Hate is a strong word, but I really really really dont like you

idiot. lögnare. tönt. pucko.

det är inte bara kärt barn som har många namn.

My head keeps saying "no"
But my heart keeps giving in



jag saknar......

your heart Is an empty room

Tjenis penis!

Då var ännu en helg över. En bra helg!! Fredagen blev vin och utgång, jävligt kul med allstar som omväxling, ska helt klart börja va ledig fler lördagar och jobba söndagar istället. Har iofs fortfarande lite bakisångest sen utgången men, sprolla! Man lever ba en gång! Och vi lever helt rätt, går ba all in hela tiden. HEHE

Lördagen blev det bio med tjejerna och efteråt en kopp te på waynes, jättemysigt. Mindre mysigt var det att komma ut sen när hela bilen hade hunnit snöa igen ba sådär. Sykt!

Idag har jag jobbat, sen ätit god middag hos mormor och hängt med brullsen.

Julafton om 4 dagar och jag har inte köpt en enda julklapp, stressande? Svar ja!

10 timmars jobb imorgon då, peppen!


every word is a knife in my ear

Ledig dag idag. Fick mig lite sovmorgon, det behövdes. Sen har jag hängt med la familia mest hela dagen och ikväll tog jag mig i kragen och tränade också. Ett corepass och lite löpband, det är liksom sista rycket nu. Är sjukt kluven på om jag ska förlänga kortet ett år, det är ju inte tvärbilligt.. men men, det tåls att fundera på!

Har inget annat vettigt att skriva idag, skriver ba så empan ska ha nått att göra, HEHEH!

Eller jo, en sista sak: FYFAAAAAAN vad kallt det är, sykt! Ge mig sommar, tack!



depp

Jag vet inte riktigt varför men, allt känns bajs just nu. Länge sen jag känt mig så nere som senaste dagarna. Inget känns kul. Helst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet och stänga av mobilen och va ifred, men så funkar det ju tyvärr inte. Vad jag än gör och vart jag än är så känns allt FEL fel fel. Är less på att känna såhär, är less på att gå runt och va gråtfärdig halva dagarna, är less på att känna mig ensam.

Varför känns allt såhär, och när blir det okej igen? Jag fattar ingenting....


karatefylla

Hahaha, känns stabilt att jag glömt bort att jag skrivit mitt förra inlägg. Jag var nog verkligen full när jag vaknade. ILLA! Den här dagen får gärna ta slut snart, och så hoppas jag på att få slippa va bakis imorgon också.

Märkte igår att jag gått ner i vikt också, jävligt skönt. Inte mycket men, alltid nått. Med tanke på att jag inte gjort annat än att tjocka med godsaker senaste tiden så ska man ju inte klaga. Det måste va enda fördelen med att bara stöta på skitstövlar, det är mitt bästa bantningstips!

På tal om det, så känns inget riktigt okej idag. Varför dras jag till idioter för? Jag känner mig.. lurad! Och jävligt blåögd.. Jag tror för mycket bra om folk. Att jag aldrig lär mig......


game over! ps. varför luktar jag killparfym för? jävligt skumt! ds.

nej nej nej

Jag gillar verkligen inte att va bakis. Jobbigt att jag älskar att festa bara. Det går inte riktigt ihop. Igår vart en spontan väldig trevlig utekväll. Är glad att jag tog mig i kragen och sällskapade brudarna och vinet.

Idag är dock en skitdag. Jag mår sämst, och då menar jag sääämst. Är bakisdeppig, har inget att göra, ingen att va med, och så kan jag inte köra bil heller...

Mår allmänt inge bra alls nuförtiden känner jag. Den här årstiden gör mig deprimerad. Försöker dock att bita ihop.

granen står så grön och grann i stugan

Då har jag gjort dagens ansträngning, klätt klart granen och försökt dammsuga bort allt barr (plastgranar barrar faktiskt också). Resultatet blev helt okej, men känns som att jag brukar kunna göra det bättre. Har bara inte riktigt någon ork idag. Fick iaf jättefina julkulor av jenny, så lila pynt blev det, precis som jag vill ha det.

Nu funderar jag på att måla naglarna och dricka lite glögg eller nått, i brist på annat... Hade tänkt ta ett bad men jag kokar redan så det kändes inte så lockande.

En ipren nu kanske? Måste få bort sista febern så jag orkar jobba imorgon.

Hur blir man av med blomflugor?!?!? Den lilla jäveln driver mig till vansinne.


aj

Idag är det lite synd om mig, faktiskt! Har ont i armen och febervärk i hela kroppen, känns som att jag inte har sovit något alls inatt. Har mest bara legat och vridit och vänt på mig. Försökte få någon att tycka synd om mig imorse, gick dock inte så bra. Men ska egentligen inte klaga, det hade kunnat va värre. Med ipren i kroppen och lite mer sömn så mår jag säkert bättre sen..

Nee, sova några timmar nu, sen är planen att städa lite här, pynta klart julgranen och bjuda elin på middag!


wait for me

GUD vad jag är trött.. idag, och igår, och mest hela tiden. Inatt är min plan att sova massor! Men först, ett maxmål och lite häng hos elin. Sen en supertidig kväll.

Vaccinerade mig idag också, sitter med spänning och väntar på biverkningarna, hoppas dock på att få slippa dom, men sån tur har man väl aldrig. Antingen får jag väl feber eller så börjar jag gå baklänges...... den som lever får se!

tjingeling


förhoppningsvis gör det inte ondare i armen än dedär, och då överlever jag nog... kanske..


my little pony



blir lika glad varje gång


sjhfjbvdvdfjs

Idag är en ledig dag, en riktigt kass ledig dag. Har inte ätit nått så är på bajsdåligt humör, har ingenting att göra och ingen att vara med. PEPPEN?!
Eller inte. Jag hatar att vara såhär fattig, ALLT är tråkigt utan pengar.
Punkt slut hejdå!

RSS 2.0