sliten balle

Stockholm är underbart, jag vill verkligen verkligen inte fara hem igen.. får värsta klumpen i magen när jag tänker på det! Trodde aldrig att jag skulle trivas här men oj vad fel jag hade.. hit ska jag flytta! Iaf i nån månad i sommar..

Igår blev det massor av shopping, har lite ångest över hur mycket pengar jag gjort av med.. kommer verkligen inte ha en krona att leva på när jag kommer hem.. men som malin sa, hellre fattig och lycklig än rik och olycklig.. så jag försöker att va glad över allt som jag fick med mig hem i påsarna iaf! Har ändå köpt riktigt värda saker!

Sen efter allt shoppande så for vi hem och förfestade lite sen blev det utgång. Vi var på nått ställe som heter Wibe, som tur var så var det gratis inträde, jävligt skönt med tanke på hur fattig jag är nu, haha! Helt sjukt va roligt jag hade.. träffade så himla mycket roligt folk! Sen lyckades jag bli utkastat från killtoan också, det kom in en vakt och sa "Ursäkta, har du en snopp eller?".. haha sen fick jag gå därifrån! Sen tog vi tunnelbanan hem vid 4-tiden och fick med oss nå konstigt folk hem, efterfestade lite och sen somnade jag på golvet med kläderna på.. hahaha!

Men iaf, bäst att tagga till för ikväll blire partaj igen!

Justeja, gårdagens roligaste:
Vi sitter på tunnelbanan påväg hem och de kommer fram nån asdryg kille och snackar.. sen säger han nått till emmelie och det enda hon säger då är  "ser det ut som jag kan prata eller?".. hahahaha.. det var så jäävla roligt.. sjukt dissad kille!

Jag gjorde också en del roliga saker men, de får ingen här veta!

puss

miss fatty

miss patty, miss piggy.. kalla mig vad ni vill! nöff nöfff

hahaha... jag är smålullig i sthlm och jag borde sova så jag orkar upp imorron.. har gjort av med alldeles för mkt pengar idag men.. de är så de ska va!


för övrigt måste jag berätta hur extremt blåst emmelie är ibland.. vi står nere vid tunnelbanan och läser att de är 8 min kvar tills tåget kommer.. sen är det en röst som säger vars tåget går och hur lång tid de är kvar.. så frågade jag "är det till för att dom blinda ska höra?", så säger emmelie "men näääe, äru dum eller, det är för dom döva".. hahaha.. kanske ingen annan som tycker att de var kul, men det vare!

haha sen på tåget säger malin "kan nån plinga? vi ska av på nästa station".. haha så kollar emmelie sig runt helt förvirrad.. hahahha.. blååååst!

aja, svammlar bara.. vi har iaf kul, även om ingen annan har det! hejdo!

läskigt ställe

Idag hände sjukaste grejen när vi var på väg till tunnelbanan.. När vi var nästan framme så ropade några smågrabbar (typ 8-9 år) på oss och ba "eeyyyy brudar", så skrattade vi lite och gick vidare.. sen när vi gått några steg så kastar dom en snöboll efter oss, men eftersom den inte träffade oss så går vi lugnt vidare, men ICKET, dom SPRINGER efter oss, helt galna.. så börjar vi springa fort som fan och gömmer oss inne på en kiosk och står där inne tills vi ser att dom är borta.. men sen när vi gått igenom grejerna in till tunnelbanan så skriker dom igen ba "eyyyy brudar"... haha som tur var kom dom inte efter oss.. men satan va rädd jag var!


Idag har det iaf varit sol och vi gled runt i solbrillorna och njöt! sen så har jag köpt massa fina grejer, en klänning, en jacka, en väska och lite annat småtjaffs :)

Nu äre dags för en dusch sen in till stan och ta nån öl! Är dock livrädd för tunnelbanan och de här stället som vi bor på, haha! Men får hoppas att jag överlever!


pusshejs

tjöttt

Äntligen framme i sthlm, och jag hade tur som kom åt någons internet, heheheh! Nu ska vi sooovaaaaaa, trött är bara förnamnet!

tack&hej leverpastej!

ba så ni vet

På tal om ingenting så är jag värsta glad just nu! Så om bussen skulle krocka inatt och jag skulle dö, så skulle jag i alla fall dö lycklig! (jag är lite knäpp ibland, men tänkte ba säga det)

hejdå umeå!


