kul

Det är mors dag idag, och jag har knappt sagt ett ord till min mamma på hela dagen! Känner mig dum, har lite dåligt samvete, men jag har svårt att svälja min stolthet. Så jag väntar mig nog en ursäkt innan jag säger nått grattis.

Imorron börjar skolan igen, känns tungt med tanke på att man sluppit den i 7 veckor nu, men men.. är så stressad att jag mår illa... och balen på tisdag.. ååh.. jag orkar inte!


hejdå

att bli vuxen

idag fick jag för första gången betala för att gå till läkaren, det kändes lite drygt, men å andra sidan ska man inte klaga, det är ju inte direkt dyrt! fick iaf veta att jag har ett virus som satt sig på balanssinnet, och de är därför jag är jätteyr hela tiden! men men, bara att vänta och hoppas att de går över snabbt!

nu är jag trött, ska nog sova snart.. gonatt!

särtransport

Först praktiken, sen besök på västerslätt ett tag, sen har jag hängt med min madde ikväll :) hur mysigt som helst! först lite solarium sen chips&dipp till greys! saknar min pankis!


image103

hade en särtransport framför mig så, var ba tvungen!

nya frillan

image102

känns ovant men, jag gillare! jag är en fejkiiiie!

trött i huvudet

I fyra dagar har vi nu bott 6 personer i våran lilla 3a, varav 3 st barn, snacka om att man blir slut i huvudet. Men samtidigt är det ganska mysigt, så det kommer nog kännas lite tomt när dom far. Imorron börjar en ny vecka, min sista vecka på praktiken, och en vecka där jag har rätt så mycket att göra. Har massssor av grejer kvar att fixa innan balen, typiskt mig att göra allt i sista sekund. Men får hoppas att det ordnar sig!

Och på tisdag ska jag äntligeeeeen fixa håret!!

Nu måste jag ut och få lite lugn och ro känner jag.

pusshej

malde 20

Sådärja, nu är min madde 20 också! och det sjukaste är att det kändes som att det var nyss som vi fyllde 18 och festade 24/7, men 2 år har gått fort! Nu är vi back on track.

Kvällen hos madde var jättemysig :) blev dock en tidig kväll för mig för alla dom andra skulle fara ut, men inte jag för jag måste vara skötsam och orka med praktiken imorron!
Men i helgen då jävlar!

image100  image101

massa gosaker, och en fin alkoholfri drink som jag fick av madde!

1 vecka

en vecka som gått galet fort, och det är både på gott och ont! men om 1 vecka så ska jag äntligen gå till frissan, så den här veckan får gärna gå ännu snabbare. och om 2 veckor så är balen, så veckan som är om en vecka får gärna gå lite långsammare, för allt börjar kännas så stressigt nu! ordet vecka kom visst med ganska många gånger nu märkte jag!


sängen nästa, gonatt!

söndag

av nån anledning så är ALLTID mina söndagar en saknadig-dag, och nu kan jag inte ens ringa! blää

hur som helst, så har jag funderat så sjukt mkt på vad jag ska göra av mitt liv nu när jag går ut skolan.. vissa dagar vill jag stanna i umeå, mest för jobbet och alla nära och kära. samtidigt som jag andra dagen inte vill nått annat än att bara flytta härifrån.. typ som nu! men sen då? vad ska man jobba med? här i umeå har jag ju jobb, men flyttar jag så måste jag ju söka nått annat, och det vill jag egentligen inte. men mest av allt vill jag bara bli 25 så vi kan gifta oss du&jag, höhö! men antar att jag helt enkelt får ta en dag i taget.

jag är trött, jag vill sova, gonatt!

on fire

Blev utgång ikväll ändå, jobbigt men sant! jag är helt pank nu! Men men, sånt som händer. började dricka vid 22.30 typ, så de blev snabbdricka sen corona.. självklart kommer fyllan när man ska sova, som alltid! Men iaf, ikväll brann det på corona så vi fick utrymma lokalen. och jag älskar ringen på mitt finger, HAHA! gonatt suckers

bakis

Jag mår inte så bra idag. Kan bero på att jag fick i mig lite för mycket av det goda igår och somnade på badrumsgolvet, hahah. Men igår var ändå en sjukt rolig kväll. Jag har alltid så roligt med elin. Nog för att de var ganska lite folk ute igår men det folk som var där var trevliga. Hade bara önskat att jag inte drack så mycket men, sånt som händer! Fest ikväll igen då, haha bläää!

 
      

MEN

allvarligt talat, när ska folk sluta puta med läpparna på alla sina bilder?
finns INGET fulare tror jag, usch!

Dont ever fuckin question that

image95
 

kreativ

Idag/ikväll har jag varit väldigt kreativ. Har städat lägenheten, bortsett från mitt eget rum, för det är alltid det tråkigaste rummet att städa. Sen så har jag gjort klart manges födelsedagspresent :D kanske inte blev världens finaste men, det är tanken som räknas! Mer än så kan jag inte säga just nu.

Nu är jag iag mycket friskare så imorron blire att fara på praktiken. Har möte med min hanledare också, och jag gruvar mig redan. Tur att jag har ragnhild med mig, det finns nog ingen bättre arbetsgivare än henne!

Nu har jag bestämt mig för att ge allt och försöka fixa det sista med skolan. Får hoppas att jag känner mig lika peppad imorron efter mötet, känns tveksamt men, hoppas kan man ju alltid göra!

Justeja, idag fick jag höra av ragnhild att jag är en naturbegåvning när det gäller jobbet.
Det värmde, det kommer jag leva länge på!

Sängen nu kanscheee, gonatt!

ba mys


image94

en mysig fredagkväll på altanen! skön värme och lite gosaker

jag är less

för jag är sjuk, IGEN! blä

dagens + och -

+

sjukaste sommarvädret
testkört forden
tjänat pengar
haft en mysig kväll med mina tjejer
köpt en söt ipod shuffle

-

jag missade massa soltimmar
jag är typ sjuk, har iaf jätteont i halsen och fryser
mange svarar inte, och på tisdag far han bort och är borta 3 jävla veckor


aja, det är lördag och klockan är halv elva och jag hade tänkt sova.
hejdo!

image93

valborg

Igår var en trevlig kväll! Först grillning med tjejerna sen blev det utgång på corona. Tycker dock att det var lite vääääl mycket folk, men det funkade! Som sagt, en trevlig kväll!

   

    

RSS 2.0