gävle

Helgen har varit bra, har varit riktigt jävla skönt att få komma bort ett tag! Dock är jag sjukt sliten för tillfället.. Så nu tänkte jag summera helgen som varit.

Fredagen började med att vi lämnade Umeå på morronen, och kom fram till Gävle kring 16-17 nån gång, minns inte riktigt! Sen va planen att vi skulle gå på Heartbreak Hotell och käka, men det var stängt, så istället blev det en donken, funkade det också! Sen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning sen blev det Idol och vin! Sedan pallrade vi oss utåt, och gick på ett ställe som heter Goya. Det var helt okej men, sjukt trångt och mycket konstigt folk måste jag ju säga! Vi träffade några som vi hade träffat utanför hotellet tidigare på kvällen, dom verkade trevliga till en början men sen ändrade jag upfattning, haha! Nog om det! Fyndade för övrigt en jättefin klänning på Gina också!



Lördagen började med en smarrig hotellfrukost, sen back to bed, så sov vi till typ halv 3. Gjorde ett ryck och gick en sväng på Cubus och köpte oss kläder för kvällen! Sen inhandlade vi oss lite middag och vandrade tillbaka till hotellet! Efter det tog vi oss ett dopp i poolen och bastade lite, riktigt skönt var det! Kvällen var sisådär, var 23 på varenda jävla krog, sjukt trist! Men vi träffade iallafall massa kul folk på vägen, haha! Sen hamnade vi på nån krog som hette typ "helt enkelt", och visst, de va helt enkelt att komma in men väl där inne märkte vi att de va typ 40+ som hängde där, haha, så vi gick ut lika fort som vi kom in!

         

Idag blev de också en smarrig hotellfrukost, sen hade vi tänkt gå och lägga oss igen men ingen av oss kunde somna om, så.. är inge lite trött nu! Vi tog iaf tåget från Gävle till Sundsvall och där käkade vi dyrmiddag, men satan va gott det var! Oxfilé med tryffelsås, fläsksilé med bearnaisesås och stekt potatis, MUMS! Sen började den dryga bussresan hem, men den gick hyffsat fort ändå och nu är man äntligen hemma igen!


     


Helgen var iaf mysig! :) Pussss

nuuuuuu

Har så gott som packat klart nu, och jag hoppas att jag inte glömt nått!
Om typ 8½ timme går bussen, iiih, är jättetaggad :D


Ses efter helgen, so long suckers!

love today

Idag är det mammas födelsedag och idag är en riktigt najs dag, faktiskt!

1. Jag gjorde en "prövning" i bransch&produktkunskap, och fick mig ett G där, sjuukt skönt!!
2. Jag fick en ny ipod, wihooo!
3. Du ringde. Du slutar aldrig förvåna mig, loveeely!
4. Min firre har fått sig en ny kompis nu, jättefin sådan! 2st t.o.m, men en är ful!

Gårdagen var dock lite sorglig, min cykel är stulen :( bajsdrygt!
Men men, ska sno en cykel jag också bara därför!

Nu ska jag sova så jag orkar upp till frissan klockan ÅTTA imorgonbitti, helt overklig tid!


Men gonatt!


baaah

Andra nyktra helgen nu, riktigt skönt äre! Men nästa helg då jävlar, då är jag och elin i gävle och röjjjjer :D Är inge lite taggad!


Skulle egentligen har pluggat hela dagen idag men jag somnade om och råkade sova till klockan 18 typ.. sen följde jag med mammsen på ersboda så pluggandet får bli imorron!

Träningsvärk har jag också, uschba!


Natttinattt

i love you..

..dont ever fuckin question that!


Saknar dig, a lot!

bowling

Idag hade vi friluftsdag på skolan, men istället för att göra nån tråkig aktivitet så for vi med klassen och bowlade och käkade, helt gratis dessutom. Inte helt fel! Däremot så SÖG jag andra omgången, men första gick helt okej.

Nu har jag heeeeela kvällen full med plugg.. känns drygt! Men ser fram emot premiären av DH och att övningsköra lite.. hur jag nu ska hinna med allt? Har tvättstugan mellan 19-22 också.. fullspäckat!

blött

Huvva va det regnade i morse, verkligen spöregnade. Men jag tänkte bara att "äh, jag är högst ute i 5 min sen är jag inne på skolan igen, hinner knappast bli så blöt". Men oooooj så fel jag hade, när jag kom in i skolan såg det ut som att jag nyss hade duschat med kläderna på, var helt dyngsur och håret var KATASTROF!

