vuxenpoäng

Jag betalade just räkningar för första gången i mitt liv, det kändes ganska vuxet. Och jääkligt skönt att få det bortgjort. Nu har jag "bara" kvar en skuld på 2600 kr. Och idag var jag också väldigt duktig när jag var på h&m. Brukar inte kunna gå in där utan att köpa något, det går bara inte, jag hittar alltid något fint. Men idag köpte jag ingenting alls, kan iofs bero på att jag aldrig åkte upp på andra våningen, för där är det omöjligt att inte köpa nått, haha!


Här är några bilder sen helgen.


   
     


sen jobbkväll

Började jobba kl 16 idag, eller igår kanske man säger eftersom klockan är efter 12? Men, kom i alla fall just hem. Känns skumt att jobba sånahär tider när man inte är van. Och vi var inte ens klara när jag gick, men eftersom det är jag som har öppning imorron så var jag tvungen att dra mig hem mot sängen. Ville egentligen stanna kvar, för jag älskar att göra om i butiken, och så är jag ju faktiskt en nattmänniska egentligen. Men men, ibland måste man sova också, och jag fick nog iaf ihop en fin slant med pengar ikväll.

En tråkig sak som hänt ikväll är att min mobil fått fnatt och inget vill funka. Alla sms jag fått idag är helt borta, inga samtal har sparats och det går inte att lägga in bilder på datorn. Och jag fick tillbaka den från lagning för typ 1 vecka sen, kuuuuul.

Jaja, nu måste jag göra mig klar för sängen och sova, nattinatti!


helgens trevligheter

Har haft en riktigt bra festhelg (utan snefylla) för ovanlighetens skull, haha. Känns som att jag börjat bli bättre på att ignorera saker istället för att brinna av, och det är ju bra! I fredags var jag med elin, drack nå öl hos henne sen gick vi på gretas och tog en öl och sen blev det olles, och så kom petra och hängde med oss också. Mysig kväll sådär. Igår hängde jag med gåsen, empan och mäd, vi drack lite hos mig sen drog vi på olles (för ovanlighetens skull?) haha. Förut hatade jag olles, men på sommaren så äre rätt bra ändå. Kvällen igår var bortsett från allt tjaffs ändå rätt så trevlig :) Hade ju dock betyyyyydligt roligare den här helgen för 1 år sen, men.. så blire ibland!


Nu måste jag skynda mig iväg på jobbet! Känns skumt att fara och jobba den här tiden och inte veta hur länge man ska jobba, men pengarna rullar ju in fint så, jag är glad!


Puss

dynglycklig

Har nog varit bland dom bästa 24 timmarna på länge för mig! Fina samtal, och så går jobbet UNDERBART! Ikväll äre fest igen, yeeeei! Livet leker, puss!

vilken dag

Fullt upp helt enkelt. Först jobb mellan 10-14, sen till farmor och ta en fika, sen ner på stan och springa alla tusen ärenden jag hade att göra idag. Frissan, banken, inköp av världens ballaste crocs, byta nå grejer på h&m, och så skulle jag på guldfynd också, men orkade inte. Träffade emmelie en sväng sen hann jag i princip bara hem och äta och sen sätta mig så ringde martin så då blev det bolaget, sen hem 2 min sen drog jag till emmelie igen. Men jag älskar sånahär dagar när det händer grejer, ba drygt att klockan helt plötsligt är så mycket.
Sista jobbdagen imorron sen 2dagars partaj :D yeeeei!


 

Kanske inga skor jag skulle köpa till vardags, men sjukt balla som jobbskor, crocs liksom!

snopp

va dåligt humör jag är på... men de blir nog bättre snart!

saknar din röst.

ibland

så blir jag bara less, för inget blir någonsin som man tänkt sig!

är inte ens lite peppad inför denna sommar.


puss


*

om man gör det halvhjärtat gör det bara ont - för alltid!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN..

..fyfan vad jag är bra! Igår var en UNDERBAR dag, skulle verkligen vilja få göra det igen. Vilken lycka! På morgonen var det champagnefrukost hemma hos mig, lite trångt men att alla kom var jätteroligt! Sen gick vi till skolan, tog kort, var i aulan, fick fika & betyg och sen var det dags att gå ut. Vi gick ut först av alla och skrek som aldrig förr, var så glad att jag va helt skakis. Utgången är nog mitt bästa minne. Att gå ut först, med musik och en skrikande klass, och att ALLA kollade på oss, det är alltid kul att va i centrum, haha. Sen på vagnen var också underbart roligt. Var dock ganska hes efter allt skrikande, och full som en gris när jag kom hem, de va lite tungt. Men med lite mat & fika och trevligt sällskap så kändes de bättre. Sen for jag till amanda där hela klassen var samlad igen, och det var också jättejätteroligt. Allt som hände efter efterfesten orkar jag inte ens skriva om för det är inget jag vill minnas. För dagen var det bästa.
Bästa dagen i mitt liv  :)


Tråkigt nog funkar det inte att lägga upp bilder nu, men de kommer de kommer!

slitet värre

Om jag var trött igår så är det ingenting mot för vad jag är idag, helt sjukt! Igår blev iaf en riktigt trevlig kväll, först lite förfest på teg och sen tog vi en promenad till stan och satte oss på olles uteservering. Helt sjukt vad jag älskar sommaren och alla uteserveringar. Väl där träffade jag och emmelie några 40taggare, haha, sjukt roliga var dom. Sen kom malin, anna och evve och så hittade vi några andra roliga grabbar, riktigt trevligt var det. Sen försökte jag och emmelie få i oss nå fyllekäk men köerna är ju helt sinnessjuka på natten så vi gav upp. Jag for hem och vid halv 4 på natten fick jag sällskap av 2 fulla grabbar som somnade här, lite halvtrångt i en 120säng. Så vid 10-tiden när dom drog så fick jag äntligen lägga mig och sova ordentligt, vaknade för typ 1½ timme sen och är sliten som en gris just nu. Men nu äre bara att tagga till för om 3 dagar tar jag studenten :D

och skalman han är tlööött..

