massa näsblod

Skulle egentligen vara hemma ikväll och göra ingenting, men bestämde mig i sista sekund för att gå ut nykter eftersom jag ändå skulle skjutsa anna och malin till stan. Kvällen var trevlig fram tills det att en kille nockade mig så jag började blöda näsblod (lyckades bloda ner halva olles-toaletten, haha) och det känns ungefär som att jag knäckt näsbenet. Kan inte ens röra på näsan. Killen blev senare utkastad och åkte polisbil därifrån, så de glädjer mig lite grann iaf! Även om jag har hur ont som helst. Men eftersom näsan åtminstonde är rak fortfarande så får jag hoppas att det är okej. Morgondagen får avgöra helt enkelt. Att åka upp på akuten en lördagnatt känns ändå rätt hopplöst.

Nu ska jag proppa i mig lite verktabletter och försöka få nån sömn. Ska upp om 5 timmar och sen blire att jobba.

nervös som aldrig förr

Haha, jag är så fjantig. Blir nervös för att jag ska ut och köra bil, och ändå har jag haft körkortet i snart 1 år. Grejen är ju bara den att jag inte kört bil sen i somras, och innan dess var det också ett bra tag sedan. Och som pricken över i:et så är det ju faktiskt vinter och halkigt ute, blä! Är helt skakis nu, hahaha. Måste skärpa mig.


At every occasion I'll be ready for the funeral.


smile

Idag när jag satt och åt lunch så kom jag på mig själv med att bara sitta och le, haha. Att sitta helt ensam och bara le för att livet känns bra. Det var länge sen, men jag gillare!

Det måste nog vara som folk säger: Jag är knäpp!



just love it

Ett långt telefonsamtal och jag är glad. Det glädjer mig att någon har ett stort stående problem just nu. Eller hur man nu säger..

puss på håkan!

haha gonatt!


glaaaad

För första gången på ett bra tag känner jag verkligen hur glad jag är, på riktigt! Helgen har varit underbar och allt känns som bara bättre just nu.

Blev bullis i lördags för min del. Vi gick över till grannarna och drack öl och snackade skit och hade allmänt trevligt, kul att träffa lite folk. Men vid 23 var jag dyngtrött så jag tog med barnen och gick hem och la dom och tror nästan att jag var den som somnade först av oss tre, haha. Sjukt vad sliten jag var. Så fick jag höra att jag skulle bli en jättebra mamma, det värmde! Och igår var det 5-årskalas på holmsundsbadet, och det var huuuur kul som helst. Var riktigt länge sen jag badade faktiskt. Har dock ont i kroppen idag, men det är smällen man får ta när man ska försöka leka lika bra som barnen, hah.

Idag var också en bra dag. For ner på stan med mammsen och shoppade litegrann. Så var vi hos frissan och klippte oss också, riktigt skönt.

Jag gillar livet just nu helt enkelt. Får ta vara på dom här bra stunderna.

tjarå!

äntligen fixad

Jaaaaa, min rygg mår bra nu. Vilken jäkla befrielse. Har gått runt och varit jättestel hur länge som helst, och nu känns det mycket bättre. Hade tydligen en låsning i ryggen, så de förklarar ju varför ryggen inte varit som den ska senaste tiden. Fick först massa elgrejer på ryggen som tydligen skulle få igång blodcirkulationen, skönt som fasen var det. Sen tryckte han och böjde och vred och sen var det borta. Lovely!

Sen har jag legat i sängen resten av dagen och försökt bli friskare, men jag är rädd att det är på väg åt andra hållet just nu, att jag snart kommer bli riktigt sjuk. Körtlarna i halsen är svullna och det är inget bra tecken.

Får hoppas att det ger med sig. Hemmakväll med Idol och så kommer mändi förbi om en stund, det blir mysigt! Jobb imorron sen drar jag nog till bullis, hope so!

pussn!



Ps. Jag gillar min rygg. Ds 

att inte kunna sova

Har haft jättesvårt att somna senaste kvällarna/nätterna. Som igår, jag la mig i sängen vid tio, stängde av tvn just före tolv, och somnade inte fören halv två.. HALV TVÅ liksom!? Varför? Låg och vred och vände på mig, gick upp och drack vatten, la mig igen, kunde inte somna, läste lite, och somnade till slut som tur var. Men det sjuka är att jag gick ju isäng vid tio just för att jag va så sjukligt trött. Då äre ju som så konstigt att jag inte somnade fören 3½ timme senare. Kanske låter som dagens i-landsproblem men de äre faktiskt inte. Hoppas på att kunna somna bättre ikväll för jag ska vara hos sjukgymnasten cptidigt imorgonbitti. Och det  finns ingen annan tid före jul så jag MÅSTE helt enkelt ta mig upp.

