att kliva i en marschall

Såhär fin blir foten av det. Som tur var är det lite bättre idag, har bara massa brännblåsor nu.

Och varför kan det inte vara helg oftare för? Jag vill festa meeeeeeeera!!!


elin 20 år!!!

Idag fyller min darling 20, grattis till dig :D Och igår firades det ordentligt. Förfest med massa goa brudar, smarrigt fika och som vanligt massa sexprat, haha.. as usual! Sen kom Idas kusin också och kände o klämde på allas ryggar. En kille och 8 tjejer, inte dåligt asså! Sen blev det utgång på corona, och fan vad jag har saknat det stället! I looooove it.

När vi skulle gå därifrån råkade jag klantigt nog kliva på en marschall så jag fick hela den på foten, och det gjorde inge lite ont. Foten är helt svart och så har jag massor av brännblåsor, usch&fy!!

Sen var martin snäll och kom hämtade mig så jag slapp gå till ersboda, haha. Då hade jag väl fortfarande inte varit hemma. Hade ju garanterat somnat i nått dike.

Nu ska jag se om det är nått bra på tv och ta en powernap kanskeeee?

puss

en fredag

Jobbade mellan 11-17 idag, riktigt skönt att ha nått att göra på dagarna. Ett stort plus är ju att jag älskar mitt jobb så, det är bra att göra nått roligt och tjäna pengar samtidigt. Imorron äre jobb igen, ska upp kl 8 vilket känns lite tungt med tanke på att jag ska orka festa hela natten lång också, men får lägga mig tidigt ikväll helt enkelt.

Idag blev de lite shopping också, nog för att jag egentligen inte alls har råd men, behöver verkligen kläder. Fyndade ett par jeans för en hunka och en jättefin stickad kofta blev de också. En riktig höstmyströja!

Nu är min ögonsten hemma igen, så vi ska lägga oss i sängen snart och mysa massor!!!

Puss

byta efternamn

det vill jag göra, och jag ska kolla upp det lite mer nästa vecka. jag HOPPAS verkligen att de kommer att gå igenom!!! måste fixa fram pengar bara, vilket är lättare sagt än gjort. har massor av grejer som jag skulle behöva pengar till just nu, massa dryga smågrejer. skulle ju inte sitta helt fel att vinna en miljon eller nått. kul med önsketänkande!

tjao!

gammm

Hittade igen en gammal bild på mig, måste vara från förrförra vintern med tanke på att jag hade den röda dunjackan.. Anyway, kort hår och lugg.. kanske får bli nästa grej när jag går till frissan.



craaaap

Blev ingen lägenhet för mig, men de hör väl till min typiska otur just nu.

Aja, de kommer fler möjligheter...

Jag saknar min mysiga som legat under täcket med mig dom 2 senaste nätterna.

Jobb resten av veckan nudå, det ska bli skönt!

HOPPAS

Imorron får jag veta, och jag väntar mig de värsta men hoppas på det bästa!
Håll tummarna för mig.

Inatt ska jag mysa med min ögonsten :)

lägenhet

Imorron ska jag kolla på en lägenhet, och om den är bra så flyttar jag om 1 vecka :D

hoppas hoppas hoppas!!!

så var det söndag igen

Det blev vin igår ändå, fast jag var sjuk. Vin brukar alltid göra allt bättre! Jobbigt nog var det de såkallade mördarvinet jag drack av, och jag blir lika knäpp varje gång av det. Men som tur var är det slut nu, så i framtiden blir det inget mer av det. Var i röbäck och förfestade lite, och jag tror inte jag skrattat så mycket på länge. Galet roligt var det! Sen blev det utgång på olles, det var också trevligt. Och sen lite fyllekäk och så råkade jag på nått vänster hamna i röbäck igen, haha. Men som tur var kom min gås och hämtade mig så jag fick sova hemma iaf, sötnos!


Snart kommer min ögonsten, jag längtar massor!!!

pusss


fredag

Typ min lugnaste fredag på länge! Iofs kan de ju bero på att jag kom hem kl 6 imorse, och är sjuk, så jag är ju inte jättepigg. Ikväll har jag iaf varit och handlat lite och sen for jag förbi emmelie och drack lite te och åt en macka, mysigt värre! Och på tal om att äta så är 3 mackor allt jag fått i mig idag, har verkligen ingen matlust. Känner ingen smak alls. Men nu sitter jag och försöker få i mig lite fil iaf, säkert jättegott, jag önskar att jag kunde känna nån smak på nått. Nu ska jag krypa i säng, helt sjukt tidigt för att va fredag, men jag ska se på massa sex and the city så jag lär ju ändå inte somna förens om några timmar.

Fest imorron med malin, anna och nå grabbar från stockholm. Det är min plan om jag mår bättre!

gonatt


vilken dag

Igår var verkligen en fullspäckad och riktigt rolig dag. Började med att kliva upp 04.50, efter att ha fått sova några timmar iaf. Vid 6tiden for jag till flygplatsen och 06.50 gick planet till stockholm. Flygresan gick faktiskt riktigt bra, fast jag var jättenervös. Som tur var hade jag inte läst nått om flygkraschen i madrid eller vars de nu var, och de är jag glad för, för om jag hade läst om det så hade jag nog bangat ur, haha. Väl i sthlm så åkte vi först till gamla stan och lämnade lite grejer sen gick vi in mot stan till kulturhuset där alla möten skulle vara under dagen. Och allting var jätttebra. Blev så himla peppad på att jobba nu och sälja hur mycket som helst. Efteråt gick vi till gamla stan igen, och ungefär 5 min efter vi kom in så började det SPÖREGNA, det verkligen ööööste ner, och åskade gjorde de också.

