ba för att

kikade runt lite på elins blogg och hittade en bild på mig sen vi var och tog en afterworköl på tc, så nu måste jag lägga upp bilden bara för att den kändes så somrig!!


image84

tagggggggad

imorron äre valborg och då ska det grillas och så blire väl en hel del alkohol, mums!

jag är sjukligt taggad, den här kvällen måste bli bra!

idag fick jag föresten ett grattis i efterskott på bolaget, wiie! sen när jag handlat klart allt så frågar hon (antagligen för att det var en hel del dricka) "är alla i sällskapet 20 som ska ha det här?", hahaha! jag blev heelt ställd, men har faktiskt ett ganska bra pokerface ibland, så jag log och svarade "självklart" :)


pusss

*

Idag är en seg dag, har varit jättetrött... men, ändå en bra dag! Först var det praktiken, och så blev jag bjuden på lite mat av anna på jobbet, de va mysigt :) sen så for jag hem och fick besök av moster och kusiner, sen lite greys och sen drog jag iväg och shoppade lite på h&m! Blev dock inte så mycket, nå strumpbyxor och ett linne, men alltid nått.. och så har jag solat nu också, lika skönt som alltid!


Här är några bilder från födelsedagen:

      

     

    




 


födelsedagen

ÄNTLIGEN 20!! Såååå skönt. Födelsedagen var helt underbar! På dagen var det kalas med massa gott fika och trevligt sällskap. Sen blev det bolaget, som har varit sjukt efterlängtat. Och kvällen spenderade jag med mina fina tjejer och en hel del alkohol sen blev det utgång på corona och så fick jag trevligt sovsällskap! Fick massor av fina presenter också, blev så himla glad! 
20-årsdagen får utan tvekan en 10a!!!

Imorron när jag har rätt dator ska jag lägga in lite bilder från gårdagen, men nu borde jag sova om jag ska ha nån chans att ta mig upp imorron! Sleep tight tonigt, puss.


mycket att göra

Idag vaknade jag väl sisådär vid 9tiden, satte mig i soffan och typ dog en stund för jag va så trött, och bestämde mig för att börja praktiken kl 12 istället. Sen jobbade jag till kl 16, mötte upp mammsen hos frissan och sen träffade vi min jenny, zanna och leo och käkade lite. Sen blev det lite shopping, 3 par skor, 1 klänning till studenten och några linnen. Sen for vi hem och byggde ihop byrån som vi köpte igår, och självklart fattades det en grej så vi inte kunde göra den helt klar, men så är det ju alltid, tråkigt men sant!
image65
Imorron äre minst lika mycket att göra som idag. Först praktiken, sen fara och handla allt  som behövs till smörgåstårtan, och så hade jag tänkt se om jag hittar något fint att ha på  mig i helgen. Sen hem och städa, och hela min fredag kväll ska jag baka med tjejorna!

Här är iaf mitt korvskinn till studentklänning och mina nya skor:






 image66   image67    image68

kanske bästa på länge

Idag var jag duktig och for på praktiken redan kl 10 så jag kunde sluta kl 14, då kom elin förbi med subwaymacka och sen for vi till min moster och bakade massor, så nu känner jag mig iaf lite mindre stressad. Och sen när jag kom hem var jag snäll och städade hela mammas rum och då blev hon glad!

Och pricken över i:et, jag behövde inte köpa mobilen själv, fick den som en tidig födelsedagspresent av mammsen :D så nu är jag jätteglad!


Och nu är det bara 4 dagar kvar, wohooooo!

glad

Det var faktiskt ganska länge sen jag var så glad som nu, varför vet jag inte riktigt men jag antar att det är allt bra som händer just nu som gör mig så peppad på livet igen, och självklart gör ju det fina vädret allt ännu lite bättre!

Ikväll har jag sett anna pihl, och jag blev så glad, det är så bra!! Sen så har jag varit med min käre vän elin och handlat på maxi och busat runt med bilen, haha!
Skrattat har jag också gjort en hel del ikväll!

