en gång är ingen gång, två är lika med noll

Halloo!

Fan vilken underbar dag! Jättevarmt ute och en mysig dag på stan med shopping, hittade en del fynd faktiskt. Direkt vi kom tillbaka till hotellet köpte vi en öl och satte oss ute i solen, riktig semesterkänsla.

Sen tog vi en promenad till stan, gick på ica och handlade groggvirke och chirre & popcorn. Laddade upp för kvällen med andra ord. Nu har vi blandat oss varsin drink med jättegulliga sugrör i.

Imorgon ska vi byta hotell, det ligger ungefär 30 meter bort, haha. Nära&bra att dra väskorna. Måndag blir det troligtvis danmark, efter det drar vi oss norrut, vart vet vi inte riktigt än. Onsdag blir det iaf ullared och borås, en heldag med shopping!

Uppdaterar mer senare, bjuder på en bildbomd!

KRÄÄÄM!



höga kusten

en av typ hundra fikapauser



jag slapp köra genom stockholm, som tur var!







målet närmade sig, sakta men säkert





så jävla sliten tjej efter ca 16 timmars resande



blev en tidig fredagkväll med film och godis



min vackra!



strike a pose



hahah söt



liiiiiite cyklar?! cyklar överjävlaallt



turistvarning








välkommen till malmö

Jäklar, länge sen sist. Tänkte att jag kanske skulle ta tag i att uppdatera här nu under min semester och våran roadtrip. Vilken bilresa vi haft, inte spec tur med vädret så vi kom fram 2 timmar senare än vi hade räknat med från början, men vi kom fram iaf, det är ju huvudsaken. Roligt hade vi också, länge sen jag skrattade så mycket som inatt/idag/ikväll, lite lagom övertrötta tjejer. Anyway, får bli mer uppdatering imorgon, för nu ska vi ner i receptionen och köpa lite godis, dra igång svensson svensson-filmen och sova.

pussinuss

RSS 2.0