myspys

Nu är klockan väldigt mycket så det här får bli ett kort inlägg. Dagen blev inte som tänkt, inga bytta däck, ingen storhandling på maxi, men däremot massa annat rännande och lite shopping. Dagens köp fick bli en matta till köket och väääääääääääääääääääääärldens mysigaste filt, den är oslagbar! Sitter och myser med den nu! Förjävla awesome. Justja, hann med robin en snabb sväng på strömpilens kvällsöppet, och jag gjorde inte av med en krona, blir imponerad av mig själv.

Nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba imorgon. Efter jobbet ska jag hänga med min pankis, gå på stan en stund och sen är det maxi som gäller, inga ursäkter, mitt kylskåp behöver fyllas upp lite.

Godnatt!



osminkat face och mysfilt, de e de beste!


banankaka

Äääääntligen är det onsdag, vilket betyder att det är torsdag imorgon vilket betyder att jag är ledig, sjukt skönt. Jobbet gick bra idag, som alltid. Efter jobbet gick jag till Mia, som alltid... Sen har jag solat solarium, dammsugat bort mina dammråttor och bakat en banankaka. På banankakan blev det såntdär kladd som man har på morotskaka, jag tror att den kommer bli sjuuukt god. Uppdaterar mer om resultatet imorgon, den måste få stå på kylning först.

Tror jag sagt det förr, men jag säger det igen, jag känner mig så himla kreativ nuförtiden, kanske bästa känslan som finns. Jag känner i allmänhet att livet känns ganska bra just nu, kanske inte sådär superwow men, stabilt helt enkelt.

Imorgon på min lediga dag ska jag kliva upp tidigt, tvätta en massor, byta däck på bilen (ja ni läste rätt, jag ska försöka lära mig hur man gör iaf), och efter det blir det strömmis! Måste storhandla, kylen är väldigt tom just nu. Sen skulle jag vilja köpa nått fint till helgen också, känner att jag är på helt rätt humör för att spendera pengar. En ny stor, rund ryamatta i köket kanske? Förändring skulle sitta fint!

Näe, nu äre dags att dejta brunutansol-flaskan, tjarå!




colors

Hej.. igen!

Imorse försov jag mig, big time! Började jobba kl 11, vaknade 11.06 av ett sms från chefen där hon skrev "börja jobba kl 11? eller har du åkt till stockholm?", hahah. Hon är rolig! Väl på jobbet var det massor att göra så dagen sprang iväg väldigt fort, jobbade över 1 timme också, lika bra när jag ändå kom försent imorse. Inga förlorade pengar här icket!

Traskade till mia efter jobbet (för ovanlighetens skull) och tog en kaffepinn som vi så fint kallar det, bästa förkortningen. Byggde lite pussel också, kanske det skönaste tidsfördrivet som finns. Kom inte hem förrän vid tio ikväll, men var ändå duktig och ställde mig och gjorde 4st matlådor, blir lite imponerad av mig själv ibland. Så har jag smörjt in mig med brunutansol också, vill få färg till helgen!! Är så sjukt peppad, inflyttningsfest hos mia&björn och sen schlaaaaager, me like!

Nu borde jag försöka sova snart, helt förbjudet att försova sig 2 dagar i rad!

Helt fantastiskt dock att jag bloggat 2 dagar i rad nu, rekord?



har blivit kär i silvernagellack, de e najs!


hej hopp

Det var inte igår.. Jag tänkte säga att jag ska börja uppdatera mycket igen, men det säger jag alltid och så blir det aldrig så. Men jag tänkte uppdatera nu iaf, bättre sällan än aldrig!

Nuförtiden är det mest bara jobb, jobb och åter jobb som gäller, men jag gillare. Mår så mycket bättre av att få lite rutiner och lite mer pengar. Mitt jobb känns som min hobby just nu, jag vill jobba hela tiden. Gillar det så mycket att jag stannar och jobbar över bara för att allt känns så bra. Det kan inte bli bättre på den fronten!

På tal om något helt annat så är jag så sjukt sugen på att flytta, jag vill ha förändring, vill ha en nystart. Skulle så himla gärna vilja ha en större lägenhet, en större soffa, en större säng och massor av ny inredning. Men, finns inte riktigt ekonomi just nu så jag antar att det får vänta.. till våren kanske?

Jag har så sjuuukt mycket tankar i huvudet nu, så mycket tankar att jag inte ens vet vad jag tänker, och ja, det är lika förvirrande som det låter.

Näe, nu har jag inget mer att skriva, ska ta en varm dusch, måla naglarna och sen krypa isäng.

På återseende!



posade sönder min kamera innan modevisningen förra veckan, haha!
ja bju!


RSS 2.0