Imorron är min plan att jobba 10-14, sen fara till min moster och baka massor till i helgen,
och sen ska jag äntligen köpa min mobil, iiiih blir så glad!


image64

här är grejer som jag samlat på mig av en bra person som gör mig glad, puss!

mycket nu

I veckan är det mycket saker på G, valparna ska flytta, jag ska hinna baka jättemycket saker, personalmöte och för att inte glömma det viktigaste då, min 20årsdag på lördag :D yeeeei!


Och idag ska jag fara och kolla på mobilen, om den inte finns så blir jag jättesur!
Ne, nu har jag fikat klart så nu måste jag skynda mig att göra mig klar så jag hinner till läkaren och sen till pratiken!

bajj!

m

Du gör mig så glad att jag nästan måste gråta!

PUSS bästaste

finally

På tisdag ska jag nog köpa mig en ny mobil! Hoppas det blir som jag tänkt mig!


 den är så fin!!


sug min balle

för jag är JÄVLIGT jävla less just nu... jag borde sluta festa, för vem fan har påstått att det ska vara roligt? inte jag iaf! och jag borde sova, för imorron, eller snarare om några timmar, så ska jag jobba! ikväll är verkligen en kväll då jag egentligen skulle ha stannat hemma!


jag saknar mitt m, hejdå

hade kunnat sluta tråkigt

Idag var jag sisådär 10 cm ifrån att krocka, och jag är fortfarande skärrad, det var inge kul alls!
Men å andra sidan så tror jag att jag behövde en tankeställare..

Men hey, det gick ju bra ändå! Snart är det helg och då ska vi spela bingolotto, HA!

denna bil och denna körning

Senaste veckorna har jag kommit på mig själv med att jag kör som en galning, varför vet jag inte men det är nått som är roligt med det! Skulle ju dock inte vara lika roligt att tappa körkortet, så från och med nu ska jag verkligen försöka skärpa till mig!!

Ikväll hände iaf sjukaste saken, haha! Jag och Åsa ska ta sista kvällsröken innan jag far hem, så går vi till bilen så jag får starta den så jag ska slippa frysa ihjäl när jag kör hem, och såhär gör jag i princip varje kväll. MEN ikväll så får min bil för sig att dra utan mig. Helt från ingenstans börjar bilen rulla, och jag visste som inte om jag skulle skratta eller göra nått åt saken, så jag får skynda mig efter min kära bil, slita upp dörren och hoppa in och stanna skiten.. känns som att jag borde fixa handbromsen snarast! hahah, men roligt var det iaf!


Och på tal om ingenting så vare värsta fina vädret idag, man blir så glad av sol och värme!

Nu ska jag försöka dra mig mot sängen, hur tungt det än känns, gonattt!

nu börjas det igen

Jag kan/vill verkligen INTE sova, vet verkligen inte vad jag ska ta mig till!

Och det är en hel jävla vecka tills jag har min tid hos läkaren...

blä

folk

Hahahahah asså, måste bara skratta, finns så mycket konstigt folk!

"jag har sett dig en gång, och jag är glad, jag vill lära känna dig"... HAHAHA

skrattar nästan så jag gråter!

tack&hej idioter

ps.

Glömde säga att jag får tillbaka 6 345 kr på skatten, yeeei! Då ska jag och Elin fira!

ds.

snajsigt

Bortsett från att jag varit sjuk i flera dagar nu och missat massa lön så har jag ändå haft en helt okej helg, nog för att förra helgen utan tvekan var bättre! Men iaf så börjar jag känna mig lite friskare nu, tror att det var vinet som gjorde susen, haha!