Var iaf skönt att va i skolan hela dagen, eftersom jag har en hel del att ta igen. Och i morron är vi så gott som lediga, vi ska bara bowla med klassen 2 timmar, det kan bli skoj!


Hur som helst är jag bajssur över att jag inte får övningsköra ikväll.. men men.. kan inte göra nått åt saken. Ska köra dubbelt så mycket imorron istället. Och förhoppningsvis får jag mina pengar av pappsen snart så jag kan brja plugga min teori.


Nu ska jag plugga nått helt annat.. svenska språkhistoria.. för jag har missat ungefär allt och jag MÅSTE måste måste få VG på det. Så nu gäller det att ligga i!


Baj

:D

Ikväll gick det minst lika bra att övningsköra som igår :D är så sjukt peppad på körkort nu! wohoooo

Jag och emmelie hade iaf planerat att se filmen "gangster" ikväll men de sket sig, tråkigt nog. Vi såg däremot en annan film, tragisk rakt igenom, men absolut inte dåligt.. bara hemsk! Men som sagt, såna filmer måste ju göras för att försöka få folk att tänka om när de gäller vad som är rätt och fel..

Nu tänkte jag iaf krypa ner i soffan (har sovit på den i typ 2 veckor nu, haha), men jag ska lägga mig och kolla på O.C och somna in till det!


sleep tight tonight!

jobbb

Jobbade idag, lördagar är så sjukt värda, och så fick jag jobba 1 timme extra vilket va huuuur bra som helst.. 920 kr bara på en dag liksom, mums! Och jag behöver VERKLIGEN pengar just nu så de är naaaajs!

Nu ska jag städa sen fara ut och övningsköra och hämta upp emmelie och så ska vi hyra film. Förhoppningsvis blir elin piggare och myser med oss ikväll också!


image22

Bästa brudsen!


Nu fick jag svaret på mina magbesvär, magkatarr! jeeetttteeeeejooligt.. eller inte! Fick inte ens någon medicin för att jag tydligen måste fixa det själv genom att ändra min vanor i livet och sluta stressa, men det finns ju som ingen "på-och av"-knapp för stress.. men men, får försöka fixa det på något sätt. Det är tydligen inge bra att va 19 år och ha haft magkatarr 4 ggr, men jag tror inte direkt att jag är den enda. För hur många ungdomar lider inte av stress i dagens samhälle?
Nog om det.


Ikväll övningskörde jag för första gången igen på typ 3 månader, och gaaaalet va jag blev peppad på att ta tag i mitt körkort nu igen. Och jag hade inte glömt bort så mkt alls som jag trodde, sjukt bra gick det att köra iaf!


Och så har jag min första nyktra helg sen.. ja..jag minns inte ens när det hände sist. Men de känns faktiskt bra det också! Så ikväll har jag varit hos elin och tagit det lugnt medans hon drack lite och i morron ska vi se film, myyys!


tack&hej!

torsdag

Magen värken fortfarande, och jag blir mer och mer orolig. Men ska försöka få en tid hos läkaren i morron. Hoppas att jag får nå mirakelpiller så allt bara slutar göra ont.

Dagens låt är utan tvekan kanye west - stronger

Och dagens stora + går till världens bästa elin, som alltid finns där när man behöver henne <3 och så till jocke som säger fina saker när man som mest behöver det. PUSS


  

:(

Bad bad day. Måste verkligen kolla upp min mage snarast, har haft ont i över 1 vecka nu och som pricken på i:et så spydde jag i morse, och eftersom jag efter den här dagen räknat ut att det inte är magsjuka så kanske de är dags att undersöka vars problemet sitter..
Magen gör verkligen jättejätteont, hela tiden!

Är iaf ledig i morron, så jag kan ligga hemma utan att få dåligt samvete, skööönt!