Och sjuk känner jag mig också, till och från. Ena stunden är jag hängig och andra stunden helt pigg. Tog iaf ledigt från jobbet imorron, känner att jag behöver en dag att vila upp mig.

Jobb på lördag och sen bullis, om jag inte blir mer sjuk vill säga.

krya på mig. herrå!

sen jobbkväll

Ikväll har det varit inventering på jobbet, och jag kan ju säga att jag inte är van att jobba till halv 1 på natten. Men tycker ändå att det är rätt skönt med tanke på att jag är en nattmänniska. Och OB är ju alltid kul. Fick väl ihop sisådär tusen spänn bara på en kväll, inte helt fel. Och så ska jag få jobba imorron och på torsdag också eftersom vi har en dekoratör som kommer och ska fixa i butiken, så jag ska få hjälpa till och förhoppningsvis få lära mig något. Så med dessa extratimmar hoppas jag på att få ihop en golön, det skulle sitta fint.

Jag borde sova nu om jag ska orka upp imorron, men är verkligen inte ens lite trött. Är helt uppe i varv. Får väl lägga mig och se nån film eller nått.. Ska försöka hinna förbi läkaren imorron innan jobbet också, min rygg mår verkligen inte alls bra. Tror att jag borde börja träna, då skulle jag nog slippa ha så ont hela tiden, är så otränad som man kan bli. Och eftersom jobbet betalar träningen åt mig så förstår jag inte riktigt vad jag väntar på? Bättre tider kanske? Borde ta mig i kragen helt enkelt.

Ne, nån film nu sen sova. nattinatti!


mest sliten i hela världen

Det där med att vara nykter fram till nyår sket sig big time för mig. Men det gör mig ingenting, för det var jättetrevligt igår. Förfest med tjejerna, sen olles, sen gick vi till elin och somnade inte förens halv 7 imorse. 5 timmars sömn och sen bakismat, kebabrulle och stripsmeny, de satt inte helt fel. Efter det har vi bara legat i soffan hela dagen, elin försöker få mig att se en film men jag somnar bara hela tiden.. så jag har som ingen aning vad de handlar om.

Nu ska vi äta lite kaka och dricka te, sen kanske man skulle försöka hitta någon ork att ta sig hem. Jag kommer säkert somna på bussen, skulle vara typiskt min otur.


Malle: ååh, jag vill ha sexx

Elin: vaa? jag skulle inte ens orka sära på benen just nu


 

  


dålig lördag

Kunde verkligen inte somna igår, så inatt har jag sovit 5 timmar, och sen jobbat hela dagen, så trött är bara förnamnet. På dåligt humör är jag också, vet inte varför men har känt mig irriterad hela dagen.

Less, less, less.. ont i ryggen har jag också. Ska jag gnälla ännu mer kanske?

Nee, nu får de räcka med gnällande för idag.

Ska iaf försöka ta mig till elin ikväll och vara med tjejerna ett tag, får hoppas att orken räcker. En stund borde jag orka iaf. Jag vill ha en bil, nu. Är less på att åka buss..

herrå!

bra fredag

Idag har varit en bra dag. Jobbet gick asbra och alla är så snälla och säger så mycket fina saker, jag blir så glad. Så har det varit en lugn dag men ändå har det funnits saker att göra hela tiden, det är skönt. Nu måste jag bara få ihop skyltfönstret på något snyggt sätt imorron, klurigt värre.

Sen har det varit en hemmakväll med sällskap av empan, ilajn och mändi. Idol och singing bee. Inte helt fel. Och imorron äre spelkväll med tjejerna, det blir nog trevligt. Dock ska jag hem när alla andra går ut på krogen, men de känns helt okej det också, Det är ju faktiskt real world på MTV kl 23, och det får jag ju inte missa.

Nästa helg har jag varit nykter 1 månad, wohoo. Eller nykter och nykter, har ju druckit nån cider och öl nån gång, men inte varit full iaf. Det känns bra, är stolt över mig själv. Har iofs inte så mycket val, för alkoholen kommer bokstavligen ta livet av mig om jag inte lägger ner ett tag. Men det funkar bra det här också.

Nu ska jag lägga mig och kolla på dom sista sex and the city avsnitten sen försöka sova.

gonatt!




sjuktligt bra program, jag är helt fast. utan tvekan bättre än en fylla, haha!

varför?

Varför har jag en jättejobbig klump i magen som vägrar försvinna? Blä. Illa mår jag också, har ätit alldeles för mycket morotskaka ikväll.

Jag vill ha en man, en villa, volvo, vovve (nog för att jag redan har en, men ändå) och såklart en bebis. Gärna nu tack!

