blablabla

Har typ inget vettigt att skriva idag heller. Tråkigt nog. Hade en deppdag idag, så tog ledigt från jobbet första timmarna så jag bara behövde ta stängningen. Och istället for jag iväg och tränade bodypump när jag hade vaknat, och sen tog jag tag i att tvätta också. Egentligen är det ju inte direkt jobbigt, men det tar ju sån jäkla tid.

Sen for jag som sagt och jobbade två timmar sen träffade jag elin en stund och tog en cigge i solen. Jag gillare.

Valborg imorgon då.. jag känner mig lite... splittrad? Men ändå taggad! Tar kvällen som den kommer helt enkelt. Jag måste förövrigt ha världens mest omtänksamma chef. Hon va rädd att jag skulle måsta va ensam imorgon så hon frågade om jag ville följa med dom ut till deras stuga. Nu ska jag ju inte det men, tanken var väldigt gullig.

Jag var väldigt modig idag. Man man måste ju våga för att vinna. hahah...



Valborg förra året. Kan det SNÄLLA bil sådär najs väder i år också!!

bloggtorka

Jag brukar alltid kunna skriva hur mycket som helst här. Men just nu har jag faktiskt inte mycket vettigt att skriva, så därför är det lika bra att låta bli. Tänkte ba lägga in lite bilder från helgen.




Jag och elin började tidigt i lördags. Dock bara med en 3,5a men, svårt att låta bli en kall öl när det är 32 grader i solen.



En gruppbild på ollestoan



På min födelsedag njöt jag av solen, ciggen och ipoden. (dock inte av bakfyllan)

   

Det fina som jag fick på posten av min soulie. Klockrent kort, underbart linne.

21 år idag och bakis av rang

Känner inte riktigt att jag orkar skriva så mycket idag. Men imorgon ska jag skriva mer om helgen och lägga in lite bilder. Det enda jag ville skriva nu är tusen tack till tjejerna igår, hur trevlig kväll som helst. Och självklart tack till familj & släkt för alla fina presenter och uppvaktning.

Känns lite trist att födelsedagen snart är över. Fast, känns fortfarande som att det var igår jag fyllde år, haha. Helt förvirrad. Vad ska man se fram emot nudå? Brännbollsyran kanske?

gossip girl nu sen sova, xoxo!




bjuder på en bild iaf, från startsidan på vk.se idag, haha inte illa!

så typiskt

Bara för att jag lovade mig själv att ta en sovmorgon till kl 11 idag, så vaknade jag självklart redan vid tio. Störande. Är lite trött men, kunde inte somna om heller så jag antar att jag är utvilad iaf.


Nu sitter jag iaf och taggar med massa bra musik. Ska snart göra ett ryck och dra mig hemåt. Hade tänkt gå på stan men, tror inte jag orkar det. Har ändå inte råd att köpa nått. Däremot MÅSTE jag på apoteket och be om prover på någon mörkade brunkräm. Jag är nämligen vit i ansiktet, lite brun på överkroppen, och neger på benen. haha. Inte bra.


Jag trodde föresten att det var idag jag fyllde år, hahha.. tills mamma sa att det är ju imorgon. Bra av mig. Jag börjar för gammal. Kan ju inte ens hålla reda på mig själv.


baj!

   

några bilder sen 20årsdagen!

fre

Den här bilden visar lite bättre hur mitt hår ser ut nu.




Och så fick jag världens bästa födelsedagspresent av empan idag. Jag är så glad.  Visar bilder på det imorgon. Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. TAGGA!


pusss

nya frillan

JAG BLEV BRUNETT!!!!







haha, gick ni på det?

Klart jag inte blev brunett, men jag kunde verkligen inte hålla mig borta från den bruna. Just nu vill jag ba gråta när jag ser på mina jätteblonda bilder, men, tror jag måste vänja mig bara.

 

Så blev resultatet. Ursäkta världens mest slitna bilder men, vad gör man liksom.



va hände?

Jag brukar alltid va seg som fasiken på morgonen och vara klar i sista minut. Brukar tom måsta ta med mig min frukost för att sen se om jag ens har tid att äta den. Sjukt, jag vet. Anyway, nu är klockan bara nio och jag är redan färdig. Eller okej, jag sitter och äter frukost, men sen är jag klar. Jag är imponerad av mig själv idag. Om jag bara kunde komma på vad jag gjort snabbare den här morgonen....

