flytt i februari

Yeeeeeeeei, vi fick lägenheten!!!! Jag är så jävla bra. Så om ungefär 1½ vecka flyttar vi. Jag är huuur glad som helst, samtidigt som jag är galet nervös. Mest för de här med pengar... usch. Måste prata med chefen om lite fler timmar om det här ska gå ihop. Och hur ska jag ha råd med möbler?

Och varför ska allt man behöver ta slut när man inte har råd? Jag behöver nytt smink, en ny hårspray, lite frisörgrejer till håret, kanske lite nya kläder.. jaaa, allt sånt. Men antar att jag får gå runt i mjukis och osminkad ett tag framöver, och typ köpa eldorados schampoo, haha. Jaja, sånt får ordna sig med tiden helt enkelt.

Jag längtar till maj och juni, för då kommer dom stora pengarna. Jag skulle behöva dom typ.. nu. Som tur var kan jag få mina pengar från jobbet till träningskortet för 4 mån, så det är ju alltid nått.

Men jaa, som sagt.. får hoppas allt ordnar sig. I'm happy! puss

lång rättegång

Idag tog jag mig upp i hyffsad tid, det var skönt. Hann sitta och dricka kaffe halva morgonen och prata med Mia och Eva. Vid 12 for vi in till stan, hämtade upp mormor, och lämnade Fanny. Sen for vi på rättegången som skulle vara idag och var där från 13.30 till 17 ungefär. Hade lagom träsmak i rumpan efteråt. Men som de verkade idag iaf så blir det som jag vill att det ska bli. Om 2 veckor kommer domen så får hålla tummarna tills dess.

Resten av kvällen har jag bara varit trött.. som vanligt typ. Hade faktiskt tänkt gå och lägga mig typ.. nu! Känner jag mig själv rätt kommer jag ändå inte somna fören om någon timma.. har en förmåga att fastna i tvn rätt länge.

Imorgon ska jag hem, och helgen blir en väldigt lugn helg.

tjarå!

måsten

Jag borde vara jätteglad.. men jag mår mest bara dåligt. Jag fattar inte.. Steget in i vuxenvärlden är lite jobbigt faktiskt. Livet blir så seriöst när man blir vuxen, det finns så himla många måsten. Jag hatar ordet "måste". Man måste jobba för att ha råd att leva. Man måste betala räkningar. Man måste tänka på vad man gör av med för pengar. Man måste fara och handla. Man måste planera. Man måste helt enkelt ha lite bättre framförhållning.

Aja, antar att det hör till livet helt enkelt.

Vi måste få lägenheten nu. Allt annat får helt enkelt ordna sig med tiden.

Haha, ordet måste är förövrigt ett jävligt fult ord. Insåg de nu efter att ha skrivit det så många gånger.

       


gonattt

sovmorgon

Det här måste vara min skönaste morgon på.. jag vet inte hur länge. Helt sjukt hur mycket man uppskattar en sovmorgon när man inte haft det på länge. Bara de här att slippa stressa. Att för ovanlighetens skull kunna sitta ner vid köksbordet och äta frukost. (i vanliga fall springer jag runt och äter en macka medan jag gör mig i ordning)

Nu är jag iaf färdig, och om 1 timme ska jag till optikern och fixa linser. Jag är jättenervös. Sist gick det inte alls bra för mitt lag. Mina ögon är jättekänsliga, och små.. såå.. nee det funkade inte bra det där sist. Får hoppas att det går bättre den här gången.

Efter det åker jag till bullis några dagar och kommer hem igen på fredag. Ska bli skönt att få slappa några dagar. Men om jag känner mig själv så kommer jag bli less ganska fort. Inte less på att vara där, utan less för att jag blir så galet rastlös när jag är ledig. Jag har verkligen jättesvårt att bara sätta mig ner och göra ingenting. Men men, får väl städa hela huset i värsta fall, haha. Det brukar alltid uppskattas.


