girls just wanna have fun

Fyfan för den här bakfyllan, jag som mådde bra imorse. Men det här är illa. Får helt enkelt hoppas att det blir bättre med några glas vin.

Uääääh, nu ska jag gå och försöka göra mig snygg. Sen supa bort det här illamåendet.

tjingeling!


haha hittade gamla bilder på elins dator...


2004


2005


2006

Trying to get a little bit tipsy

Hej bakfylla! Igår hängde jag med empan och sänkte nå bad boys sen blev det allstar, sjukt trevlig kväll. Det jag minns vill säga. Har ovanligt mycket minnesluckor, olikt mig, men det man inte minns har inte hänt. Visst äre så?


Jag borde försöka vila ett tag om jag ska orka med en till kväll, men frågan är om jag kommer bli mer bakis av det. Men först få av mig gårdagens outfit, ta en alvedon och sen borsta tänderna kanscheeeee?


hahaha åååh, livet leker. PUSS


Hate is a strong word, but I really really really dont like you

SATAN vad mycket jag fått gjort idag, helt sjukt. Helt sjukt hur mycket pengar som försvann också, men.. de får helt enkelt va värt det. Har ingen aning om hur jag ska få den här månaden att gå ihop nu, men vad gör det om 100 år? Jag tror fortfarande på det här med att råna en bank, men ingen verkar ju vilja joina mig.

Aja, inte nog med att jag hunnit shoppa massor så har jag faktiskt storstädat lägenheten också, mycket välbehövligt kan jag lova.

Nu borde jag försöka sova snart så jag orkar upp till jobbet imorgon, sen äre PARTYYYYY...

Jag gillar verkligen livet just nu. TACK!

smart blondin

Idag kom jag på att om jag har glasögonen på mig på jobbet så kan jag stå och spana på mr. nice guy HELA dagarna, det gillas! Nytt tidsfördriv.. ska ha! HEHEHE

Imorgon är jag ledig, och min lediga dag ska gå åt till att spendera massor av pengar. Alldeles för sällan man unnar sig..

Snart helg, IGEN! Älskar att tiden går så fort. I helgen går vi verkligen all in, det får bli en 2dagars.

Ne, sova nu så jag orkar shoppa imorgon, iiih!

puss


smajl

Bra kväll, bra människor, vackra ord. Ikväll ler jag så mycket att jag får träningsvärk i käkarna. Behövligt!


jag orkar inte va snygg men..



sagt och gjort, håret är avklippt.


tro det eller ej

Hör och häpna, jag funderar på att klippa av mig håret. Har inte riktigt bestämt mig men, insåg att jag ändå ALLTID har håret uppsatt så. I värsta fall växer det ju faktiskt ut, och så finns det ju hårförlängning.

Blev lite inspererad av en bild jag hittade när jag har uppsatt hår så de ser ut som jag klippt av mig det.




Funderar på nått i den här stilen. Ska jag, eller ska jag inte?


release me

Har inte så mycket att säga idag, förutom att jag har världens bästa mamma. Har haft 2 jättemysiga heldagar med henne, då hon shoppat mig lycklig, haha. Nu är det jättefint här hemma hos mig. Jag trivs, jag är lycklig. Bästa mamma!

Och om 2 månader kommer Malin hem, OM jag längtar! Helt sinnes.

Jobb imorgon, jag längtar faktiskt. Vi ska ha dekoratör nu i 2 dagar, huuur kul som helst. Och snart är det lördag igen, och jag har redan styrt upp min outfit, jag är taggad.

Sa jag att jag känner mig lycklig just nu? Ja justeja, de gjorde jag, men var tvungen att säga det igen.


jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Klockan är halv nio på kvällen och jag har fortfarande inte lyckats ta mig ur gårdagens partyoutfit eller tvättat bort sminket, fräsch jag är va? Mår fan inte riktigt bra idag känner jag. Det vill som inte ge sig heller. Man kan väl helt enkelt säga att jag mår som jag förtjänar!