Fika klart sen äre dags för jobb. Middag och bio ikväll, det blir mysigt!

ps. det stinker brunutansol om mig fast jag nyss duschat. och så ser mina ben helt sjuka ut, fläckiga som aldrig förr. haha. måste åtgärda detta. ds.

måndag igen

Sådärja, ny vecka igen då. Den här veckan känns bra. Bara jag inte blir sjuk nu, det skulle vara så typiskt min otur. På torsdag ska jag ju äntligeeeen få fixa mitt hår. Men jag är faktiskt lite nervös. Har ju varit såhär blond i 3(?) år nu typ, om inte ännu längre. Men lite förändring är alltid roligt.

Ikväll har jag hängt med mändi lite, det var mysigt. Var faktiskt ovanligt länge sen sist. Och idag fick jag ett par träningsskor av mamma, det var gulligt. Dom var jättefina, och sköna. 

Nu har jag knepat och knåpat lite på en önskelista också.

- Kaffebryggare + vattenkokare
- Laddare till ipoden
- Elvisp
- Presentkort (h&m, gina och skopunkten). Systembolaget funkar ju alltid också.
- Vinglas + något att fylla dom med
- Underkläder
- Frisörschampoo + balsam
- Dammsugare
- Kandelaber

jaa, typ det har jag kommit på än så länge.. och blommor är ju alltid kul också. Fast inte krukväxter, vi har 2 blommor i lägenheten och det räcker och blir över. Dom är nästan döende. Blommor är inte min grej.


Nu vill jag att tvättmaskinen ska bli klar så jag får sova sen, baj!

älskade dumlekakor

Jag har just varit duktig och börjat baka lite inför min födelsedag som är om 1 vecka. Tiden går så sjuuukt fort. Hur som helst, ikväll bakade jag dumlekakor. Dom är svinenkla att göra och så är dom hur goda som helst. Kanske lite väl sliskiga men, man fyller ju bara år 1 gång om året, haha.

Här är receptet på dom:

Ingredienser (20st)


200 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
10 Dumlekolor (orginal)
20 Nobless (orginal)


Gör så här


Blanda smör, socker, mjöl och bakpulver i en matberedare (har man ingen matberedare kan man lika gärna använda händerna, det går minst lika bra.) Låt stå kallt en stund och rulla sen 20 bollar och lägg i formarna. Stick sedan ner en halv dumlekola i varje kaka. In i ugnen på 200 g i ca 10-15 min. Ta ut plåten och lägg direkt en noblesse på varje kaka. Ställ sen in kakorna i kylen en stund så dom får svalna. Sen äre klart. Lätt som en plätt.



jag vet inte

Jag har en klump i magen. Det känns inte riktigt bra just nu.


Jag är så sjukt taggad, varför kan ingen vara taggad med mig för? Jag får hoppas att Anna taggar till och gör schlagerklubben osäker med mig imorgon. Annars går jag väl och hänger mig eller nått, hahah. Ne, skämt å sido. Men jag vill verkligen festa imorgon.


Jag har mycket jag vill skriva, men inget kommer ju ut rätt så. Jag säger gonatt och sätter punkt här.



hårt

Idag har jag varit trött, jättetrött. Fast det är jag väl typ jämt. Jag säger alltid att "ikväll ska jag gå och lägga mig i tid", men ändå blir klockan alltid vid 1-2. Hopplöst!

Idag blev det jobb, lite övertid också, det känns bra för jag behöver varenda krona just nu. Sen for jag iväg och tränade bodypump, galet roligt. Men GALET vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. 

Ne, nu ska jag kolla lite på tv och så ska jag kolla på blocket om jag hittar nån fin bil att köpa.


baj!

lovely day

Den här dagen har bara varit hur bra som helst. Inte för att det hänt nått märkvärdigt men, tror det kan vara vädret som gör det. I morse vaknade jag innan väckarn ringde, kollade ut och såg hur fint väder det var så jag klev faktiskt upp på en gång. Slapp stressa ihjäl mig också, för ovanlighetens skull.

Sen jobb mellan 12-16 bara, en kort dag, det var skönt. Efteråt mötte jag upp mändi och gjorde några ärenden. Märkte igår att mina bästa skor gått sönder också, så måste jag lämna in dom på lagning. Och även fast jag har minst 7 par andra skor hemma så är det ändå inga jag kan ha några dagar. Är inte det konstigt? Och inte nog med det, så gick jag på skopunkten för jag tänkte att jag kunde hitta några billiga bra skor att ha undertiden, men icket, istället går jag därifrån med 2 par nya sommarskor istället, haha. Bra av mig. Så skoproblemet är fortfarande inte löst. Jaja, nog om det.