Nee, dags att kila! pussen

greek

Igår var jag trött, idag är jag trött.. jag är trött ungefär jämt nuförtiden. Tråkiga årstid. Känner mig inte helt hundra just nu faktiskt. Tror jag håller på att bli sjuk. Hängig, haft ont i magen, mår illa.. känns typ som magkatarr, blä. Som tur var är jag ledig några dagar nu så jag ska fara ut till bullis och vila upp mig.

Imorgon ska jag sova ut, sen till optikern och fixa linser. äntligen! Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av Greek. Jag älskar den serien.





nattti pusss!

en söndag sådär

Igår var en riktigt trevlig kväll faktiskt, är glad att jag tog mig ut med tjejerna. Började med förfest hos elin med trevligt sällskap och gott dricka. Sen blev det utgång på olles, alltid lika trevligt. Det är nog mitt favoritställe just nu. Gillar att man bara kan köpa en öl och sätta sig ner och prata och vara social.

Jag hade lovat mig själv att jag faktiskt skulle hem och sova, men ändå vaknar jag någon helt annanstans. Slitet värre. Orkade inte fara hem så jag tog bussen till mormor istället och sitter här och känner lugnet. Snart kommer Jenny och barnen också, då ska vi äta pizza sen ska vi ringa till Malin i USA. Det blir kul :)

Ne, om man skulle ta en dusch kanske. Dock kan jag inte tvätta håret för mormor har varken hårtork eller plattång, haha. Dagens i-landsproblem. Och så kolla på lägenheten ikväll då! Jag vill verkligeeeeeen ha den! Hoppas!
 
 



Haha, galet ocharmig bild på en halvklar balle. Men de va tydligen den enda jag var med på. Tråkigt nog. Tur att Elin alltid är söt iaf!

terror

vaknade vid 17.30 med 13 missade samtal, alltid trevligt! hann powernapa i nån timme efter jobbet iaf! nu sitter jag hos elin och snart blir det utgång, yeeeei! vet dock inte vart än. imorgon ska vi kolla på lägenheten, jag är taggad ;)

ne nu står alla med jackorna på så vi kanske ska börja röra på oss?

pussshejs! :)

flytt snart?

Snart kanske jag får det jag skrev sist att jag saknade: ett eget rum! Vill inte hoppas alltför mycket, MEN det gör jag. Jag hoppas hoppas hoppas att vi får den här lägenheten. Får hoppas att dom faller pladask för oss i mejlet jag nyss skickade.

Och får vi inte den här lägenheten så söker vi vidare helt enkelt.




Vi ska iaf bli sambos nu. Haha, vad vuxet det låter.

jag vill flytta

Jag vill verkligen flytta nu. Känner att jag behöver få ha mitt eget. Om jag iaf hade haft ett eget rum. Jag saknar mitt rum på berghem, det var så fint. Jag saknar så mycket nuförtiden. Jag saknar livet, för just nu känns det inte riktigt som att jag lever, Kanske låter konstigt men.. aja.. orkar inte förklara heller.




Hungrig är jag också..men gillar inte de här att äta just innan man ska sova.
Och vad gör jag ens vaken?

en låt som betyder mycket



If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

Hold your own
Know your name
And go your own way
And everything will be fine

Får lite jobbiga minnen av den, men jag älskar den.

En annan låt som man borde vara dyngless på, men som jag fortfarande blir lika glad av att höra, det är lady gaga - just dance. Lyssnade mycket på den i somras när vi festade osv, och när jag festade så mådde jag ju ganska bra trots omständigheterna. Så den påminner mig om alla roliga stunder mitt i allt helvete. Jag blir lika glad varje gång jag hör den. Om nått känns jobbigt så lyssnar jag på den, och så känns allt lite bättre.

   

jag saknar sommar, mitt långa hår, och massa festande!

nytt fint nagellack

Förut var jag ganska anti nagellack. Tyckte inte att de va fint på mig, och jag hatar att måsta sitta och blåsa så länge innan man ska våga ta i något. Men nu har jag börjat gilla det ändå. Så igår köpte jag ett jättefint rosa på h&m. Otippat att jag skulle ha rosa. Men riktigt fint äre. Ska bara ta tag i att orka måla tånaglarna också.




