lovely

Den här helgen har varit UNDERBAR! Jag är så lycklig just nu. Bortsett från min totalbrända arm, och ja, jag har bara bränt ena armen. Konstigt. Vädret har varit gaaaalet bra, lite utomlandskänsla när man kan gå ut på kvällen vid elvatiden i bara t-shirt. Festandet har också vart sjukt bra, och såklart helgens sällskap. Är så kul att va med brudarna igen. Jag gillare! Skönt att ha madde hemma nu också.

Hade tänkt skriva massor om helgen men bilderna får helt enkelt tala för sig själv.

   

   




   


men puss

i love the pop....................... not?!?

nee, usch... kvällem var jättetrevlig men... just nu mår jah apa... känns som att jag är döv också.... det susar i mina öron... borde försöka sova så fort de slutar snurrra...

roligt inlägg va?


 jag och camilla




kanske inte syns men.... de är björn rosenström

måsste jag tillägga att de här tog 25 min att skriv´a? min tankeverksamhet funkaar inte just nu.

gonattt

man måste ju iaf försöka

Alltså, ena stunden är jag astaggad, och lite senare är jag huuuur opeppad som helst. MEN nu tänkte jag iaf lyssna på massa peppande musik, ta en dusch och göra mig snygg. Sen gå på bolaget och ta kvällen som den kommer helt enkelt. Är ju bara att dra hem i värsta fall, inte mer med det. Det kommer ju faktiskt en ny dag imorgon.

tjao!

tomt

Varför fick jag just värsta jagkännermigensam-rycket? Har varit sjukt taggad på den här helgen hur länge som helst, men just nu känns det bara jobbigt. Den här dagen känns väldigt seg och ensam. Kanske ska skippa alkoholen ändå.. Jag skulle vilja fara till götet redan nu. Lite miljöombyte skulle sitta fint. Men, jaja.. inte så mycket att göra åt saken. Jag hatar att vara jag när det känns som det gör just nu. 

 

bokat och klart

Sådärja, då var resan bokad. 8/6 drar jag mig ner till göteborg och hälsar på min andra halva på obestämd tid. Orkar inte boka hemresan nu, får helt enkelt se hur länge jag stannar där. Är galeeeet taggad nu. Mindre än 2 veckor kvar. Känns lite stressigt också men, får skriva en lista med saker jag ska hinna fixa innan helt enkelt. Det som dock känns mindre peppande är alla timmar det tar att ta sig ner. Usch, fy och blä. Åker liksom från umeå måndagkväll och är inte i götet förren tisdag kl två. Men men, det är det värt.

Ikväll har jag varit duktig och storstädat lägenheten och tvättat massa kläder. Alltid lika skönt att få det bortgjort. Imorgon känns som en bra dag, jag är taggad. Ska förhoppningsvis fara och kolla på min mosters nya bebis, sen träffa lars en sväng som är i umeå över helgen, typ hundra år sen sist vi sågs. Och sen på kvällen blire myyyyys, hihi.

Sen äre heeeeeeeelg, jag är taggad!



bjuder på en sjukt ful (men charmig) bild!



beroende

Jag har blivit helt besatt av joshua radin senaste dagarna, finns så sjuuukt mångra bra låtar ju. Här är favoriterna just nu.




you got growing up to do



sundrenched world


free of me



sky



the fear you won't fall


blev kanske lite många på en gång men, alla är galet bra. jag får helt enkelt aldrig nog.

inte kul

Vet inte om jag skrivit det, men för några dagar sen hittade jag 2 st som "knölar" i mitt ben, vart lite orolig men tänkte att det kanske är muskelknutar eller nått så jag orkade inte kolla det. MEN, nu har jag hittat flera knölar i magen också. Är väl ca 5-6st, vilket inte känns så roligt alls. Ringde sjukvårdsupplysningen men fick inget vettigt svar där. Så måste gå på vårdcentralen imorgon och be nån kolla på det här. Bläää.. ont gör det också. Är lite orolig men, försöker tänka att det kan ju knappast vara nått farligt.. men jaja...

