tröttsamt

Hejhåå! Jag är fortfarande sjuk, känns som att det vägrar bli bättre. Jag börjar få lite smått panik faktiskt. När jag är sjuk känner jag mig så himla värdelös och oattraktiv, självförtroendet når botten. Är helt stört uttråkad och känner mig förjävla ensam. Som tur var kom min älskade fruga på besök ikväll, det behövde jag!!

Ikväll har jag nyst så mkt att det riktigt svider i mina ögon nu, funderar starkt på att krypa i säng faktiskt. Känns som jag inte gjort annat än legat och sovit senaste 3 dagarna... booooring!

Aja, ska försöka komma med någon lite roligare uppdatering snart. Ska ladda batterierna på kameran också, är så tråkigt att blogga utan bilder. Men what to doooo.

Pusshej så länge!

influensa

Jaha, då var det min tur då. Idag är ingen rolig dag alls. Kunde knappt sova inatt och vaknade tidigt imorse och grinade av smärta i huvud och kropp, lyckades somna om några timmar och vaknade ännu en gång av lite gråtande. Jag har grinat typ 5ggr idag, väldigt mesigt men så ont gör det verkligen. Sen blir jag alltid deprimerad när jag blir sjuk, allt känns meningslöst.

Lever på alvedon, men tyvärr hjälper det inte så mycket, ringde sjukvårdsrådgivningen och fick som tips att testa variera värktabletter, men imorgon ska jag ringa vårdcentralen och tvinga dom att skriva ut något starkare. Börjar nämligen få hosta nu också och med den här huvudvärken är det ingen lek. Om dom vägrar skriva ut nått tänker jag klänga fast mig runt läkarens ben och grina tills jag får min vilja igenom.

Aja, borde sova nu, gruvar mig inför natten och framförallt för morgondagen, tröttsamt.. och ja, jag tycker extremt synd om mig själv just nu...

<3

Alla hjärtans dag.. totalt meningslös dag! Har alltid tyckt och kommer alltid tycka det, och nej, jag är inte alls bitter.

Idag är en trög dag, av flera anledningar, måndagar är inte dom bästa dagarna. Ska iaf iväg på jobbet om en stund, nått vettigt måste man ju göra. Sitter och äter frulle nu, har börjat äta gröt varje morgon, det är fan en riktigt bra start på dagen. Och för att göra det lite nyttigare så har jag bär istället för sylt. Och med mina piller orkar jag aldrig äta upp en hel portion heller.

På tal om pillerna, dom är fan awesome, inte för att jag märkt nått på vikten än eftersom jag bara ätit dom i 3 dagar, men är mycket piggare och så gott som aldrig hungrig. Får se om jag ska våga öka dosen lite, men först och främst kan kylan få dra åt helvete så jag kan gå ut och gå. Känner ingen pepp på att vara ute mer än nödvändigt i det här vädret. Såg att det skulle vara -30 på fredag morgon, det är ju helt overkligt!! Det måste vända efter den här veckan, annars flyr jag från landet.

Jaja, nu ska jag platta håret och göra mig redo för dagen, PUSS!

 

en liten del av butiken, har fotat hela men är massa mer småsaker som ska fixas!


VÅÅÅÅR

Åh, jag är såååå less på denna vinter och denna kyla, kan den bara försvinna? Jag vill verkligen ha vår nu nu nuuuuu! Och så har jag hittat lite snygga grejer jag vill ha till våren, framförallt jackan, jag är kär. Måste åka i veckan och kolla om den finns, och gör den det så får jag leva på gröt resten av månaden, men det är den förhoppningsvis värd. Äter ju lix mina piller så är ju inte speciellt hungrig, varför köpa mat när man kan köpa fina kläder? haha.



ett steg framåt

Wohoo, idag var jag på banken och fick ett lånelöfte så jag kan gå utbildningen! Nu måste jag sök den bara, men ska ringa dit först och kolla upp lite grejer.. Men förhoppningsvis blir det plugg till hösten och jag är sjukt peppad!!!

Var och reklamerade mina skor idag som tyvärr hade släppt i sulan, hopplöst. Men allt har en mening för när jag var där hade dom massa rea så jag fick mig ett par skinnstövlar istället, för en mellanskillnad på 25 kr, det är tageeet. Känns riktigt bra, som jag letat. Tyvärr var dom lite för stora men för lösa den med nån sula i.