Nu har jag iaf tänkt ta mig i kragen och hoppa in i duschen och få nån ordning på mig själv, sen blir det nog sängen. Min hjärna funkar inte riktigt idag, det står helt stilla.


never say never

Hej bakfylla! Fy och usch och blä hur jag mår idag. Inte okej! Men det var kul igår, as usual. Nu ska jag fortsätta bakishänga med elin i hennes bakishängsoffa och sen åker jag till tavelsjö och tjockar med familjepizza, det behöver jag idag.


lycka

Länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort ikväll. Ni vet när man skrattar så mycket att det gör ont i magen och tårarna kommer? SÅ kul var det!




Ändå är det här låååångt ifrån den roligaste bilden. Dom andra verkar tydligen endast vara för privat bruk, HEHE. Älskade tjejor! Jag gillar när mina vänner är fula. hahahahhaha!


fredagsmys

Tjabba tjena hallå! Vilken seeeg dag, jag hatar regn. Usch usch usch, man blir allmänt nere av pissväder, det ogillas. Men men, finns inte så mycket att göra åt saken, helt enkelt. Jag är jätttttetrött idag, fast det kanske beror på att jag inte klivit upp före kl 11 senaste veckorna typ, så kl 8 känns ju som = ingen sömn alls. Jaja, ikväll blir det fredagsmys med tjejerna och sen ska jag försöka somna någolunda vettig tid så jag orkar jobb och vin imorgon.

Idag är jag inge peppad alls på träning, det tar verkligen emot. Fast det är bara att bita ihop och pallra sig iväg, nån nytta måste man ju göra. Blääääääääääääääääää!


Control yourself

GALET vad less jag är på mig själv just nu. Länge sen jag hade såna extrema humörsvängningar som jag har just nu. Ena sekunden sitter jag och ler, och andra sekunden vill jag gråta. Det är ungefär så jag gör båda sakerna samtidigt. Och sen skrattar jag åt mig själv för att jag inte fattar vad grejen är!? VAD ÄR PROBLEMET? Herregud säger jag bara. Hemskt tragiskt.. Jag är lite som en groda utan ben, hopplös!

Men snart lördag, snart vin, snart full och varm och glad!

Det är ju nästan så jag vill hänga upp mig själv på en krok på väggen!
Tolka det som ni vill, gonatt!





I'm coming up only to show you wrong

Men sådärja! Då var jobbdagen slut, maten är i magen och kaffekoppen i handen. Det känns bra. Det var lite småsegt på jobbet idag, astråkigt. Men imorgon har jag öppning så jag får sluta tidigt, och lördagar går ju alltid fort så, det är snart helg igen ändå. Tiden liksom bara springer iväg. Fredagsmys imorgon och så går vi all in på lördag. Det känns som en bra plan.

Planen just nu är iaf att dra och träna sen sola lite mer kanske. Jag vill bli bruuuuuun!

tjingeling!


Take only what you need from it

Sådärja, sista lediga dagen idag då. Det har vart en bra dag. Har hängt med empan, fått lite vettiga saker gjort, och så hade vi lite picknick vid kajen på maxi, jätttemysigt. Jag gillar de här med att banta men ändå äta massa gott. Det funkar faktiskt. Blev lite shopping också, har så inte råd egentligen men, man måste ju ha kläder på kroppen. Blev en tröja till helgen och nå söta underkläder.







down

Helt galet vilken träningsvärk jag har, sjukt. Men, det är skönt, då vet man att man gjort nått. Träningen går riktigt bra nu, jag är astaggad. Får hoppas att det håller i sig. Jag är ju lite av en.. vad ska man kalla det? Periodare? Tror det passar mig rätt bra.

Hmm.. kändes som jag hade massa saker jag skulle skriva, men det försvann helt enkelt. Kommer kanske på det nån annan dag, eller nått.. eller justeja, nu kom jag på det. Jag körde in i ett staket idag, hahaha. Sjukt skillat! Jag är grym ibland.


you don't know me

Hej hopp snopp!

Då var den här dagen snart slut då, skööönt. Vill ba att tiden ska gå fort just nu, vet inte riktigt varför men. Vill bara att det ska hända nått, jag vill att Malin ska komma hem nuuuuu! Jag fick faktiskt paket från USA idag, och jag blev huuuuuur glad som helst. Det var ett vykort, godis, örhängen från forever21 och sist men inte minst, ett par victoria's secret trosor, me like, a lot! Helt klart dagens höjdpunkt.

Tog mig iaf i kragen och drog iväg på ett corepass och gick på gångbandet ett tag, det var skönt. Ska snart försöka ge mig på ett bodypump-pass och hoppas att jag tar mig igenom det, jag är sjukligt taggad.

