aj aj aj

Blä, mina lungor gör fortfarande jätteont, det är inge roligt alls. Verkar som att det får bli en tråkig hemmadag idag, måste bli frisk fort.

Men men, skulle ba lägga upp min favoritbild just nu. På mig och Tilly, min älskade bebis.

Och nu kanske jag ska försöka få i mig något att äta, får bli typ nyponsoppa som inte gör sådär jätteont att svälja.


one of it

Ehhm, bara nästan en månad sen sist, men som man brukar säga, bättre sent än aldrig. Eller hur?

Helgen har varit kanoners, bortsett från att mina lungor gör jätteont och att det känns som jag ska bli dyngsjuk eller nått, jävla regn och kyla. Har lite ont i foten och benen också, måste nog gå i högklackat lite oftare, pallar inte att få sån här träningsvärk varje gång, fifan. Pallar inte att ramla i trappen fler gånger heller.

Men aja, nog om för höga skor och jobbiga lungor. Blev en tvådagars i helgen, riktigt trevligt må jag säga. Lika bra att passa på innan man blir alltför gammal. Har faktiskt inte varit bakis alls idag, helt sjukt men helt sant. Trots att jag blev väckt av att nån fjant kom och plingade på min dörr tusen gånger i morse för att väcka mig, få med mig ut och inte bara det, tvinga med mig på gudstjänst också. Börjar undra om alkoholen ens gått ur kroppen på oss. 

Har även haft besök av mammsen och vovvarna idag, mycket mysigt. Kvällen avslutade jag i soffan med empan, lite cola och en fredagsmix, och såg ÄNTLIGEN luftslottet som sprängdes. Sjukt bra film! 

Nee, nu äre how i met your mother och sängen som gäller. Vill röka men, tror inte mina lungor vill nå mer.

Aja, svammelinlägg. tjingeling!






never easy

hej hopp snopp!

har ni saknat mig? de va fan inte igår jag skrev senast. kände att jag va tvungen att lägga ner blogghelvetet ett tag. nu funderar jag dock på att försöka börja uppdatera mer, med betoning på försöka.

ikväll sitter jag och funderar mycket över livet, vet inte vad jag känner, egentligen. växlar mellan lyckorus och tårar och jag vet som inte vilken känsla som är den riktiga. svårt att förklara.

aja, för trött för att ens försöka förklara just nu. hade tänkt somna tidigt men, så blev de inte. nu ska jag kolla på film och sova. tänkte ba snabbuppdatera för empans skull, varåsgod hjärtat!

vi hörs snart igen... tror jag!



RSS 2.0