Ikväll var iaf mycket mysigt. Vi var först och spelade boule med jobbet, och tro det eller ej, men jag va faktiskt duktig. Måste vara en naturbegåvning, eller nybörjartur... Sen for vi hem till chefen och åt massa god mat och hade det jättetrevligt. Såna här kvällar borde man ha oftare.

Men, nee.. nu ska jag och min onda mage ta en cigg. Sen sova kanske?

wish me luck.

free of me

Söndag igen då, och jag är faktiskt inte så bakis idag. Men hade en perfekt fylla igår. Så det kanske förklarar saken. Men helt sjukt hur skakis jag är, blir alltid så dagen efter. Abstinens eller? Sitter iofs och äter frukost/lunch/middag nu, kalla det vad man vill, men det är det första jag äter idag. Och klockan är fyra, stabilt.

igår var iaf sjukt trevligt, jag brukar ju inte riktigt gilla rex, men börjar ändra uppfattning nu. Nu taggar jag som fan till nästa helg. Det ska bli naaaaaaajs! Hoppas på att elin ska slippa jobb bara, det vore najsing.

Sa jag förresten att livet går bra nu?



Såhär såg det ut här för 10 min sen, spöregn och strålande sol.
aprilväder........

löööööööördag

Jag taggade till, och nu känns allt bättre än bra. Ikväll blire rex, ochjag går ut på krogen i tygskor, vem hade kunnat tro det? Inte jag iaf.

bajs!

You got growing up to do

Gomorron gomorrron!! helt sinnes vad trött jag är idag, huvva. Men jag är ändå rätt så taggad! Idag känns det som sommar, klockan är bara 9 på morgonen och det är 14 grader varmt i skuggan. Har iofs inte varit utanför dörren än så, ska inte säga alltför mycket.

Jag tänkte just skriva om hur spårlöst fösvunnen min sladd till ipoden är, och hur länge jag letade den igår, och vet ni? Jag på just på vart den är. Bra av mig. Nu ska jag lägga in alla mina mysiga joshua radin låtar, och sen ska jag cykla till jobbet.


tagga tagga tagga tagga tagga (så ska jag gå runt och säga till mig själv hela dagen, annars kommer det här aldrig att gå).

nee, bråttom bråttom.. det här blev ett flummigt inlägg.. som elin skulle ha sagt!

right round

Idag har jag jobbat, fast spenderade nästan hela dagen i källaren med min onda mage och städade istället, det var skönt. Sen blev det middag hos mormor, och så har jag hängt med elin resten av kvällen. Vi kunde inte låta bli lite öl ändå, mums. Taggar till morgondagen nu, det blir nog najs. As usual med en blond bra brutta, haha.

Nee, nu ska jag träffa mändi en snabbis sen äre fan sängen som gäller. Är gaaaaalet trött, behöver sömn för att orka med morgondagen.

pöss!

pucko

Jag har haft en sjukt bra dag, och en sjukt bra kväll, fram till nu. Irriterad är bara förnamnet.

Screw you. Jag gör inte samma sak en gång till, så äre bara.

punkt slut, game over.

is this real life?

 

hahahahahaha, lika rolig varje gång!!

  

liiiiite full eller vad? så ska jag också göra om jag måste blåsa nån gång, haha.

orka va hurtig

Jag är faktiskt ledig så nu ska jag sluta stressa upp mig över den där jäkla stegräknaren och känna lugnet istället. Och vart känner man lugnet som bäst om inte hos elin? Solen kom just fram också, så ska skynda mig iväg nu så jag hinner njuta av den också.



en posebild fick det bli också. sådär söt är jag just nu.

vilken dag är det?

Jag blir så förvirrad när jag är ledig. Mina söndagar har börjat kännas som måndagar och måndag känns som söndag. Var just tvungen att kolla kalendern för att se att det var tisdag idag. Dagarna bara springer iväg nuförtiden. Tog iaf en rejäl sovmorgon idag, sov nästan 12 timmar inatt. Välbehövd sömn kan jag lova.