Såg dock inte alls lika fint ut på bild.. det är mörkare i verkligheten.

jag är kär

Jag vet att jag är lite sen, men.. faaaaaan va bra Twilight var. ååååh! Såg den med Elin idag, och jag ska nog se den igen innan jag går och lägger mig. Jag är helt såld. Han är så het, het het! Dock inte när man kollar på kort på honom, faktiskt en besvikelse. Men i filmen är han iaf en riktig godbit, och det är det som räknas. Lite kär blev jag.


 
Jag lyckades också bli jättekär i en låt.
  

världens finaste hund



Min Tilly!

wallander - hämnden

Ikväll har jag hängt med Elin och Ida, det var mysigt. Så sällan man hinner umgås nuförtiden. Det blev bio och vi såg Wallander - hämnden. Jag måste säga att jag tycker att den var sisådär. Absolut inte dålig, men för att vara en biofilm så hade jag kanske förväntat mig mer. Har man inte sett wallander tidigare så kan jag tänka mig att man gillar den. Men utan Ola Rapace och Johanna Sällström så kändes det inte alls lika bra. Det var nog det jag inte gillade. Filmen i övrigt var som ändå bra. Handlingen var bra, filmen var bra gjord. Allt sånt var bra. Men det var tomt utan dom 2 i filmen helt enkelt.






Filmen får en 3a av mig, men hade dom två fortfarande varit med hade den säkert kunna få en 5a.

no more wishing

kanske bästa låten just nu


Jag överlevde 2008, mot alla odds!

2008 var väl ungefär hälften jävligt bra, och hälften förjävla dåligt.


Dom första månaderna av året minns jag inte spec mycket av, men dom var väl som vanliga tråkiga vintermånader, vem orkar va glad då liksom? Det enda positiva den vintern var väl att jag tagit körkortet ganska nyligt och gjorde väl inte annat än att köra bil, det var roligt. 


Men sen kom våren, och det måste ju vara det skönaste som finns. Man blir så himla glad då. En jättebra sak som jag minns med våren var min och Emmelies tripp ner till Stockholm där vi hälsade på Malin och Anna. Det längtar jag ofta tillbaka till. Mycket shopping, en hel del festande och galna efterfester. Och med våren kom även min 20års-dag, det var underbart. Tillgång till systembolaget var ju ganska efterlängtat, dock var det inte så roligt som jag trodde det skulle vara att få gå dit. Första gången var jag mest bara nervös och köpte mer till andra än mig själv, haha. Men jag antar att det är så det ska vara.


   


Inte långt efter så kom ju faktiskt början av sommaren. Först kom balen, som inte alls var så märkvärdig, snarare tråkig, haha. Men sen, kära vänner.. STUDENTEN! Tror aldrig jag varit lyckligare än den dagen. Helt jävla underbart. Jag minns verkligen hur lycklig jag var under den här tiden. Kanske den lyckligaste tiden i mitt liv. Det blev sommar, man var klar med skolan, alla uteserveringar var lovely och allt parkhäng var underbart. Som pricken över i:et så minns jag den dagen när jag vaknade av att min chef ringde och frågade om jag ville följa med till Stockholm på roadshow i slutet av sommaren. Livet lekte helt enkelt.


  


Dock varade inte lyckan så mycket längre än så. Livet vändes upp och ner över en dag. Minns det som igår. Satt på uteserveringen med barbie och hade just köpt en öl när telefonen ringde. Tårarna sprutade och jag lyckades snabbt ta mig upp på akuten. Men vad jag fick se då var nog det värsta i hela mitt liv. Benen vek sig och jag minns att jag bara satt på golvet och grät. Lyckligtvis hade jag många fina människor som fanns där för mig den kvällen, och till dom är jag evigt tacksam. I ungefär en timme, eller två så var jag helt ovetande om mamma skulle överleva eller inte.