Jag skulle egentligen behöva ta en powernap, eftersom jag tidigare idag typ fick hålla i mig i väggarna när jag gick så jag inte skulle ramla omkull.. slitet värre! Men jag orkar typ inte vila, jag vill köra bil, men jag borde nog inte köra bil med tanke på mitt tillstånd.. men men men men, nog om det!

låtarna som är hetast just nu är utan tvekan hoffmaestro & chraa - seize the day,
och johnossi - man must dance, mums säger jag bara, jag måste nog bränna en ny skiva till bilen! Man tröttnar så fort på all musik!

fel dag

Idag vaknade jag med feber och så svullen hals att jag knappt kunde svälja, och de är verkligen heeelt fel dag att bli sjuk på, skulle hinna med massor med grejer idag men icket!

Men men, försöker iaf tagga filmkväll nu, får väl se hur länge jag pallar!


Måste kila, baj!

bäste

Hoffmaestro & Chraa - Highwayman, den låten är så bra att jag nästan kör av vägen! mums

Bara därför funderar jag på att fara ut och köra runt lite, kanske en sväng förbi gåsen, dit är man alltid välkommen, haha! Jag har för övrigt en klump i magen, kan bara inte avgöra om det är en bra eller dålig! Men det återstår att se..

bajs!


idag

Jag är sliten av rang, dock inte så bakis, men jäääävligt trött! Gårdagen var lite konstig men, jag&åsa på äventyr är alltid roligt! Och imorron börjar praktiken, och nu börjar studenten närma sig! höhö

Ne om man skulle göra nått vettigt, som typ sova? eller kanske försöka få bort allt kludd på armen, heja spritpennor! hejdo

allt jag har att säga är

come home and let's get it on

There's someone I've been missing
I think that they could be
The better half of me
They're in their own place trying to make it right
But I'm tired of justifying

There's nothing wrong with me
Lovin' you, baby no no
And givin' yourself to me could never be wrong
If the love is true

Well maybe I'm just dreaming out loud
Until then
Come home

The fight for you is all I've ever known


jag är en toffel, men du är bra, puss!

long time ago

Var länge sen jag längtade till sängen så mycket som nu, senaste 2 månaderna har det snarare varit det värsta som finns att lägga sig i sängen.. men nu jävlar!

Har iaf varit duktig och gjort bort 3 skolarbeten ikväll, det känns skönt!

Är så trött att jag redan glömt vad jag nyss skrev så, gonatt!

slutet

Nu måste jag bara skriva om våran sista tid i stockholm, har inte kunnat göra de förens nu eftersom bloggen varit konstig!

Men iaf, lördagen var en gaaalet seg dag, vi låg bara och var bakis hela dagen, men det var ganska skönt det också! Men sen tog vi oss i kragen och städade lägenheten och käkade lite och taggade till med lite vin! Sen drog vi oss i mot stan, tror att det var i gamla stan som vi var och virrade omkring! Blev en jäkla massa tjaffs men sen när det ordnat sig så gick vi på nått som hette skeppsbar, det var helt okej :) träffade några trevliga där iaf! Men tråkigt nog hann vi inte vara ute så länge.. men då drog vi med nå randoms och efterfestade. Jag tycker att det var läskiga typer så jag joinade sängen istället, och lika bra var det!

Söndagen var också en ganska sliten dag. Blev inte så mycket gjort då heller. Vi drog och käkade på max och så var vi förbi på heron city, värsta balla stället! Sen var det mest bara hem och packa väskan. Efter det kom Jocke och hämtade mig och jag hann iaf hänga med han en liten stund :) egentligen en alldeles för liten stund men, bättre än ingenting. Och sen var det dags för det mest slitna av allt, bussresan hem! Måste ju ha varit den drygaste i hela mitt liv, men jag orkar inte skriva hela storyn, kan ju ba säga att de va en dryg tant som jag gärna hade kastat ut men.. de gick ju inte!

Nu är jag iaf hemma och det känns rätt trist faktiskt! Lite skönt men hade gärnat stannat längre i storstan!

pusshejs!


             

       

RSS 2.0