dumma dumma dumma

Gokväll! Så var det fredag, igen! Säger ju det, veckan består bara av måndagar och fredagar... Helgen blir lugn, har tagit på mig lite extra jobb, det känns bra. Har även tagit på mig Vilma över helgen, riktigt mysigt med sällskap. Imorgon blir det jobb, sen middag med mamma, mormor, jenny och ungarna, och efter det ska jennifer komma och sova över hos mig. Blir en bra helg det här känner jag!

Idag fick jag en kallelse till operationen. Känns väl sådär. Vet att jag borde tänka positivt, typ att "det är ju vänster hand, det är ju bra" och "det hade ju kunnat vara värre", men näe, det är jobbigt att ha en hand för lite att använda sig av och det hade inte alls kunnat vara värre. För mig är det här det värsta! Först blev jag hemskickad för att dom trodde att det var en stukning, efter typ 1½ vecka fick jag gips i 8 dagar, och sen får jag veta att det ska opereras, känns ju inte direkt som att det går åt rätt håll. Om man säger så.

Grinade som ett litet barn när dom sa att det skulle opereras och när dom sa att jag inte skulle vara sövd heller så brast det helt. Och ja, jag vet att man är bedövad och inte känner nått och inte ser nått, men ändå. Men men, ska inte gnälla mer, det som inte dödar det härdar.

Nu ska jag strax krypa isäng och mysa med Vilma lite och försöka sova så jag orkar med morgondagen, puss på er!


RSS 2.0