Det var den värsta dagen i hela mitt liv. Som tur var överlevde hon. Men det var bara början på allt helvete. Dagen efter fick jag även veta att vi inte hade lägenheten kvar heller. Vad gör man liksom? Fick som tur var mycket hjälp med att tömma lägenheten och få allt därifrån. Men sen stod jag där, utan mamma, och utan hem. Kanske inte direkt som jag hade föreställt mig att min sommar skulle bli.


Hade mina 2 ica-kassar med grejer, och flyttade runt lite här och var. Som tur var även där, så är jag glad att jag haft så många fina runt omkring mig. Men det var inte lätt. Ena dagen kunde allt kännas okej, andra dagen kunde jag ligga och gråta i timmar.


Sommaren var dock inte bara hemsk. Jag hade även en hel del jättebra stunder med fina vänner. Mycket festande. Men alkoholen blir ju räddningen ibland. Dock kan ju alkoholen göra en knäpp vissa gånger. Är det roligt, blir det väldigt roligt. Går något snett, så går det väldigt snett. Vilket resulterade i att jag (för första och sista gången) fick för mig att ta några tabletter för mycket och åka med ambulansen för att sitta på akuten en hel natt/morgon för att tänka igenom vad jag sysslat med. Jävligt dumt, jag lärde mig en läxa!



 


Fick mig sen ett relativt "fast" boende, och det blev hos mormor. Hon är guld värd. När mamma blev utskriven från sjukhuset (vilket kanske var 1½-2 månader senare? Minns inte riktigt hur länge de var) så flyttade hon också in hos mormor. Så under en tid bodde vi 4st i en 2a. Trångt men det gick.


Men hallå, det positiva med sommaren. Roadshowen i Stockholm såklart! Jag lärde mig mycket den dagen. Dock var det ett fullspäckat dygn. Flög ner vid 6 på morgonen, var på "möten" hela dagen, hann träffa Jocke en stund, sen bussen hem och kom hem vid 6 på morgonen ett dygn senare. Sliten som ett djur och dyngsjuk hann jag bli också, men det var absolut värt det.


Sakta men säkert börjar livet byggas upp igen. Den 15 september fick mamma äntligen en lägenhet. Och jag flyttade med. Var egentligen inte min plan men att få lägenhet är inte det lättaste. Och att ha råd med en lägenhet när man jobbar halvtid går väl sisådär.


Nu, ganska precis 7 månader efter att livet rasade, så känns det helt okej igen. Livet duger just nu. Jag kan inte påstå att jag är överlycklig, men jag är inte deprimerad heller. Idag är jag glad för det jag har. Jag har lärt mig uppskatta saker mer, och inte ta något för givet.


Det jag är mest rädd för idag, är att få ett jävla bakslag. För tro det eller ej, så har jag inte varit så ledsen som jag trodde att jag skulle vara. Jag har inte haft tid att vara ledsen under den här tiden. Det var som bara att försöka bita ihop och hoppas på det bästa. Men vem vet, jag kanske är så stark som person, att jag klarar det här ändå. I så fall är jag stolt över mig själv. Då har jag gjort det riktigt bra.


Så nu är det 2009, nytt år, nya möjligheter. Eller hur var det nu? Känns som att det här året kan bli bra. Jag är förväntansfull.


Ursäkta kanske världens längsta och mest röriga inlägg, men jag behövde skriva av mig. Den som orkat läsa allt har gjort det bra.


Tjarå!

100 år senare

Har suttit och trixat och fixat med bloggen i evigheter nu känns det som. Tar sån jäkla tid när man måste kolla igenom precis varenda grej man gör. Jag är nämligen inte så haj på det här. Men, jag blev iaf nöjd till slut.

Vad tycks?


sängen nu, pussinuss!

tråkig period

Mitt liv är inne i en extremt tråkig fas just nu. Inget roligt händer, jag har ingenting att se fram emot, och den här årstiden suger. Jag har typ aldrig känt mig så ensam som nu heller, konstigt nog. Alla bara försvinner. Idag har varit en riktig deppdag.