Nee, om man skulle försöka sova kanske.. känns sjukt ensamt bara. Länge sen jag kände mig så ensam som jag gör exakt precis just nu. Men det är väl bara att bita ihop och vänja sig i guess.



tusen tusen tusen tack!!!!


om du rör mig dör jag

Ny vecka igen då. Och idag är en riktigt seg dag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag är lite sugen på att dra hem och kolla i min brevlåda om jag fått nått paket från USA, jag hoppppas! Så kanske jag ska ta mig i kragen och ringa akelius. Kanskeeeee...

Min hjärna går verkligen på högvarv just nu, jag är lite less.

Justeja, jag har ju tjatat i hundra år om att jag vill ha en pippitröja, dom är så himla fina. Och nu har mamma äntligen köpt ett mönster och garn och börjat sticka en sån till mig. Bästa bästa mamma!


hej söndag

Igår var så sjuuuuukt trevlig kväll. Jag vet som egentligen inte riktigt vad det var men, jag antar att det berodde på sällskapet. Svårt att misslyckas med rätt folk, om man säger så! Känns iaf bra att det blev en lyckad kväll, me like!

Och att jag inte är ett dugg bakis idag är ju som pricken över i:et. Ikväll ska jag nog unna mig en maxbox eller två, haha. Sen i veckan måste jag ta tag i bantningen och träningen på rikt, det här håller ju inte.




åt middag med en lite sliten elin



VASSA brudar..



empan gör sin grej



jag och två sjukt bra tjejer



älskade och jag



får jag låna "vanten"?



påväg till corona, SATANS kallt ute.. sjukt



i väntan på skjuts hem, och jag säger det igen.. SATANS kallt!

 


Through all of the devilish things we do

Då var det helg då, igen! Började dagen med en skön sovmorgon, sen blev det stan, träning, sola och hänga med brudarna. Vi fick nått ryck av allt godis och fick för oss att ta en promenad, bara sådär. Slutade dock med hoppande i buskar och andra sjuka saker, så nu har jag rivsår på benet som svider. Oskillat! Har inte hittat rätt teknik för buskhoppande än i guess, får öva lite mer.



Imorgon går vi all in, jag är taggad till tusen!


som jag hade dig förut

Igår blev det vinkväll, det var trevligt. Blev dock lite väl mycket vin för mig. Varför har jag blåmärken på armen och varför är min brevlåda trasig? Och varför börjar jag inte må bättre snart?

Jag har bakisångest, typ. Jag saknar nån.. massor!

Aja, borde ta mig i kragen och få nått vettigt gjort idag......

vinet och vännerna

Sådärja, jobbhelgen är över, äntligen! Söndagkvällen har jag spenderat hos elin med brudarna och några glas vin, SJUKT bra avslut på helgen, jag gillare! Vi har också planerat en sup och svälj-helg i stockholm i slutet av november, jag längtar galet mycket. Och så längtar jag till helgen också. Det går bra nu, helt enkelt.

Nu ska jag nog försöka sova och hoppas på att inte vakna bakis imorgon till jobbet. Det vore illa! Jobb mån och tis, sen ledig ons-fre, det ska bli naaajs.

gonatt lovers!

för att jag är med i tidningen idag



http://www.folkbladet.nu/?p=156860

Hade ju kunnat va en snyggare bild, men å andra sidan hade det kunnat vart en tusen gånger fulare också, så jag är nöjd!


ljuset i mörkret

Idag har vart en riktig jävla pissdag, usch! Men som tur var börjar de kännas bättre nu.. iaf just för stunden, det är ju alltid nått. Vackra vänner, goda godis, mysiga fredagkväll, bästa mamma. Hade myskväll med elin och blev bjuden på cola, godis och chirre. Det behövdes, tack darl!

Och en annan bra sak, trots att jag fuskat som fan med bantningen så har jag ändå gått ner 4kg och tappat sammanlagt 23cm kropp (på 10 dagar), det gillas! Fick som tillbaka lite hopp.. allt går om man vill, det har jag lärt mig av elin!

Nu ska jag lägga mig och kolla på nån värdelös film och försöka sova så man orkar med jobbhelgen, blä!

gonatt


RSS 2.0