The fight for you is all I've ever known

höhö

Ikväll har jag hunnit med mycket:

- sett wallander (kanske ingen ansträngning men)
- "tonat" håret lite med mitt mousse (kanske inte heller nån ansträning men, de är drygt)
- gjort mina skor fina! smörjt in dom och impregnerat..
- så gott som packat klart väskan!! är ba smågrejer kvar som ska ner i morron..
- och så har jag lagt in massa golåtar på ipoden (tack elin för att jag fick låna)! 
- några partyskivor kirrades också, på en utav dom är det bara schlager, det är den bästa!

och nu ska jag nog krypa i säng!

sakna mig inte alltför mycket i veckan elin..hööhöhö! (jag kommer sakna dig litegranna..ba lite ;P ) och se inte gossip girl utan mig, hahah! xoxo

sthlm imorron då

Imorron kväll drar jag och emmelie äntligen iväg till stockholm! Kändes som att det nyss var 2 veckor kvar, och nu är det bara 1 dag kvar! Känns lite stressigt med tanke på att jag måste ha packat klart det mesta ikväll eftersom jag inte hinner med så mycket i morron! Ska kliva upp tidigt och vara barnvakt ett tag innan jag börjar jobba, sen äre ba hem, käka, packa ihop det sista och sen fara!

Får hoppas att jag inte glömmer nått viktigt hemma bara, för jag har en förmåga att göra det.. typ plattången eller nått annat såntdär livsviktigt! haha..

Nee, dags att packa vidare, hörs om 1 vecka!

kyla

Allvarligt? -15 grader?! Heeelt sinnes-jävla-sjukt vad kallt det är! Jag fryser och längtar redan till solariumet imorron, ståsolarium måste vara den bästa uppfinningen på länge!

var bara tvungen

image51

bara för att han måste vara världens hetaste i filmen green street hooligans, mums!

duktigt av mig

Idag tog jag bort alla sms i min inkorg, det tog emot men nu är det gjort!

påskafton

Påskafton har jag först spenderat i elins soffa med gossip girl och påskägg. Sen for jag och åt påskmat hos min moster, sjukt gott var det! Och nu sitter jag här och försöker samla kraft till att ta mig ner på sun tan och få mig lite färg.. men jag är lite nervös för jag hade tänkt testa det nya ståsolariumet, men är rädd att jag inte ska fatta hur det funkar, haha! Typiskt mig att bli nervös för ingenting.. Men förhoppningsvis kanske emmelie slutar jobba snart och kan följa med mig.. Annars får jag väl helt enkelt lägga mig i ett vanligt solarium, svårare än så är det ju inte!

Fick föresten världens finaste påskägg av elin!



glad påsk!


skärtorsdag

Idag är en väldigt lugn och skön dag. Började med att jag var hos läkaren och fick mitt intyg om sjukskrivning och så fick jag sömntabletter också, men jag är lite rädd för sömntabletter.. men får väl testa ändå! Men nu äre bara att hoppas på att skolan hjälper mig med det sista!

Och så har jag fått erbjudande om ett till jobb nu också, men vet verkligen inte alls om jag ska tacka ja. Får se hur allt känns om en månad eller två. Men extra pengar är ju alltid roligt!

Nu ska jag iaf mysa i soffan med mammsen, har ätit ananas och druckit lite cider, smarrigt! Känner mig typ smålullig av en halv cider.. det märks att man inte dricker så mycket och så ofta nuförtiden, haha!

Men innan soffan ska jag slänga ihop nå sköna partyskivor till sthlm!


Bajs!