Livet känns rätt meningslöst när man lever, bara för att leva. Känns inte direkt som att jag gör någon nytta överhuvudtaget. Och just nu känns det typ som att "skulle nån ens märka om jag flyttade på andra sidan jordklotet? skulle någon ens sakna mig?". Kanske låter töntigt, men det är iaf så det känns.

Kan väl sammanfatta det hela med att allt känns rätt meningslöst just nu.

jag behöver röra på mig

Eller, jag kanske borde sova till att börja med? Men sen imorgon längtar jag efter att få träna, för jag känner verkligen hur mycket överskottsenergi jag har. Träningen känns beroendeframkallande. Längtar bara efter att få fara dit igen, och igen, och igen.

Kort och gott, jag längtar till imorgon.



galen huvudvärk

Har haft extreeeem huvudvärk exakt precis heeela dagen. Vilket gjorde att jag varit på extremt dåligt humör också.. som vanligt senaste tiden? Jag är ju inget annat än grinig. Får hoppas att det går över snart.

Ledig 2 dagar nu. Stan imorgon hade jag tänkt, sen personalmöte. På fredag tänkte jag försöka hinna hänga med ilajn en stund, sen bodybalance kl 13, och så ska jag förbi farmor en sväng. 

Helgen blir lugn, tråkigt men sant. Jag är typ övertaggad på fest.. men får hålla ut ett tag till. 

Mitt liv är galet tråkigt just nu, helt sjukt. Får hoppas att de blir bättre snart.. men det tror jag. Inte länge kvar till våren, och vem är inte lycklig då? 

tjao!

 

min mobil driver mig till vansinne

Är så less att jag snart börjar gråta. Mobilen gör inget annat än att jävlas med mig. Försöker iaf ladda ner någon drivrutin nu, och om det inte funkar efter att jag gjort det så kastar jag mobilen i huvudet på nån, så less är jag. Nerladdningen verkar ju dock ta sisådär 100 år... åååååh! irriterande.

hejdå

sent sådär

Sitter här i soffan och kollar på prison break och har nyss fått i mig lite middag.. bättre sent än aldrig. Hädanefter ska jag försöka äta middag innan jag far och tränar, för de blir galet sent annars. Ingen hit!

Jobb idag mellan 12-18, vilket jag trodde skulle bli en tråkig dag utan något att göra, men icket! Vi fick massor av nya varor idag så jag har haft det jag gjort hela dagen, de va skönt. Efter jobbet blev det raka vägen till iksu och så körde vi ett pass med afro power dance, haha. Lite udda grej, men rolig.

Sex and the city börjar på kvällarna nu igen, det gillas. Perfekt att kolla på innan man ska sova. Jobbigt nog är det en halvtimma kvar och jag är redan trött.. men men..

sängen nästa iaf, gonattt!


vadå trött

Sa till emmelie igår vid 18-tiden att jag skulle lägga mig och vila en stund för att se ifall jag skulle orka med kvällen, och NU vaknade jag, haha.. sisådär 17 timmar senare. Visst att jag brukar kunna sova länge, men de är när jag varit vaken halva natten.. Igår hann jag inte ens äta middag.

Ne, nu ska jag äta en banan, ta en cigg, och sen se film eller nått. Känner mig inte pigg idag heller..


tjarå


skön dag

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag, trots att jag hade vaknat på fel sida och åkte en äckelbuss till stan så blev det bra tillslut ändå. Idag började rean på jobbet, och jag älskar när de är riktigt mycket folk. Nog för att de va väldigt lite folk nu om man jämför med sist, men de kan ju bero på att det är torsdag, och sist var det på en lördag. Men hur som helst, tillräckligt mycket att göra för att jag ska va glad.

Efter jobbet kom mammsen med lite middag och sen for vi iväg på ett yoga-pass. Det ska nog bli min nya torsdagsgrej. Riktigt skönt var det. Och sista kvarten på avslappningen så somnade jag, haha! Inte så oväntat med tanke på hur trött jag är idag.