..som emmelie skulle ha sagt! Jag är iaf jätte jättetrött idag, men jag hinner verkligen inte ta en powernap heller, så får försöka bita ihop helt enkelt! Ikväll blire partaj, och jag hade tänkt försöka undvika snefyllan, haha!

baj!

vackra väder

Inte alls lika fint väder idag som igår, men ändå tillräckligt bra för att man inte ska klaga. Jag for iaf med malin, emmelie och emma ut till norrmjöle där vi fikade och solade, och badade fötterna lite. malin var den enda som vågade doppa kroppen, det var starkt jobbat för havet var iskallt! Nu vill jag fara ut med emmelie och ta kvällskaffen på donken om jag ska orka med den här kvällen!

   


Märkte att jag bränt mig liiiite i ansiktet, haha! Får hoppas att det lägger sig snart.

oboy, vilket vackert väder!

Vilken sjuuuuukt underbar dag, har varit så varmt att man knappt kunnat vara ute.. Men började iaf dagen med att äte en smarrig frukost på balkongen, sen for jag och malin på stranden och tog faktiskt årets första dopp ;) inte dåligt! Sen for vi hem och la oss på baksidan ett tag och så blev det grillat till middag. Kom hem, trött som en gris, men insåg att man inte kan sitta hemma en sån här fin kväll, så jag ringde emmelie och vi drog på donken och tog oss lite kvällskaffe och annat smarrigt, sen avslutades kvällen med en öl hos elin. UNDERBAR dag helt enkelt! nu borde jag sova så jag orkar ta mig på stranden imorron också, så vi får hoppas att solen kikar fram imorron.


   

haha, trodde jag hade tagit mycket bilder idag, men tydligen inte!
gonattt

sum

Jag älskar det här vädret, jag älskar sommaren! Idag har jag varit i tavelsjö hela dagen och bara varit utomhus och umgåtts med mostrar och kusiner och njutit av det vackra vädret! Tetstade köra lite fyrhjuling också, nog för att den är gjord för barnen, hahah men roligt var det!


image114 image115 image117 image116 

image118

körd

Jag har prov imorron och har inte ens börjat plugga. Får en känsla av att det kommer gå åt helvete. Försöker verkligen läsa igenom det och lära mig nått, men det är så ointressant att det verkligen inte fastnar.

Nått annat som däremot verkligen fastnat i mitt huvud är låten som jag fick som handlar om mig, jag blir så himla glad när jag hör den. Jättefint. Inte många som har nån som skriver låtar om en ;) höhö!

Det gjorde min kväll, nu ska jag lägga mig o försöka plugga lite till sen sova.

Köpte för övrigt världens finaste kjol idag också, hade inte råd, men som vanligt så köper jag saker ändå.. lyxfällan nästa, haha! Brukar inte lägga upp bilder på mina kläder här, för tycker egentligen att det är rätt ointressant, men den här måste jag visa!

 

helvetesdagen

Fyfan hur jag har mått idag, det är nästan obeskrivligt. Kvällen igår började med att jag hämtade upp elin och gled runt med bilen i det fina vädret, sen for vi och hämtade emmelie och så hälsade vi på min moster ett tag och tog en kopp kaffe. Vid niotiden drog vi oss hemåt, lämnade av elin och sen bestämde jag och emmelie oss för att festa lite. Var otaggad som fan till en början, men emmelie lyckades tillslut övertala mig om att vi skulle dra på tc. Så vi ringde skjuts och kom ner på stan vid halv 1, kom till tc och där var det en ut, en in. Som tur var kom vi in bara efter ca 5 min. Va väl inte askul där men, rätt trevligt att komma ut ändå. Tappade bort emmelie, sen blev de tjaffs, sen for hon hem och jag hamnade på nått sätt längs jävla bort på ersboda, kändes typ som världens ände. Hängde där med några främmande grabbar, men det var rätt trevligt ändå. Sen så råkade jag somna där och vaknade halv 11 i morse av mobilen ringde. Skulle ju börja jobba kl 14 så de va tur att mammsen ringde mig.

Klev upp, sliten som en gris, trött som jag vet inte vad. Ringer en taxi, som skulle ta ungefär 5 min men tog 25 min, rätt irriterande, och stressande. Tog mig iaf hem tillslut, men dyrt var det. Kom hem vid kl 13, tog en snabbdusch en macka och cyklade sedan iväg på jobbet. Och dom 2 timmarna på jobbet kändes ungefär som 5. Men sen lämnade jag cykeln på stan, tog bussen hem och deckade i soffan på dirr. Är glad att den här dagen är över nu, och jag är glad att jag överlevde den, haha!

Borde plugga nu för har prov både imorron och på tisdag, men.. jag ger upp! Nu tar jag sommarlov och resten får jag helt enkelt göra till hösten. Punkt slut.

Nu ska jag lägga mig och se en film och sova riktigt jävla gott. gonatt


balen

Kom just på att jag inte lagt in nå bilder sen balen, men nu kommer dom.

       

     

RSS 2.0