     

Gammbilder, men det är dom här goa brudarna som jag ska spendera lovet med!

näe vet du vad

jag är less, och aningen besviken!

det var allt för idag, hej!

snart så

Om jag inte räknat helt fel så är det bara 39 dagar kvar tills jag fyller 20!
Och nu äre bara 7 dagar kvar tills vi far till stockholm!

yeeeiiii

ps. elin är bäst!

bra dag

Har varit ledig idag, lika skönt som alltid! Sov ganska länge tills elin skickade ett sms där det stod "jag kommer till dig på en timme så då måste du vara uppstigen :)".. Så åkte vi runt och kikade på lite affärer, sen tog vi en kaffe och kollade på bilar, och jag hittade min drömbil!!! Hade jag råd skulle jag köpa den på en gång, men icket!

 

Och nu har jag äntligen hittat ett motiv till min nästa tatuering!! Så nu måste jag bara bestämma vart den ska sitta och så måste jag kolla upp vad den kostar osv!

Stockholm om 8 dagar då :D yeeeiii!

dagens fråga

Kan man avsky men ändå tycka om någon samtidigt?

Av egen erfarenhet så tror jag faktiskt att det går!

premiär

Ikväll var jag ute på krogen helt spiknykter för första gången i mitt liv, men lika trevligt var det :) Kändes lite jobbigt till en början, men sen när jag insåg hur dryga fulla människor kan vara så kändes det genast mycket bättre, haha! Måste även säga att det kändes lite fel att gå från krogen till bilen, för det händer ju inte alltför ofta!

Sen när jag körde hem så blev jag, också för första gången i mitt liv, dirigerad av poliser.. Fick faktiskt lite panik när jag såg dom, för jag vet inte vad deras tecken betyder, hahaha! (och ja, jag har körtkort) Men iaf, så när jag körde mot dom tänkte jag hela tiden "ska jag stanna? ska jag köra?". Jag körde iaf förbi när han stod där och vinkade, så jag hoppas inte att han ville att jag skulle stanna, men om det hade varit nått viktigt hade dom väl kört efter?! Det hade ju varit ÄNNU mer pinsamt om jag hade stannat fast jag inte skulle de, hahaha!
Jag skulle framstå som en sjukt dum blondin, och det vill man ju inte!

Nu ska jag iaf krypa i säng och försöka sova.. nog för att jag inte riktigt kan sova nuförtiden men, jag måste iaf vila lite så jag orkar upp och jobba imorron!

Sleep tight tonigt!



beslutsångest

Usch, jag vet verkligen inte alls vad jag ska göra just nu.. Ska till läkaren på torsdag och förhoppningsvis få sjukskriva mig halvtid, så jag bara behöver ha 2½ dags praktik i veckan, och dom andra 2 dagarna måste jag försöka ta igen allt jag missat i skolan.. Men, iaf så om jag sjukskriver mig så kan jag ju inte jobba!!! ÅÅÅH blir så less.. men men, det får ordna sig på nått sätt.. Att allt här i livet ska kretsa kring pengar, de är så jobbigt! Och folk som säger att pengar inte gör en lycklig försöker ju bara lura sig själv, för det finns inget som gör mit lika glad som pengar!

Jaja, nu ska jag iaf gå och sminka mig!

hejhoppp!!

min ögonsten


image42

massa mys

Senaste dagarna har jag spenderat i en soffa med min kära vän elin och en massa one tree hill, gossip girl och såklart massa godsaker som glass, chips och maxmat. Hur skönt som helst! Hoppas på en sån dag imorron också :)

Och om 13 dagar ska jag och emmelie till stockholm, och jag är sååååå taggad.. vill redan börja packa!!

Och så kanske jag borde ta tag i mitt liv snart? Kanske nån annan dag.. Kanske när min ångest blir lite mindre så jag åtminstonde kan sova på nätterna.. kanske..

Känns som att jag knappt orkar med någonting just nu, jättejobbigt är det. Och jag trodde inte att det märktes på mig, men tydligen gör de det.. eftersom t.o.m dom på jobbet är oroliga över hur jag mår.. men hey, det ordnar sig!


       

ni är mina bästa!!

.

Jag känner mig hjälplös och det gör så ont i hjärtat att jag gråter..
jag saknar min vän!


 

RSS 2.0