Imorgon blir det jobb mellan 10-17 sen ska jag iväg och färga mina ögonfransar, äntligen! Tänkte ta mig lite tid att simma en stund också. Sen blire att hänga med empan! Skulle gissa på att vi som vanligt kommer att sitta ihopkurade under täcket i soffan och kolla på gossip girl eller något liknande. Och så börjar ju Let's Dance imorgon också, det ska bli kul. Nya fredags-sysslan!


nee, sova nu så man orkar med morgondagen, tjao!

jag vet att jag är gnällig

Men allvarligt, hur länge är det normalt att vara på dåligt humör? Känns som att jag inte varit annat än less senaste dagarna. Blir ju less på mig själv snart. herregud!

idag är jag grinig

Men frågan är ju: hur kan man inte va grinig när man börjat dagen hos tandläkaren? Tog en timme och TRE sprutor för att få det gjort, usch & fy. Men nu är det bortgjort iaf.

Trött är jag också, har sovit alldeles för lite inatt. Och så har jag ont i öronen efter alla skrikande barn idag. Jag tar tillbaka att jag vill ha barn nu... det får nog vänta ett tag till.

Tror jag är hungrig också, så nu ska jag äta lite och hoppas att jag blir på lite bättre humör.

Det är pissdagar som dessa som man kan behöva en vän som emmelie som alltid säger rätt saker vid precis rätt tillfälle:

emmelie säger:

vi hörs sen, puss på de darl å upp med hakan för du är bra :)

sötsak! aja, middag nu, tjarå!


men sådärja

21 timmar senare så uppdateras allt.. bättre sent än aldrig.

Jag borde försöka sova snart, ska va hos tandläkaren kl 10 imorgonbitti, drygaste. Sen efter det blir det nordmaling en sväng, det blir nog trevligt.

På onsdag börjar jobbet igen, och det känns skönt för jag behöver verkligen få lite rutiner igen. När man är ledig vänder man ju bara på dygnet, blir förvirrad och dagavild. Mer drygt än skönt.

jag är deppig, bäst att gå och lägga sig nu.. eller, snart.. måste ladda ipoden en stund först.

tjarå


vafan är felet?

Inläggen som jag skrev för nästan ett dygn sen syns fortfarande inte, jäkligt skumt.. och lite irriterande!

det som säger allt


det gör ont i hjärtat

Jag saknar Malin redan, och ändå har hon inte ens farit till USA än. Dock flög hon iväg till sthlm idag så idag var sista gången man fick se henne på väldigt länge. Vet inte riktigt vad jag ska skriva ens, det känns bara jobbigt. Men det går nog över, man måste nog vänja sig tror jag.

Efter att vi vinkat av Malin så for jag och mammsen ner på stan en sväng och kikade lite på träningskläder, och jag har hittat ganska fina saker nu. Får hoppas att byxorna finns kvar imorron bara, annars blir jag less. Sen for jag hem och dog i soffan ett tag, kanske lite för länge. Får hoppas att jag kan somna i mer vettig tid ikväll. 5 på morgonen känns inte sådär jättestabilt.

Imorgon blir det iaf att fara på IKSU spa och köpa träningskortet, det är spikat nu! Är riktigt taggad faktiskt...

Nee, nu blire nån film och sen försöka sova. gonattt!


ps. grattis på 24års-dagen bästa moster, så ses vi om 1 år igen förhoppningsvis. Om du inte hittar dig någon karl där nere ;P ds.

4 timmars sömn

Fyfan, somnade inte fören vid 5 imorse, och klev upp 9. Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Nu ligger jag i soffan med datorn och ska ladda hem nån film och kika på och sova en stund.

Fest ikväll? Inte fest ikväll? Det är ju så satans kallt ute.. Får se vad som händer. Funderar på att köpa träningskortet imorron och dra igång.

Men men, powernap nu! natti

att inte kunna somna

Men jag antar att det är smällen man får ta när man sovit alldeles för många timmar natten innan. Jag hatar bara det här att tiden rinner iväg så sjukt fort på natten. Och så blir det alltid ännu svårare att somna när man vet att man borde sova för att orka upp tidigt dagen efter. Och jag är verkligen inte ens lite trött, blä!
 