Var och bytte ett linne jag köpte i sthlm mot en tröja idag, jättefin var den, kommer bli så fin till sommaren med ett par marinblå shorts, eller jeansshorts, och så bruna ben såklart. FAN vad jag längtar till sommaren, eller, våren iallafall. Den är hemskt välkommen!



kirrat

Sådärja, det är inte bloggen det är fel på, det var google chrome. Läste på nån blogg att det inte funkar som det ska med mozilla, så då tänkte jag att samma sak kanske gällde google också, och si på fan, så var det. Så får försöka att komma ihåg att blogga från explorer istället.

Idag är jag ledig, var så himla skönt imorse när väckarn ringde och jag insåg att jag kunde fortsätta ligga kvar i sängen, lyx! Nu har jag iaf duschat, fikat frulle osv, väntar på att mammsen ska komma och hämta upp mig så vi kan göra lite ärenden.

Anyway, här kommer min mest spelade låt just nu, får aldrig nog! Får ta tillbaka det igen, helvete! Verkar visst va nått fel på bloggen också, för det går inte att lägga in youtubeklipp, skit också!




coming home

Åååååh vilken dryg dag, har haft ont i magen och mått illa flera timmar, vill inte att det ska va magsjuka bara, fy! Trött är jag också, inge lite heller. Och för att klaga lite mer så kan jag tillägga att jag har förjävla ont i mitt knä, tar mig knappt uppför trappor, och alla som vet hur många trappsteg jag har upp från lagret på jobbet eller upp till min lägenhet kan ju tycka lite synd om mig, tack. Imorgon är jag ledig iaf, det känns skönt.

Såg idag att mina bantningspiller verkar ha skickats nu, bäst för dom. Sitter nämligen och vräker i mig godis nu för att få bli sådär riktigt äcklad, och det funkar. Just nu är jag mer sugen på ett äpple, inte för att jag orkar gå och köpa ett just ikväll men, imorgon kanske. Om dom där pillerna inte funkar kommer jag grina, mycket. Måste köpa mig en våg också, annars är det ju svårt att veta.

Aja, ska sluta skriva massa skit nu. Avslutar med min favvolåt just nu! (var min plan men som jag skrivit tidigare så jävlas bloggen med mig, suck..)

pills

Hejbaaa! Idag är jag trött.. men glad! Började jobba kl 9 imorse, och jag är så gott som klar med ombyggnaden av butiken, väntar bara på lite nyheter som ska komma in, sen äre klart, wihooo. Iaf en liten stund, tills nästa period kommer.. då äre bara att börja om igen, haha.
Idag bestämde jag mig för att börja med bantingspiller, vet bara inte riktigt vilka jag ska välja. Jag erkänner, jag är för lat för att motinera bort fläsket och jag är less på dieter, så jag tänkte att, varför inte? Funkar det inte så funkar det inte, men måste testa. Kanske lika bra att klicka hem dom på en gång.. vet att jag lovade att aldrig mer handla på faktura, men det här får va ett undantag, hehe!
Imorgon äre jobb igen, sen är jag ledig 3 dagar, känns rätt skönt faktiskt. Men näe, nu ska jag klicka hem nå pills sen försöka ta mig i säng nån gång. Hejdooooo!

nu är det dags..

Hej hopp! Tänkte bara uppdatera lite om vad som hänt på sista tiden. Tänkte va duktig att ta tag i bloggen för ett tag sen men den jävlades mest bara med mig så jag gav upp lika fort igen.. Får se hur länge det håller den här gången! Har hunnit med min sthlmsresa nummer två, den var underbar! Pricken över i:et var ju att två av mina favoritbrudar befann sig i samma stad samtidigt, kunde inte bli bättre. Hann shoppa lite, festa och i tisdags var det jobb som gällde. En heldag på RNBs huvudkontor med mycket trevligt folk en en sjukt inspererande dag, jättelyckat!
Direkt jag var tillbaka på jobbet påbörjade jag projekt "bygga om hela butiken", och hittills har det gått jättebra! Ångrar lite att jag inte tog några förebilder, men jag ska helt klart fota det färdiga resultatet. Jag är jättestolt över mig själv, verkligen. Sällan man säger så men, är väldigt nöjd med vad jag gjort med tanke på att jag inte har någon som helst utbildning egentligen. Men på tal om utbildning så tänkte jag plugga till hösten, måste bara kolla med banken så jag kan få ta ett lån. Det är en distansutbildning på 4 månader, och klarar jag den blir jag certifierad inredare!!!! Känns som att det är såååååååååå min grej, är verkligen jättejättejättemotiverad.
Nu ska jag gå och tvätta bort facet och lägga mig i sängen och kolla på gossip girl, skulle verkligen vilja somna i vettig tid ikväll eftersom jag ska börja jobba tidigt imorgon!
Får se när nästa uppdatering kommer, på återseende!
(här kommer lite bilder från senaste stockholmstrippen)

RSS 2.0