snaaart

Snart är det helg och jag är sjuuuukt peppad! :D Imorron är det Elins födelsedag och då blire först resturang, sen dildoparty och sen utgång.. Och på lördag blir det först jobb sen 30-årsfest. Fullspäckad helg!

Försov mig iaf BIG time idag, missade skolan hela dagen, så i morron måste jag verkligen dit!

Mest less just nu är jag på att One Tree Hill säsong 2 är slut överallt, för jag vill ha det NU!


Gonatt hejdo!

firre

Idag har jag legat hemma hela dagen från skolan och bara tyckt synd om mig själv, kände att jag fick göra det eftersom jag knappt sovit något inatt.. men idag var sista hemmadagen! Men sen kom Elin och hämtade mig och så for vi och kollade på tapeter och så köpte jag 2 fiskar. Varför vet jag inte, men jag har velat ha det jättelänge så idag köpte jag dom.. Fint blev det iaf!

Och så måste jag ju bara säga vilket GALET oväder det var inatt, jag kunde inte somna pga allt regn och all åska.. helt sjukt hur mycket det levde om!

Allt för idag.. Diva är saknad!!!

Hejdå


the last goodbye

Klockan 15.26 idag tog livet slut för min älskade Diva, och det känns så jävla tomt! Men jag är glad att jag var med henne hela tiden iaf, för nu vet jag att hon fick en fridfull död.. Men att någon dör liggandes i ens famn är väl inte den roligaste känslan jag varit med om, men som Emmelie sa: "men då somnade hon in i en famn full av kärlek!", och det ligger nått i det hon säger!

Har haft en riktigt pissig dag, ögonen gör verkligen ont av alla tårar, känns som att dom aldrig slutar rinna.. Men förhoppningsvis känns det bättre snart, så länge inte någon säger
"men gumman hur är det?", för då bryter jag ihop.. Men jag har iaf tur som har en vän som Elin, som kommer förbi med lite chips och cola och bara är bäst i världen, kärlek till dig darling!


R.I.P Diva <3


   


vill inte

13 timmar kvar med Diva.. jag vil verkligen verkligen verkligen inte att morgondagen ska existera!! Har redan gråtit hela kvällen och vill inte ens veta hur det kommer kännas i morron..

Vettefan om jag ens kommer orka pallra mig till skolan i morron..vet att jag borde men jag orkar inte sitta där och gråta! Trött är jag också, hade kunnat somna för längesen, men det är en jobbig klump i magen som håller mig vaken.. Och visst, vissa kanske tänker "men hallå, det är en hund?!".. Men det är faktiskt världens bästa hund ever.

Jävla liv.. eller jävla död kanske man snarare ska säga!


image9 

lördag

Sådärja, då har man jobbat klart! Hyffsat lugn dag på jobbet för att vara en lördag, vilket var skönt med tanke på att jag inte är så jättepigg.. men jag blev iaf klar med stängningen hur fort som helst..

Igår var till en början en riktigt trevlig kväll. Först var jag och fixade mina naglar, och passade på att pimpla lite vin redan då.. sen så for jag till Emelie och firade hennes 18-årsdag och sedan for vi på droskan! Var för ovanlighetens skull faktiskt riktigt mycket trevligt folk där! Sen lyckades jag få äckligaste klösmärket i pannan, och ont gör det! Men förhoppningsvis försvinner det snart..Men som sagt, riktigt trevlig kväll tills allt bråk började.. as usual!

Så lyckades jag he sönder mitt bankomatkort igår också, jättteeekul.. spec med tanke på att alla pengar kommer nu.. Men nu ska jag iaf ta mig i kragen och fixa mig ett visakort ist :) känns som att det är på tiden!

Nee, om man kanske skulle försöka komma på nått att göra ikväll?

hejdo!


   


less

Typiskt en fredagkväll att vara less när man är full och dom flesta är idioter..
Tänk med huvudet nån JÄVLA gång, tack&hej!

tjött

Idag är en sjuuukt trött dag, helt galet! Höll på attt somna flera gånger på lektionerna idag..det enda som fick mig att vakna till var när jag i morse råkade springa in i snygggläraren! Och då menar jag verkligen ordagrant springa in i.. men, haha de va roligt!


Neee, hade tänkt att jag skulle skriva massa annat roligt också, men är så trött att jag inte ens minns vad.. så nu ska jag gå och sova rekordtidigt!


nattiii

first day

Första dagen i skolan idag, en riktig mjukstart blev det! Trots mitt extremt dryga schema så försöker jag ändå tagga till.. Sen efter skolan blev det nästan 5½ timmars jobb också, känns bra med lite pengar som rullar in. + att jag fått 2 lördagar uppskrivna, vilket betyder 184kr/timmen, vilket inte är helt fel ;) dock har jag en stängning som jag gruvar mig lite för, det var ett tag sen sist, men de ska nog gå bra! Och om jag inte räknat helt fel så har jag typ jobbat 38 timmar den här månaden också, men dom pengarna ska jag ha när jag och elin far till gävle!! ;P


Ne nu ska jag tvätta bort sminket, sen ringa joskän sen ska jag försöka sova!
Hade egentligen velat börja se mina One Tree Hill avsnitt som jag köpte idag, men då vet jag att jag kommer ligga vaken hela natten bara för att det är så sjukt bra serie.. så det får bli en annan kväll!

Gonattt!!!


image3

hoho

Bestämde mig just för att börja använda min blogg igen.. men fattar inte spec av den här sidan, egentligen! Men min käre vän elin ska få hjälpa mig med det! :)


Well well, igår bärsade vi, men det var en jävla kass kväll måste jag säga! Så istället för att slösa tid och energi på all skit så gick jag till elin när hon jobbade och käkade en tallrik med fil och snackade skit, det var betydligt mycket trevligare... och så lyxade jag med en taxi hem sen, ganska soft :)


Imorron 8.20 börjar skolan igen. Att jag ska ta mig upp kl 07 finns ju inte på världskartan, men förhoppningsvis ringer min bejb från jobbet och väcker mig! ;P
Känns på ett sätt ASDRYGT att börja igen, men på ett sätt känns det skönt.. skulle behöva få lite rutin på livet! Och så är det ju faktiskt "bara" 10 månader till studenten, haha!


pusssn!


RSS 2.0