Tog en promenad idag också, och när jag kom hem så bjöd Martin på middag. Han hade gjort en sjukt gott paj. Många vuxenpoäng till han faktiskt.

Så ikväll for jag och jobbade lite också. Kom ganska nyss hem. Jag älskar att jobba på kvällen. Men även fast vi va där 1½ timme ikväll så äre galet mycket kvar att göra imorgon. Jag får helt enkelt gå till jobbet tidigare imorgon.

Just därför borde jag försöka sova nu. Fan va långt inlägget blev såg jag just. Men jag skyller på skoproblemet. 

 

en påse med skor och en jätttesmarrig kall kaffe.

 

Den goda pajen som martin hade gjort.

påskis

Här kommer lite blandade bilder från denna underbara påskhelg. Inte för att jag märkt av speciellt mycket att det varit påsk bortsett från att det känns som att det varit söndag i 5 dagar nu. Men ett påskägg fick jag faktiskt av min kära pappa. Det innehöll både godis och pengar. Då blev jag glad.

Känns ändå som jag hunnit med mycket under dom här dagarna. Hängt med Jennifer och varit hundvakt och målat lite målarbok och sånt roligt. Haft lite badkarsmys med tända ljus och kladdkaka, lyxigt värre. Har även hunnit med årets första grillning, HUR gott som helst. Och i lördags tog jag och amanda ett glas vin, käkade massa onyttigt och färgade hennes hår. Söndagen blev det kak-kalas i tavelsjö, mycket smarrigt kan jag lova. Och sist men kanske ändå bäst, idag. Tog sovmorgon, for till elin, drack öl mitt på dagen (sånt man får göra när våren kommer). Vädret idag var UNDERBART. Så jag avslutade faktiskt kvällen med en timmes promenad. Väldigt olikt mig, men skönt vare.


   

    

    

  


Måste faktiskt avsluta med en bild och visa nått som inte händer alltför ofta:
jag med utsläppt hår. (har haft det 2 dagar i rad, vilket är rekord)

Har typ sammanlagt haft håret utsläppt 5 gånger sen jag tog bort hårförlängningen, haha. Men snart ska den dit igen.
Ska dissa blondfärgen också, det ni!
 


så jävla bra

Sitter och lyssnar igenom massa låtar som jag inte hört på flera år. Och vilken lycka. Nästan så jag vill gråta för att jag blir så glad. Men det ska jag inte. Har en såndär klump i magen av saknad. Om det är något jag är riktigt glad över så är det allt roligt jag gjorde som tonåring (jag är ju faktiskt vuxen nu, nästan iaf). Jag hade förjävla roligt som ungdom helt enkelt.  

Just nu skulle jag vilja och sitta och dricka öl med Elin och lyssna på alla dom här låtarna med henne, hon är nog den enda som skulle förstå min lycka och bli lika glad som jag och skrika "åååååh" när varje låt börjar spelas, haha. Vi har ju faktiskt gått igenom tonåren tillsammans. Glad är jag för det. Hon är är förjävla bra!

Nu ska jag leta fram massa fler gamla godingar och ha som spellista när vi firar min 21års-dag om 2 veckor!! På tal om det, Madde kan du fatta att det snart är 3 år sen vi söp varenda gång vi fick en anledning till att supa? haha. Mysiga tider dedär!


Här bjuder jag på en bildbomb från åren som gått, enjoy!
   

   

   

  

   

  

   

   

   

  

   

   

   


söt

Jag kan verkligen inte sluta le.

Det var allt jag hade att säga just nu,

PUSS 

pissväder

Vart är solen och vårvädret egentligen? Idag regnar det ute. Inte kul.

Nu sitter jag iaf och käkar frukost, vilket inte går spec fort för jag har galet ont i magen idag. Fattar inte varför. Är verkligen öm i hela magen. Men förhoppningsvis går det över.

Snart ska jag ta mig en promenad till busstationen och hämta Jennifer, sen ska vi väl gå på stan en stund. Och köpa lite påskgodis såklart. Sen hem till mammsen och sova där och vara hundvakt eftersom hon åker till sthlm ikväll och hämtar Tilly. Det blir nog mysigt.

Känner mig lite opeppad idag måste jag säga, men det klart, har man haft 2 asbra dagar så får man väl acceptera en lite mindre bra dag.


tjao!


min första egna lägenhet, äntligen!