Nu måste jag nästan gå och spy eller nått, så illa mår jag.. sen ska jag sova så jag kommer upp i någolunda vettig tid imorron.

i'm bored, gonatt.



Jag är glad att jag har den här sötnosen iaf, min bebis. Hur kan något så litet betyda så mycket?



hej hopp snopp

Har inte orkat skriva för har inte haft något att skriva om. Det är som bara vanliga vardagar just nu, jobb jobb jobb..Men imorron är sista jobbdagen sen är jag ledig enda till på lördag, skönt med ändå tråkigt. Får se till att fördriva tiden med något roligt helt enkelt..  Får sån ångest när jag inte har en fullbokad kalender, knäppt men, sån är jag.

Ne om man kanske skulle försöka sova, öppning imorron så det är bäst att inte försova sig..

och du försvinner bara längre och längre och längre bort... blä!

jag hatar dig

jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig just nu.

punkt.

tragiskt men sant

Att Lars fick lämna Idol var ingen stor besvikelse direkt. Från början hejade jag verkligen på honom, men sista tiden har han bara gjort bort sig. Som Elin skrev "att va i trotsåldern 25 år för sent". Det är så sant! Duktig på att sjunga men irriterande i övrigt.

Nu har jag iaf införskaffat ett nytt tangentbord, yeeei! Skönt att kunna skriva som vanligt igen.

Så var jag hos tandläkaren idag också, och tro det eller ej, men jag hade inte ett enda hål. Vilken lättnad. Trodde att jag skulle ha minst 5 st och typ måsta göra rotfyllning och allt sånt där hemskt, men icket. Måste bara fixa en lagning sen tidigare, 1300 kr tjohej. Usch va dyrt det är.

Imorron kommer Jennifer, det ska bli så myyyysigt. Min favvo!

 


Dom säger att vi är lika! Hon har en ljus framtiden den ungen, haha! Skämt å sido. Men helt sjukt hur vi kan vara så lika när vi trots allt bara är kusiner.


ps. idag gjorde jag och elin något galet. galet men roligt, haha. ds

så irriterande

min knapp på tangentbordet, som.. va säger man.. har en pil.. skift kanske den heter.. jaa den funkar iaf inte. så jag kan inte skriva frågetecken, utropstecken, kolon, citat eller nått annat sånt viktigt, haha. kanske inte viktigaste knappen men det är väldigt irriterande att den inte funkar. men aja, får köpa ett nytt tangentbord imorron då kanske.

nu är jag ledig några dagar och det ska bli sååå skööönt. imorron ska jag på mobila jättetidigt sen ska jag träffa min bästa empan ett tag och gå på stan. alldeles för länge sen vi sågs nu.

tandläkaren på fredag, och sen så kommer jennifer hit på lördag. jag längtar massor. om jag kunde skriva utropstecken så skulle det vara massor med såna i slutet av den meningen.

igår natt drömde jag att jag fick barn. jätteverklig dröm var det. jag önskar att den va verklig.

nu är jag less på att skriva med mitt extremt mogolida tangentbord..

tjarå



haha söt bild på oss sen studenten. bästa empis

tv-dagen

Söndag är verkligeeeeen min tvdag, har sagt det förut och säger det igen, det är så GALET mycket bra på tv på söndagar. Jag gillare!

3 dagar jobb nu sen är jag faktiskt ledig flera dagar, det ska bli skönt. Vet dock inte vad jag ska hitta på men, njuta av att göra ingenting kanske.

Jag skulle vilja åka bort ett tag. Känner verkligen att jag skulle behöva ett miljöombyte, även om det bara är för en helg. Komma iväg, festa, shoppa, njuta av ledighet och bo på hotell. Det är precis vad jag skulle behöva just nu. Men finns inte en krona till det tråkigt nog.

Nu är det ganska precis 2 år sen som jag och elin var i uppsala. Jag skulle göra mycket för att få spola tillbaka tiden. Jag kan verkligen inte släppa det. Jag saknar det så mycket. Sällskapet där var underbart. Nog för att jag i dagens läge aldrig mer skulle vilja se någon utav dom, haha. Men just DÅ var det lovely. Jag har ju en förmåga att falla pladask för idioter och komma på det ett bra tag senare. Men bättre sent än aldrig.

Jag vill skriva så mycket. Om svek, besvikelse och hur ont det gör att verkligen inse fakta. Att släppa den där perfekta bilden man målat upp. Men det får bli ett annat inlägg. Nån annan gång. Jag vet inte om jag saknar dig eller hatar dig just nu. Kanske är det meningen att vi ska bryta här. Som sagt, det här med killar. Jag faller för idioter. Har alltid gjort och lär alltid göra.

hejdå!



RSS 2.0