre. Däremot hoppas jag på att kanske få köpa mig en lägenhet snart, men man ska ju aldrig hoppas för mkt här i livet.

Trött är jag idag också, inge lite heller. Klev upp kl 7 i morse på min lediga dag och har varit barnvakt hela dagen. Jag vill verkligen vara pigg och festa, men det lär ju inte bli nått av med det, haha. Hade tänkt ta en powernap när jag kom hem men.. vad hände med det? Vilken miss av mig, jag hade verkligen behövt den.

Ikväll ska jag antingen lägga mig jättttetidigt eller så kommer elin hit och dricker lite cider med mig.


Roligaste kommentaren idag "jag fattar inte hur jag kunde tycka att han va läcker!!".. hahaha.. läcker? vem använder det ordet? jag gillar min vän!

tjarååå



Dom är så söta!! Jag vill också ha barn... snart iaf, haha!

snorunge

Jag är verkligen jätttteförkyld nu, känner mig som en riktig snorunge, drygt som fasen! Och jag som hade massor av saker som jag skulle göra idag. Fara till olika företag och prata om lägenhet, hänga med empan, gå på arbetsförmedlingen och möte på mobila teamet. Men jag fick helt enkelt skippa allt idag. Får hoppas att jag är piggare imorron för då ska jag vara barnvakt hela dagen också.

Nu ska martin skicka one tree hill till mig och jag har längtat masssssor!

krya på mig!

m:et

 


I stumbled upon pictures I tried to forget,

and all I find are souvenirs from better times.


ps. jag är lugn ds.

lokalbuss

Jag hatar att åka lokalbuss, jag har alltid gjort det och lär alltid göra de. Igår missade busschaffuören nästan att släppa av mig på rätt hållplats och idag var bussen 10 min sen och det var proppfullt med folk. Usch!

Tråkigt nog har min förkylning kommit tillbaka som ett jävla bakslag, så jag mår inte alls bra idag. Fick gå hem från jobbet 2 timmar tidigare idag och nu sitter jag här som en liten snorunge och fryser jättemycket.

Dags för en powernap nu så jag kanske blir lite piggare sen.


baj!

bara måndag

Och jag längtar redan till helgen.. Inte för att jag vet vad jag ska göra då men, alltid skönt med helg. Jobb 2 dagar till sen är jag långledig :) har massor av viktiga saker att ta tag i så det ska bli skönt.

Jag är trött så ikväll ska jag lägga mig tidigt, gonattt!

RSS 2.0