Nu hade jag tänkt ta en dusch och försöka vakna till liv. Borde äta frukost också, eller lunch kanske. Det enda jag levt på idag är kaffe och cigg. Men jag gillare. Sen ska jag försöka va lite hurtig och ta en promenad/cykla till mammsen. Måste verkliiiigen få ihop minst 15000 steg idag. Ligger lite efter just nu.

Men som sagt, duschen först! tjaooo

the sign

I got a new life
You would hardly recognize me
I'm so glad

Idag är jag bakis och skakis men taggad på livet. Igår var trevligt. Känns skönt att va tillbaka på banan igen, om man säger så! 

Var flera månader sen jag hade deppfylla. Framsteg. Känns skönt för snart är det sommar och då ska vi bärsa massssor.

Sitter och lyssnar på norges låt som tydligen vann igår också, den är skööön.

Borde ta en dusch nu och försöka vakna till liv, sen blire bakishäng hos ilajn, såklart!



min sjukt coola vän elin. visst blir man lite rädd för henne?

ps elin. han tog av sig sin kavaj! ds.

friday night

Ikväll har jag slappat med elin och sett på "så ska det låta" (tydligen elins favvoprogram), haha. Sen var vi lite hurtiga och tog en promenad också, HUR skönt som helst. Känns riktigt somrigt ute nu.

Och så har jag tvättat också och hade tänkt dammsuga nu. Fredagar är verkligen min tvättochstäddag, hur hemskt det än låter. Men, imorgon äre ju lördag och då ska vi bärsaaaaa.

Blev just erbjuden att följa med ut och ta en öl nu också, är jäääävligt sugen men. Vet att jag aldrig kommer orka med morgondagen isåfall, så fick tråkigt nog passa på den. Hatar att bli astaggad när man vet att man inte kan, det är så typiskt. Jag längtar till semestern, då får man ju dricka när man vill och hur mycket man vill.

Men nu, städa lite sen sova. Och tagga morgondagen såklart.

sick and tired

Usch, somnade halv 4 imorse.. och vet ni vad? Det var ljust ute då, helt sjukt.

Dagen har varit galet seg men, orkade iaf med den. Alltid nått. Och ikväll var jag hurtig och tog en prommis med Martin.. blev ändå typ 7000 steg om inte mer, det behövdes. Var för övrigt första gången vi gjorde nått tillsammans sen typ när vi nyss hade flyttat in.. haha.. sjukt.

Men nu, sängen!! Orkar inte vara såhär trött en dag till...

gonatt!

borde sova..

Borde egentligen ha legat och sovit för länge sen.. men.. icket! Vet faktiskt inte ens varför jag är vaken heller.. Så lätt att fastna framför datorn bara.

Fick just en jobbig känsla i kroppen.. en såndär man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Men jaja, det går väl förhoppningsvis över.

Göteborg om 24 dagar då? Shiiiet, tiden går så fort. Men det är min plan iaf. Ska bli förjävla skönt. Behöver verkligen få komma bort ett tag. Kramas med empan lite.. jaa, för det behöver jag.



seeeegt

Hade planer på att göra vääldigt mycket idag, men icket. Vädret är piss, mamma har stukat foten, och jag skulle nästan kunna somna sittandes.

Är iaf hos mormor nu och känner lugnet, blir middag här också. Sen måste jag traska iväg på willys och handla lite, min kyl är heeelt tom. Blää. Sjukt tråkigt att handla mat.

Så ska jag ta en långprommis till teg sen också och ha lite personalmöte. Vettefan hur jag ska planera in min semester asså... hjälp nån?

Min sista tusenlapp den här månaden ska få gå till massor av festande, bra va? Man måste ju leva ibland också.

nån gång för länge sen









Jag saknar att va ung, fräsch, brun, barbieblond och ha hela livet framför mig.
Tänk om man fick spola tillbaka tiden litegrann.

uttråkad

Jaa, det är precis vad jag är.. Men vad ska man hitta på?! Boooooooring.

Den här dagen känns som en evighetsdag som jag bara vill ska ta slut. Imorgon blir nog en bättre dag. I hope.

Förhoppningsvis har jag bilen snart, jag längtar. Hade helst velat ha den NUUUUUU.