Sådärja, då var papperna skrivna och lägenheten blir min den 1 aug, yeeeeiii! Förhoppningsvis tidigare om jag lyckas lösa det på något sätt. Jag vill verkligen flytta NU! Ikväll borde jag ringa han som bor där nu och kolla upp lite grejer.

Men först, middag och sen träna. Och ikväll måste jag verkligen somna tidigt.



Kontraktet på lägenheten.




Hur fint är inte det där påskträdet som dom har på stan?!
Jag tycker det är jättegulligt.

önskelista



Här är min önskelista på saker jag vill ha i mitt vardagsrum när jag flyttar nån gång framöver. Eftersom i princip alla grejer som finns i vårat vardagsrum just nu är Martins grejer så måste jag ju helt enkelt köpa allt sånt när vi flyttar ifrån varandra. Allt är från Ikea förutom soffan som är från Mio. Dendär soffan vill bo hos mig, så äre bara. Tråkigt nog känner inte jag för att betala för den. (Men jag känner ju iofs aldrig för att betala för nått, haha). Därför gör jag fina önskelistor och hoppas att nån köper sakerna åt mig nån gång. Hoppas går ju alltid.

Men, nu måste jag sova. Imorgon blir det en till önskelista. Fast till något annat rum då såklart.


sleep tight tonight.

inte så najs

Idag har jag hunnit med riktigt mycket faktiskt. Det känns skönt. Jag borde börja stiga upp tidigt oftare. Var iaf och kollade på lägenheten idag, den va inte så fräsch måste jag säga. Men jag ska nog ta den ändå om dom kan tänka sig att fixa till den en del. Köksluckorna va liksom gula, hallå?! Men aja, får jag den så tar jag den. Fräscha till den kan jag alltid göra själv i värsta fall. Får hålla tummarna för att den blir min. Och blir den inte det så kommer det alltid andra lägenheter, inget mer med det. Får ta det som det kommer.

Så har jag storstädat lägenheten idag också. Imorgon är det visning igen. Nu är vi uppe i 900kr avdrag på hyran. Me like. Och imorgon ska jag upp tidigt igen. Ringa samtal och sen göra massa ärenden på stan.


Och just nu är jag på extremt jävla dåligt humör. Jag har lite svårt att hantera min ilska ibland känner jag. Det enda jag vill göra är att slå nån och he sönder saker. Inte bra.

hejdå

gomorron gomorron

Uppe med tuppen idag. (ja, kl 9.15 är tidigt för mig). Med tanke på att jag är ledig idag och hade kunnat sova hela dagen. Men icket. Klev upp tidigt, ringde ett viktigt samtal och nu ska jag snart göra mig i ordning och fara och göra några ärenden. Är lite förvånad över att jag ens orkar va vaken faktiskt, somnade inte fören vid halv 4 inatt. Men jag är taggad till tusen idag av någon anledning. Det här är en bra dag känner jag.

Varför känns det som att det är min födelsedag idag? haha. Det är ju 19 dagar kvar. Konstigt.


Och VARFÖR ska mäklaren ringa så jävla tidigt på morgonen för? Har inte riktigt fattat grejen!


Jaja, duschen nästa! tjaooo



På tal om bra dagar. Här är en bild från en utav dom lyckligaste dagarna i mitt liv.
"Vi som är vi"

lite kär sådär


 

Här är en liten önskelista från Forever21. Allt på bilden skulle gå på så lite som 888kr för att vara exakt. Det är ju sanslöst billigt. Men då ska man ju få hem det också. Inte lika billigt. Det suger.

Skulle forever21 komma till Sverige?! Det skulle ju vara trevligt. Tills dess kan jag ju fortsätta drömma.


gonatt darlings


dyngdyngDYNGtrött

Helt sanslöst vad trött jag är idag. Har som inte ens vaknat till sen imorse, då äre illa. Började dagen med att försova mig så jag fick stressa som satan för att hinna med bussen. Hade så bråttom att jag fick ta med mig kaffe i en plastmugg och försöka springa till bussen och dricka kaffe samtidigt, det gick väl sisådär. Men det funkade.

Jobbet gick bra idag, träningen gick bra, allt har som gått rätt bra trots att jag gått runt och halvt sovit hela dagen. Men antar att jag får skylla mig själv när jag ligger och pratar i telefon till halv 3 på natten. Men det vare värt. Ett bra samtal. Du är bra! Jävligt bra.