Top 3 just nu:

Feist - My moon my man
Joshua Radin - Only you
James Blunt - 1973


senaste

Helgen var trevlig, i fredags blev de först middag hos min moster (huuur gott som helst, blir hungrig när jag tänker på det), haha! Sen for jag på förfest på umedalen med massa trevligt folk sen utgång, trevlig kväll helt enkelt! :)

Lördagen va egentligen tänkt att jag & malin skulle gå på olles och se sverige - danmark matchen, men det var jag allldeleeees för sliten för.. så istället blev de beckfilm och fruktsallad med emmelie och mandi!

Och idag söndag (bortse från att klockan är efter tolv), så har jag varit och shoppat smink med elin, och usch vad jag egentligen inte hade råd.. fattar inte hur jag ska överleva den här månaden.. blää! Men men, sen har jag iaf möblerat om i vardagsrummet och det blev jättemysigt!

Dagens usch-och-blä går till att tvättmaskinen självklart skulle gå sönder och läka vatten just när jag tvättar.. och inte nog med det så STINKER det surströmming i hela jävla hyreshuset!! Surströmming borde vara förbjudet när man bor i lägenhet, punkt slut.


Justeja, hittade igen mitt röda läppstift i helgen också, huuuur ballt som helst!

 


bläää

Idag är en riktig skitdag! Har ont i magen och mår illa och är livrädd för att ja håller på att åka på nån jävla magsjuka, det gillas inte. Och att jag haft feber till och från hela dagen är ju inget jättelovande tecken! Men men förhoppningsvis är det bara nått falskt alarm..


Förhoppningsvis blir det en bra helg iaf. Om jag slipper bli sjuk så blir det utgång på fredag och förhoppningsvis paradispadet på lördag :)

Ne om man skulle sova kanske.. måste försöka pallra mig till skolan i morron. Gruvar mig iofs redan över hur grinig Mona kommer bli när jag än en gång kommer till lektionen utan bok. Kanske är dags att pallra sig till bibblan och hämta ut alla böcker så man hänger med i svängarna! Jaja, det är morgondagens problem.

nattinattt


home alone

Idag har mamma opererat örat, så nu är jag ensam hemma eftersom hon måste sova över på sjukhuset. Men som tur var får hon komma hem i morron eftersom operationen gick jättebra! Hälsade på henne ikväll och hon var hur pigg som helst, de kändes skönt! Så nu hoppas jag att hon slipper alla problem med sitt öra framöver. Och så fick jag sällskap av Amanda ikväll, riktigt trevligt!

Och så provade vi studentmössorna idag :D iiiiiih jag är så sjuuukt peppad!

Enda jobbiga just nu är att jag har så sjukt mkt dryga utgifter, vettefan hur ja ska få allt att gå ihop! Hur fan klarade jag mig med 1273 kr/månaden förra året?! Jag fattar inte.. Jag måste verkligen klippa mig, köpa smink, shoppa kläder + att jag just köpt skor också! Kanske inte låter som nödvändiga grejer, men de är det verkligen! Usch, jag har alltid hatat allt som har med ekonomi att göra..

Men men, nog om det, det får helt enkelt lösa sig på nått sätt!


Gonattt!


helgen

Sådärja, nu är helgen över, men riktigt rolig har den varit! I fredags bjöd jag Elin på kinamat, sen var vi massa tjejer som förfestade hemma hos henne och så var det dildoparty, sjukt kul! Efter det hade vi tänkt dra ut på droskan men tråkigt nog så var det fullt där, så några utav oss gick på Gretas och drack lite, sen blev det fyllekäk och sen typ dö i kylan på väg hem.
Helt jävla galet kallt!

Lördagen började jag med att jobba, lika trevligt som alltid! Det var jättemycket folk så det var inte en lugn stund. Men sånt gillas! Sedan for jag direkt från jobbet på 30årsfest. Mycket trevlig kväll, trevligt folk och god mat, en del alkohol och roliga lekar, jag vann faktiskt en öl, haha! Sen avslutades kvällen med att bada badtunna, huuuuuur skönt som helst! Sen somnade jag som en stock på soffan när jag kom hem..


Imorron ska mamma opereras så jag måste sova själv här hemma, vilket jag hatar! Så jag måste försöka hitta mig en sovkompis.. Men det känns också drygt eftersom jag hatar att ha folk sovandes hos mig.. egentligen!

Haha men aja, nog om det! Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa i säng!


        

RSS 2.0