varföööör?

Har haft världens bästa dag, fram tills nu. Började dagen med en fika på stan med madde, mycket mycket trevligt, alldeles för länge sen sist. Sen har jag varit och käkat kinamat och sett snabba cash, också jättetrevligt. Har tänkt hela dagen att "ååh vilken bra dag och kväll det kommer bli", och "vad pigg jag känt mig senaste dagarna, det kanske blir bra till slut ändå", men ÄNDÅ sitter jag här med världens ångestattack och är helt skakis.. varför?!? Kan allt bara sluta jävlas nån gång? Jag o r k a r inte mer.

Hur ska jag överleva utan empis i 3 månader? Jag dör inombords varje gång jag ens tänker tanken.

No I don’t believe you

I don’t mind it 
I don’t mind at all 
It’s like you’re the swing set 
And I’m the kid that falls 
It’s like the way we fight 
The times I’ve cried 
We come to blows 
And every night 
The passion’s there 
So it’s got to be right 
Right?  

I don’t mind it 
I still don’t mind at all 
It’s like one of those bad dreams 
When you can’t wake up 
Looks like you’ve given up 
You’ve had enough 
But I want more 
No I won't stop 
'Cause I just know 
You’ll come around 
Right? 

No I don’t believe you 
When you say don’t come around here no more 
I won’t remind you 
You said we wouldn’t be apart 
No I don’t believe you 
When you say you don’t need me anymore 
So don’t pretend to 
Not love me at all 

Just don’t stand there and watch me fall 
'Cause I, 'cause I still don’t mind at all 

I don’t believe you









en helg ba

Är det bara jag eller går helgerna allllldeles för fort nuförtiden? Tänk om veckodagarna kunde gå lika snabbt. Har iaf haft en sjukt bra helg. Tog mig i kragen och körde en 2dagars, händer ju inte alltför ofta. Fredagen blev att gå all in på allstar och igår dansade vi arslet av oss på schlagerklubben.

Igår blev vi förföljda hem av nå konstiga människor, så nu är jag lite rädd att gå utanför dörren själv. Lyckades även bli utkastade från shell och få brandlarmet att gå igång 5ggr medan vi lagade fyllekäk. Och för alla som vet hur långt de är mellan min säng och mitt köksbord så kan jag tala om att det var så mycket rök att man knappt såg varandra, haha. ILLA! Jag passar även på att ta tillbaka de jag sagt om att killar är så grymma i köket nuförtiden.

Känns jobbigt att de är måndag imorgon, för de innebär att det snart är torsdag och då äre back to reality för min del, känns minst sagt tungt. Fast är ändå skönt att söndagen snart är slut, jag har börjat ogilla söndagar, jag tänker alldeles för mycket. Jag har fortfarande ont i hjärtat. Jag skulle behöva nån som dig!

Nu kan tiden ba få gå fort.... tjingeling!



fröken smuts


break your heart

Igår var kul, idag är jag jätteless.

Har nog aldrig känt mig så ensam. Jag vill inte va med nå mer.

Nu ska jag på bolaget och ladda upp, hoppas på en karatefylla ikväll.

HEJDÅ

!

"Den svåraste situationen att vara lycklig i är när man försöker att hitta kärleken och sig själv på samma gång. Det verkar inte gå ihop helt enkelt."


no more wishing

Hejhopp!

Har inte så mycket roligt att uppdatera just nu, för det händer bara tråkiga saker. Eller, inatt var iofs ganska mysigt, fick sällskap i lägenheten och vi låg och trängdes som tre små sillar i min säng och kollade på Tusenbröder filmen, det var länge sen, fan vad bra den är. Känns konstigt att vara i lägenheten själv nu.. jag gillar det inte alls. Jag gillar inte det här med att vara själv.

Jag vill verkligen bita ihop och orka med allt, men det finns ingen som helst ork till det. Jag vill inte ha det såhär. Skulle behöva nått nytt, något roligt som hände.

Har en jättekonstig känsla i kroppen. Hatar att känna mig lurad. Det gör ont i hjärtat just nu. Vet dock inte vad som överväger mest, saknaden eller hatet?

Nästa gång min hjärna och min hjärta inte kommer överens ska jag iaf lyssna på hjärnan, för senaste gångerna har hjärtat lett mig helt åt helvete...


falling awake

Hat är ett starkt ord, men det är precis det jag känner. Utan att överdriva. Ännu mer hatar jag mig själv för att jag är så jävla lättlurad och tror alldeles för bra om folk.....

Nu ska jag sova och hoppas på att få slippa vakna igen.. väck mig till våren!

Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?

So you don't know where you're going and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all











You can take a picture of something you see
In the future where will I be?


trouble sleeping

Klockan är över halv 2 och jag kan inte sova, känns inte okej med tanke på att jag ska upp kl 8. Min ångest tar snart död på mig. Ingen lek. Jag skulle vilja fortsätta att springa ifrån alla problem och låtsas att allt är okej. Men verkligheten hinner tydligen alltid ikapp en, så jag antar att det bara är att gilla läget. Kanske är dags att stanna av, känna efter, ligga på botten en stund och sen börja om. Känner dock inte riktigt att jag har tid att må dåligt just nu, men försöker tänka att jag knappast har mer tid om en vecka, eller en månad heller. Måste försöka hitta igen mig själv, orkar inte leva med den jag ser i spegeln just nu.
Jag saknar mig.


attentionhoe

Sådärja, första inlägget 2010, bättre sent än aldrig. Vet dock inte vad jag ska skriva riktigt. Vet inte så mycket alls nuförtiden. Skulle vilja att nån kunde berätta för mig vad jag ska göra, vad jag vill, vad jag tycker, och framför allt vem jag är? Allt känns väldigt förvirrande just nu, minst sagt. Kan man logga ut från livet ett tag?

Jag hade iaf en gryyymt bra kväll igår, riktigt trevligt! Skulle behöva fler såna. Mysig förfest med goa människor, gott tilltugg, värmande vin och singstar. Sen utgång, en riktigt bra sådan. Kvällens roligaste var dock när vi var på väg hem och lyckades köra av vägen och satt fast i en snödriva. Inget som händer varje dag (som tur var). Fick även min balkong skottad inatt, haha. Behövligt!

Idag är malins 25-årsdag, GRATTIS! Har firats med massor av bakisfnitter och smörgåstårta. Fick se gåsens nya lya ikväll också, mycket snajsig. Hann även med ett smarrigt besök på subway med empis. En sjukt bra bakisdag med andra ord. Bortsett från att jag alltid har galet med ångest på söndagar... men, de är bara att bita ihop och tänka att de snart är måndag!

Imorgon måste jag ta tag i livet! tack&hej


I look strong altogether though inside I'm weak
Still I bleed
Still I wait to heal

RSS 2.0