Flummigt inlägg, jag vet. Hela jag är flummig idag.

Ne, måste verkligen ut och röra på fläsket nu om jag ska få ihop några steg på stegräknaren. Måste komma ikapp..

baj

sovmorgon

Idag fick jag sova ut lite, riktigt skönt men är fortfarande trött.. haha.. Idag är en seg och tråkig dag, vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Hade tänkt fara iväg och bodypumpa lite sen iaf, om jag blir piggare.. Känner mig förkyld och hängig, usch.
 
Men, nee, hade inte så mycket vettigt att skriva just nu. Duschen nästa!

vafan hände?

Vad gjorde jag idag egentligen? Kan inte bestämma mig för om jag tycker att jag var sjukt cool eller sjukt pinsam. Eller om jag tycker att det var bra eller om jag ångrar mig.

Men hur många vågar ge sitt nummer till nån främling sådär? Knappast många. Så bara att jag ens vågade är jag rätt stolt över. Det är ju liksom... vinna eller försvinna. Inte mer med det.

Men alla vet ju hur mycket jag gillar att bli dissad, HA!

Jaja.. gjort är gjort. Hör jag inget så kommer jag ju aldrig mer kunna gå på ica, men vad gör det om 100 år?

gruvar mig

Usch, är så trött, fattar verkligen inte varför jag är vaken ens? Har iaf spenderat kvällen med mammsen, det var trevligt. Hon kom hit, så käkade vi middag och jag färgade hennes hår. En promenad hann vi med också. Så har jag varit duktigt och tvättat och städat ikväll också. Skönt att få det bortgjort. Och så är Martin borta några dagar nu, det är så sjuuukt skönt att få va hemma själv. Typ kunna gå runt utan kläder, kissa med öppen dörr.. jaa, ni fattar. hahha...

Gruvar mig för när väckarn ringer imorgonbitti. Kommer vara mer död än levande. Och får INTE försova mig heller eftersom jag har öppning... tungt.

Imorgon hoppas jag att min sötis jobbar. Då ska jag köra hundtricket. Det borde funka. Håller tummarna för det.


Ne, nu måste jag verkliiiiigen börja tänka på refrängen.

gonatt!

My heart can't possibly break

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid


-
ibland säger en låt så mycket. värsta gammlåten men den beskriver allt ganska bra. skönt, för då slipper jag hitta orden själv. det är inte lätt alla dagar.

alla dagar kan inte va bra dagar

Igår var jag hur glad som helst hela dagen, gick bara och log. Varför vet jag inte, men det var skönt. Idag däremot, inte lika bra. Började med att jag försov mig lite, så stressade hela morgonen, och när jag väl tar mig utanför dörren till cykeln så är den för det första dyngsur (vilket iofs inte gjorde så mkt för jag hade varit smart och tagit med en påse till sadeln), MEN när jag börjar styra cykeln så går det så jäääävla trögt. Och när jag kollar så ser jag att hela framdäcket är helt platt. Nån idiot har alltså punkterat mitt däck. Hur orkar man?

Var gråtfärdig när jag gick till jobbet. Usch. Men som tur var så var jobbdagen hur bra som helst, och kvällen likaså. Blev bjuden på middag hos jenny. Potatisgratäng och grillad kyckling. Och så massa smarrigt fika på det. Det gillas.

Ikväll borde jag försöka somna i tid så jag inte behöver gå runt helt död på jobbet imorgon.

Jag trodde för övrtigt att det var krig i morse också. Jag är lite knäpp, jag vet.

mina grabbar

Ikväll har jag en såndär kväll när jag bara sitter och ler. Jag gillare. Sånt händer ju inte alltför ofta. Man får ta vara på studen helt enkelt.



en gammal mongizbild

nå bilder ba





ser ut som jag har värsta big ass på båda dessa bilder, jag vet. men vad gör det om 100 år. Bättre det än att inte ha nån rumpa alls, haha... kanske ändå skulle ta tag i att va duktig och banta i några veckor? för se om jag ids helt enkelt.



jag och elin. tur att vi är sjukt söta även när vi är fula..

RSS 2.0