en torsdag ba

Idag är det torsdag och jag är ledig. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra av min lediga dag. Planen var att börja dagen med ett corepass men mammsen var inge sugen på att följa med mig, och när jag just insåg vilken hosta jag fortfarande har så är det nog lika bra att passa på den. Men måste ändå röra på fläsket så det får helt enkelt bli gångbandet i en halvtimme eller nått.. får ju inte anstränga mig alltför mycket nu när jag bantar. Men nått måste man ju göra!

Men först ska jag nog städa lite här hemma och diska undan innan dom stänger av mitt vatten för resten av kvällen. Det känns som en plan.

Idag känns inte som en bra dag alls.. Har en konstig klump i magen. Vet inte riktigt vad jag vill med allt just nu.

Varför känns det inte som att jag bantar för? Jag mår typ för bra.. jättekonstigt. Jag måste väga mig snart så jag ser om de händer nått..


GALET gulligt



åke och ture, 6 veckor gamla nu!
sjukligt söta små saker.


for blue skies

Godmorgon!! Idag är jag faktiskt uppe i god tid, tro det eller ej. Var så sjukt rädd att försova mig och missa öppningen. Det skulle vara surt. Dock är det ingen bra morgon. Känner mig sjukligt hängig. Har ont i halsen och så har jag lite feber också, inte så mycket som tur var. Så länge den inte kliver över 38 så ska jag försöka att sluta noja för svininfluensan. Men det är faktiskt svårt att låta bli i dagens läge. Men men, jag har tänkt bli frisk under dagen. Jag har ju faktiskt redan varit sjuk, det räcker. Punkt slut.


I söndags fick jag ett mindre trevligt besök. Nämligen radiotjänst. Jävla skit! Jag hade verkligen tänkt få skippa att betala dendär skiten.. men icket! Jag är lite bitter, svar ja.


Ne, nu ska jag ta min kopp te och en cigg på ballan sen äre jobb.


tjingeling


090909

Idag har vart en lite seg och konstig dag, har varit på dåligt humör helt utan anledning.. Men efter lite mys med tjejorna så känns det bättre. Jag har så fina vänner.

Imorgon blir det jobb.. igen.. längtar tills lördag och vinet. Och till söndag och ledigheten. Sen blir det en långvecka igen. Men pengarna rullar in, det är bra. Det behöver jag.

Nu ska jag lägga mig och kolla på anna pihl, för ovanlighetens skull. Sen försöka sova så jag orkar upp och ringa några samtal innan jag börjar jobba.  På kvällen blir det att hänga med mändi, och så funderar jag starkt på att kika förbi min pankis en sväng och kolla nya lägenheten.

Nu måste jag försöka duscha bort det emmelie smörjde (smörjde...? finns det ordet?) in min rygg med, för det gör satansjävlacpont..

gonatt!



är ju dock inte ovanligt att jag ser ut sådär efter att empan är färdig med mig.. HEHEH!


duktiga jag

Idag har varit en bra dag. Var duktig och va på banken och på ungdomsslussen innan jobbet. Sen efter jobbet åkte jag till röbäck och hämtade bilen och så drog jag och tränade lite. Blev dock bara 1 timma på gångbandet men, bättre än inget alls. Att jag sen frossade i massa onyttigheter efteråt var ju dumt, haha. Men vad gör det om 100 år? Jag tränade ju iaf!

Nu borde jag krypa isäng och kolla lite anna pihl och försöka sova. Är dyngdyngtrött...

Imorgon blire jobb sen tv-myskväll med tjejorna. Det gillas.

world spins madly on

Det känns konstigt att jag bott här i ungefär 1½ månad nu och knappt varit själv. Inatt är 2a natten i rad som jag sover ensam, vilken är rekord, woho! Ikväll har jag iaf tagit mig i kragen och storstädat, det behövdes kan jag lova. Ska bli så sjukt skönt att krypa ner i min renbäddade säng och kolla på lite anna pihl tills jag somnar.. Egen tid är underskattat!

Jobb 12-18 hela veckan nu, och i helgen vill jag dricka massa vin med elin. Imorgon måste jag ta tag i mig själv och gå på ungdomsslussen och försöka få lite cash.. har för tillfället 258 kr till den 28e och det hör ju vilken människa som helst att det är helt jävla omöjligt att få det att gå ihop..

Varför måste jag ha så högljudda grannar?!? Det stressar mig... Jag vill ha lugn och ro.

Nee, nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få lite sömn.. men om jag känner mig själv rätt kommer jag ligga vaken minst 2 timmar till och kolla på anna pihl.. boxar är livsfarlig. Sjukt beroendeframkallande, haha!

Imorgon vill jag trääääääääääna!! Ge mig ork.

gonattt

klockan fyra

Jag fattar inte vad jag gör vaken riktigt. Det var faktiskt väldigt länge sen sist som jag var vaken såhär sent. Råkade somna när jag såg film med tjejorna ikväll och efter det har jag varit pigg. En såndär jobbigt skön powernap. Jag har iaf haft 2 superbra kvällar med empan och gåsen, riktiga skrattkalas. Eller, jag och empan har skrattat som fan, åsa har mest varit less på oss tror jag, hahah. Skönt att ha brullan hemma igen.

Nu ska jag röka nå cigg sen försöka somna kanske..


RSS 2.0