breathe

Jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag vet typ knappt vad jag heter längre. Så stressigt känns allt hela tiden. Nu har jag iofs gjort ingenting i 2 timmar, kanske låter skönt, men det blir jag nästan ännu mer stressad av. Och med tanke på att det är lördag idag så borde jag göra ett ryck nu på dirr om jag ska hinna göra några ärenden.

Igår blev vi iaf klar med målningen i vardagsrummet/sovalkoven. Jag och mammsen började med målandet men sen kom amanda och madde och hjälpte till, det uppskattades kan jag lova. Fort gick det också! Och så fick jag jätttttefina inflyttningspresenter av madde. En ljuslykta och en fruktskål, fylld med frukt också desutom. Det gillades. Tusen tack!!

Ikväll verkar det inte hända något vettigt så jag antar att jag helt enkelt får spendera min lördagkväll med flyttlådor och lite fix. Får flytta möblerna imorgon helt enkelt. Sen IKEA på måndag, sooom jag längtat.

Behöver jag ens säga hur gärna jag vill ha tisdag NU? Det ska bli najs. Mysmysmys och åter mys i 6 dagar.

carry me

Det känns som att jag ska falla ihop pladask på golvet snart och inte orka ställa mig upp igen. Det här stressandet känns inte riktigt hälsosamt.

Dags att stressa vidare, idag ska jag måla i lägenheten. Varför var min handled tvungen att strejka mitt i allt jag har att göra?

bra grejer

"I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you appreciate them when they go right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together."


Sophie hade skrivit den på fejjan häromdagen, jag var tvungen att sno det. Bästa citatet på länge.

dba

We're minutes away
from saying goodbye for all of time
I'm second away
from breaking apart

what can i say, what can i do

Mitt hjärta och min hjärna kommer inte överens, då är frågan, vilket ska man följa? Hjärtat? Hjärnan? Den är svår.

knock you down

Usch, vad dålig jag blivit på att uppdatera märker jag. Måste skärpa mig.

Igår var iaf en sjukt bra dag och kväll. Först åkte jag och elin till södervik, men där vare verkligen iskallt, så efter 10 min gav vi upp och åkte hem till mig istället. Där var det riktigt varmt och skönt, och lite färg fick man också. På kvällen blev det förfest hos elin, det var jättetrevligt. Kul att träffa lite nytt folk. Sen utgång på tc, men det var väl lite sisådär.. jag är som småless på krogen känner jag. Saknar mer att parkhänga med massa mysiga brudar, men de kommer.

Jag saknar göteborg. Jag måste försöka ta ut lite mer semester och åka ner en gång till innan empan flyttar hem. Det måste helt enkelt ordna sig på nått sätt. Jag får väl råna eller bank eller nått.. kan ju inte va så svårt.. ellllller?

Idag är jag seg och lite halvdepp, men varje gång jag kollar inkorgen med sms så känns de lite bättre, haha..






min brulla är föresten här igen, jag gillare! a lot!

i used to save them troubles for another day

Ikväll är ingen bra kväll. Jag har mått jätteilla och så har jag en hemskt jobbig klump i magen. Det känns som inte riktigt bra just nu.. tråkigt nog. Jag vill bara att allt ska bli bra. Men just nu känns det ungefär som att välja mellan pest eller kolera.. Behöver jag säga att jag hatar verkligheten?

Nu ska jag drömma vidare, det är lättare så.

- - -

Inatt sov jag 5 timmar, idag har jag jobbat lite.. just nu är jag uttråkad av rang. Men nu lyckades jag övertala malloy att följa med mig på äventyr en stund, det blir great! När ska jag äta middag egentligen? Har käkat 2st hårdbrödmackor idag och druckit en kall kaffe, stabilt!

Sova tidigt ikväll kanske? Har mycket att göra imorgon!

men men, dags att skynda mig iväg nu, hej så länge!

foolish game

Hej hopp snopp. Ikväll är jag lite less känner jag.. ALLA festar utom jag typ.. blä! Men på fredag så jäklar, då är det min tur. Känns ändå lite skönt att få jobba imorgon, jag behöver varenda krona just nu.

Imorgon måste jag verkligen ta tag i att ringa och kolla massa grejer om lägenheten, blev helt plötsligt lite stressad. Tiden har gått alldeles för fort. Nyss var det 3 månader, och huxflux så äre bara 3 veckor. Sick!

Idag hittade jag iaf handdukar och matta till badrummet, jag tror att det kommer att blir HUR fint som helst.

 

Lite otippat att jag av nån skulle välja rosa, men jag tycker att färgen var asball. Är dock lite sugen på orange, men.. jaa jag får se helt enkelt.

we are okay

Vilken lång dag! Imorse klev jag upp tidigt, åkte till tavelsjö på 5-årskalas, sen till stan, köpte en soffa och åt middag med mamma och mormor, sen skjutsade jag hem mammsen, sen blev det bullis nån timme, hann med en sväng förbi elin också.. inte en lugn stund. Är galet trött nu, ska bli riktigt skönt att sova. Imorgon kommer empan hem också, jag längtar.

Har inte så mycket annat vettigt att skriva, så jag tänkte lägga upp några bilder från sista dagarna innan jag åkte hem.





sista festkvällen med empan



strandhäng och myspys



snäckorna som ligger där har jag plockat, haha. jättefina



träffade cajsan i sthlm några timmar på vägen hem



vi satt och drack bärs, rökte och snackade skit.. hur mysigt som helst!




och här är soffan jag köpte idag, jag hoppas att den passar bra i nya lägenheten..


kids

Ikväll har jag haft en jättetrevlig kväll med brudarna, det gillas. Ändå kan jag inte låta bli att lyssna på mgmt - kids och sakna göteborg hur mycket som helst.. Jag tror jag måste boka en resa dit nu på dirr...

Snart ska jag uppdatera med lite bilder... har bara inte orkat än.. men de kommer!

Det har gått 1 år, jag lever fortfarande. Jag är stolt över mig själv.

I know you can't see
I look strong altogether, though inside I'm weak

Still I bleed
Still I wait to heal

RSS 2.0