sämst

Alltså, börjar nästa fundera på att lägga ner dehär med bloggen, min uppdatering suger verkligen just nu. Antingen händer det ingenting alls, så då har jag inget att skriva om, eller så händer det hur mycket som helst och så hinner jag aldrig skriva därför. Jobbigt liv alltså.

Just nu är såndär tid när det händer mycket. Kalas för 3e dagen i rad imorgon, sista jobbdagen imorgon sen ledig FEM jävla dagar, hur skönt?!? Och så äre ju påsk nu, det firas med hotellnatt i helgen, jag längtar. Trots att jag är ledig flera dagar känns de ändå som att jag är så stressad och ska hinna med så mycket att jag inte riktigt hinner andas. Måste nog tänka om lite, jag gillar inte stress.

Aja, om 10 dagar ska jag och amanda åka på IKEA, jag längtar så jävla mycket.

Livet är inte så dåligt ändå, skulle lika gärna kunna sitta och skriva om hur deppig jag är, och hur jobbigt allt känns, men till vilken nytta? Jag fokuserar helt enkelt på det som är bra istället.

vi hörs när vi hörs, tjingeling!

if we ever meet again

Idag har jag haft en sjukt bra dag. Gåsen kom hit, åt typ hundra mackor till frukost med mig och drack kaffe. Sen var vi och storhandlade, eller, jag storhandlade och gåsen styrde vagnen och scannade varor. Så hann vi äta korv och jag shoppade också, har SÅ inte råd alls, men kunde inte låta bli, det var ju 100 kr rabatt, dah!

Kvällen har jag spenderat i soffan med jenny och lite cola&godis, jättemysigt.

Nu har jag 2 lediga dagar kvar, måååste bli frisk nu. Jag är minst sagt dyngless på den här förkylningen som vägrar gå över.

Aja, man kanske skulle försöka sova bort skiten.

natti

rosa negerbollar



glömde visa vilka fina negerbollar jag och amanda bakade idag.
prinsessnegerbollar, asgoda!


bitterfitta

Idag är jag inte glad alls, inget är som jag vill. Näsan är snorig, jag har fått munsår IGEN(?) och jag har tandvärk som aldrig förr. Vill typ gråta, eller nått...

Aja, ska åka iväg och säga hejdå till min loverboy som åker bort i en vecka nu, lika bra när jag ändå just fick pussförbud. VARFÖR idag liksom? Men, får kramas och mysa lite iaf.


hejdå


inte igår

Alltså, det här med uppdatering har inte direkt varit min starka sida senaste tiden. Men men, senaste veckan har varit en bra vecka. Jag känner mig... lycklig! Fast idag känner jag mig olycklig.. mår inte bra alls! Vaknade kl 5 imorse av febervärk och halsont och ville nästan grina, nått jag alltid gör när jag är sjuk av nån konstig anledning. Rinde iaf mamma och så har hon fått ta hand om mig hela dagen och kvällen, älskade bästa mamma! Fick även ett för tidigt påskägg, jättesmarrigt. Min mamma är verkligen världens bästa mamma som alltid piggar upp mig när jag är sjuk eller ledsen!

Jag vill inte va sjuk nå mer nu, är redan less. Var sjukt peppad på att börja träna i veckan, men de kan jag ju fetglömma nu.. blä!

Aja, nu ska jag ta en varm dusch sen försöka sova! Imorgon vill jag va frisk igen!

PUSS

take it off

Åååh, såå skönt att slippa vara bakis.. fyfan för gårdagen.. trodde jag skulle dö eller nått, haha. Jag hoppas jag lärde mig något av lördagen så jag slipper bli så nån fler gång. Ungefär hela lördagkvällen är en stor minneslucka, men så kan de gå ibland. Och de man inte minns har inte hänt. Fick iaf veta av elin igår hur jag lyckats få TVÅ bulor i pannan, hade tydligen gått in i hennes toadörr, hur lyckas man? Okej en gång, men två?? Inte så skillat.

Nu försöker jag bara komma på varför jag har ett blåmärke på bröstet och ett på sidan av magen, vad hände?!

Aja, hade en bra helg iaf..

Idag är jag jätteglad av nån konstig anledning, och har blivit helt beroende av en sjukt peppande låt. Eller, två stycken faktiskt.. Så ska lyssna på dom nu, vänta på att min pingla ska ringa och sen ska jag storstäda här.

PUSSS




RSS 2.0