Imorgon blir en jobbig dag, sista gången jag ser Malin på 1 år. Jag har som inte riktigt fattat att hon ska iväg, men verkligheten börjar komma ikapp nu och det känns jättejobbigt. Inte för att vi ses varje dag när hon är hemma, och nog för att hon bott borta förr men då har det ändå bara varit att ringa eller fara och hälsa på. Men USA liksom, det är förjävla långt bort. Och med min flygrädsla så lär jag ju aldrig ta mig dit och hälsa på heller. åååh, jättejobbigt verkligen!! Nu gråter jag också. Men får helt enkelt hoppas att 2009 går fort och att hon har det underbart där borta. Vi har ju trots allt varsin ny dator med webcam så vi får ses genom den helt enkelt.. Men då är det ju den där jäkla tidsskillnaden.

Fan fan fan, jag trodde inte att det skulle kännas såhär jobbigt. Jätteledsen är jag. Saknaden kommer vara enorm.

Aja, ska lägga mig och vara ledsen ett tag till nu sen ska jag dra igång nästa film och hoppas att jag somnar förr eller senare...

hejdå!


en fredag sådär

Är helt dagavild just nu, känns verkligen som att det är söndag. Jättekonstigt. Jag sov iaf 14 timmar inatt, tror att jag behövde det. Sen har jag inte gjort nått vettigt alls på hela dagen, riktigt skönt. Tog ett bad en liten stund, det var skönt men ändå jobbigt, jag tar ju alltid så varmt vatten att jag blir helt yr i skallen av värmen efter en stund.

Fick iaf besök av empan en stund ikväll, det va mys! Vi satt ihopkurade i soffan under mitt duntäcke och kollade på gossip girl. Och så kom vi fram till att det är typ den bästa serien som gjorts. Vi kom även fram till att killar är skit, kanske ingen nyhet, och kanske inte alla, men iaf dom vi känner.

Nu ska jag kolla klart på en film jag laddade hem som jag inte sett på flera år, save the last dance. Och sen ska jag se en film som jag säkert sett 100 ggr men aldrig blir less på: step up!! jag älskar den! Det är nått med dansfilmer som jag bara älskar.

  

bra start på det nya året

Så var det 2009! Tiden går sjukt fort. Gårdagen var trevlig faktiskt, trots att jag är väldigt anti nyårsafton. Först middag med tjejerna, sen utgång, och sen efterfest som kanske inte slutade så bra, haha. Men ändå en trevlig kväll, helt klart!

Somnade kanske vid halv 8 i morse, och vaknade nånstans på haga vid halv 11 typ, inte speciellt många timmars sömn så jag förstår inte ens hur jag orkar vara vaken just nu. Iaf så hämtade Jenny mig då och sen for hon, jag, malin, mamma och mormor till IKSU spa och hade det huuur mysigt som helst. Dit ska jag verkligen gå oftare. Har taggat tjejerna på att fara dit 1 gång i månaden, så jag hoppas att det blir av. Hade jag haft råd och ork att ta mig dit bort varje dag så hade jag utan tvekan köpt träningskort där, men det kändes halvdrygt. Men det tåls att fundera på.

Efter våran spa-dag så for vi iväg och käkade lite kinamat, jättesmarrigt, och länge sen sist. Och kvällen avslutades med bio. Inte speciellt bra film, men så trött som jag är så hade jag inte orkat se någon film där man måste anstränga sig för att hänga med, haha.

Hur som helst, sjukt bra start, det gillas! Ska bli spännande att se vad det här året har att erbjuda.

Gott nytt år!



Solsimulator på IKSU, kan vara typ det skönaste på länge. Ligga i bikini i en solstol och bara få känslan av sommar, hur underbart är inte det? Ligger man och blundar så känns det precis som att man ligger på en strand nånstans. En timme där motsvarar 25 min en svensk sommardag mitt på dagen. Lovely!

RSS 2.0