Nee, hade tänkt skriva massa mer men somnar snart sittandes. Nu blire greys och sova.

ps. imorse hade jag fått sms om att vi får minst 600kr i avdrag på hyran den här månaden. det kunde ju inte komma mer lägligt. jag gillare! ds. 
 



kaffe och cigge, bra frulle!

suprise

Haha, ovanligt att jag har gjort om här igen va? Men, nu hade jag faktiskt tänkt ha det såhär ett tag. Jag älskar texten, jag får lite extra energi varje gång jag läser dedär "here's my comeback on the road igen". Nu jäklar. Jag saknar mitt gamla jag, och jag ska göra allt för att hitta igen mig själv nu.

Köpte en jättefin "jag är bra-bok" idag också. Ska börja skriva redan ikväll.


Nu ska jag dricka lite te och sen äre dags för sängen. gonatt darlings!


Vad tycker ni om min nya header nudå? :) Bättre eller sämre?



fredag

Ledig dag idag, men klev ändå upp tidigt för att ha en heldag med Jenny och barnen. Efter det for vi och handlade tacos och så var typ halva släkten här och käkade middag (eller okej inte halva, för min släkt är så stor att jag inte ens orkar räkna hur många vi är, men ändå, vi var många iaf). Det var jättetrevligt. Som inflyttningsmiddag kan man säga, bättre sent än aldrig. Fick presentkort på h&m också så nu ska jag äntligen gå och köpa min bikini som jag velat ha så länge.

Sen kom Elin hit och så for vi och hälsade på Amanda i hennes nya lägenhet, liten, men mycket mysig. Jag gillaren! Har varit en riktigt bra dag faktiskt.

Men nu borde jag försöka sova lite kanske, ska ändå orka upp och jobba imorgon. Men först ska jag ÄNTLIGEN se senaste avsnittet av gossip girl.


you know you love me, xoxo!

jag hade tydligen trekant i helgen

Nee, det är klart jag inte hade. Men det har varit mina vänners aprilskämt till varandra idag. Sjukt roligt skämt måste jag ju säga. Men kanske lite tragiskt att mina vänner ens gick på det?! hahaha..

Jag har då som tur var inte blivit lurad idag. Jag har tråkigt nog inte lurat någon heller. Men jag är så dåligt på sånt.. Så fort jag ska säga nått som inte är sant så börjar jag bara fnissa istället. Nee, inte min grej helt enkelt.

Annars har dagen varit rätt pissig faktiskt. Eller, jättefint väder, det var ju bra. Men jag har mått illa i princip hela dagen. Varit yr och helt skakis. Jag borde handla hem mat, tror nästan det är näringsbrist jag har. Skärpning nu.

Imorgon hoppas jag iaf på att må bättre så jag kan träffa mändi och så vill jag träna på kvällen.


krya på mig!

det här med våren och shopping

För det första, idag får man verkligen säga att det är vår. Underbart väder idag.

Och för det andra, VARFÖR blir man så shoppingsugen när det blir vår för? Jag vill inte göra nått annat att än spendera pengar. Tråkigt nog har jag inga pengar att spendera men, om jag hade det skulle dom va slut redan.

Och inte nog med att jag just klickat hem ett par skor jag inte vet hur jag ska ha råd att betala, så funderar jag också på att ta ett lån och köpa en bil som jag just kärat ner mig i. Visst låter det bra? Kanske inte. Men, funderar ändå på att gå på banken och prata med dom. Att fråga skadar ju inte. I värsta fall får jag väl råna en bank eller nått.

Om man ändå vore rik och berömd.. eller rik iaf... det skulle va trevligt.


låååång dag

Helt sjukt vad slut jag är i kroppen just nu. Började jobba kl 12 idag och slutade 23.30. Inte nått som händer alltför ofta som tur var. Men pengarna rullar in, det är bra. Känns lite konstigt att jag jobbat som 2 dagar på 1 dag, men men...

Jag borde sova snart, ska ju trots allt orka upp och jobba imorgon också. Dock bara 2-3 timmar, men ändå.

Och så kom jag just på att jag borde införskaffa mig nån söt liten sänglampa, så jag kan läsa på kvällarna. Blir som svårt i mörkret.

Nee, 2½ men om 10 min sen försöka få lite sömn. Hade tänkt ladda hem gossip girl och se på ikväll, men då lär jag ju aldrig somna, så det får bli imorgon helt enkelt.


gonatt darlings

RSS 2.0