Men jag började iaf traska iväg för att möta upp Jocke, och med tanke på att jag fick vänta ett bra tag så var jag heeeelt dyngsur när vi kom hem till han. Men jag fick iaf värma upp mig där ett tag med en kopp kaffe. Hann vara där ett tag sen vare dags att dra till bussen, och som tur var fick jag låna ett par sockar av han som jag kunde ha på bussen, och de var typ de skönaste på hela dagen att få ta på sig dom, för mina skor var verkligen plaskblöta.

Bussresan var dryg, med tanke på att jag är jättejätteförkyld så frös jag i princip hela vägen. Men som tur var lyckades jag sova litegrann. Kom hem vid 6 imorse, trött & hungrig, med tanke på att jag sovit ungefär 3 timmar på 1 dygn och inte ätit på 18 timmar, haha. Men men, i det stora hela var gårdagen kanon, skulle mer än gärna göra om det!

Nu ska jag och min superförkylning gå och duscha, sen måste jag fara och handla lite och storshoppa på apoteket. Jag vill bli frisk nu, och jag vill festa imorron!

tjarå!

roadshow

Jag borde verkligen ha legat och sovit för läääänge sen, men icke de icke! Har sprungit runt här 100 varv och kollat så att verkligen allt är med, men är rädd att jag ska ha glömt nått viktigt, det är typiskt mig. Känns ju inte direkt som att jag kommer kunna somna inatt, och jag är livrädd att jag ska råka försova mig, usch.
 
stockholmet imorron då, tjarå!


svullet

Mina körtlar i halsen är jättesvullna nu :( blä! trött är jag också.. ställde väckaren på 7 imorse, men låg kvar i sängen till halv 9 typ.. och nu hade jag tänkt ta mig en powernap. Kanske inte så smart med tanke på att jag måste gå och lägga mig jätttttetidigt ikväll, men jag måste vila och hoppas på att jag blir friskare.

näe, nu ska jag skriva en kom-ihåg-lista så jag inte glömmer nått imorron.

tjarå!

extremt tidig kväll

Nu måste jag verkligen sova, är helt galet trött idag. Och mitt mål är ju att ta mig upp typ kl 6 imorron bitti för att ha nån chans i världen att orka upp kl 5 på torsdag.. usch&fy gruvar mig redan. (och mår fortfarande illa, bläää)

gonatt lovers!

vilken vecka

Igår var en seg dag, vaknade och kände mig förkyld, vilket jag absolut inte har tid med just nu. På kvällen blev det personalmöte och sen en sväng förbi mariestrand. Idag har inte heller varit någon bra dag för mig, känner mig hängig och har mått illa några timmar också, blääää... kan det vara resfeber? jag hoppas fan det. Nu äre bara 2 dagar kvar tills jag ska flyga, och jag gruvar mig inge lite. Var på apoteket idag och köpte nå öronproppar som tryckutjämnar, och jag hoppas dom funkar bra för annars kommer mina öron göra jättejätteont.


På tal om ingenting så går tiden så himla fort just nu. Det känns som att de var 2 veckor sen jag fick veta att jag skulle få följa med till stockholm på roadshowen, men de har gått nästan 2 månader.. vad har jag gjort i 2 månader? Men på torsdag äre äntligen dags. Ska åka ner med chefen till storstaden och det ska bli så spännande!! Ska dock upp kl FEM, 05.00 liksom, heeeeeelt overklig tid. Lär ju vara mer död än levande innan dagen är slut. Flyger ner vid 7-tiden, sen äre möten mellan 10-17, sen hade jag tänkt ringa och höra om mysjocke vill hänga lite, sen äre bussen som gäller kl 21. Fullspäckad dag med andra ord!

min typiska söndag

Vakna borta, vara sliten & less, inte minnas ett piss från kvällen innan, ta bussen hem, fika, somna, vakna, äta, ligga i soffan resten av kvällen. Sjukt spännande dag.

tagga lördag

tagga fest ;)

details in the fabric

Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling on your threads and
Breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

Hold your own
Know your name
And go your own way
And everything will be fine

Hang on
Help is on the way
Stay strong
I'm doing everything

And everything
Everything will be fine
Everything

Are the details in the fabric
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling

Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you're shocked it's just the fault
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Hearts will hold 

-
det var allt jag hade att skriva idag. låten är så fin att jag skulle kunna gråta i 1 dygn, men hey, jag gråter ju inte längre så. men fin är den! justeja, en till grej också, första jobbdagen idag. sjuuuukt skönt. sthlm om 1 vecka!!


en fråga bara

Vafan hände i lördags!?

Minns att jag satt och sa "det känns inte som att jag kommer bli full ikväll", sen nån timme senare minns jag att jag sa "faan va full jag börjar bli".. vilket egentligen är olikt mig men som har börjat bli en rätt dålig vana senaste tiden? Det blev iaf olles, sen tc, sen olles igen. Det är ungefär mitt minne av kvällen! Vaknade på söndagen i nån lägenhet typ vid olles, och så skulle jag skynda mig till bussen. Men när jag väl kom dit märkte jag att jag bett malin kolla på fel busstidstabell, så jag fick sitta där sliten som en gris i 45 min för att vänta på nästa, sjukt rolig start på en sliten söndag. Kom till ersboda, och kände mig fortfarande lika full som kvällen innan. Fikade lite och deckade sen på golvet, haha. Efter nån timme taggade vi till och drog på willys och köpte tacos och chirre&dirre, så söndagen gav iaf något gott. Resten av kvällen låg vi bara och såg på tv och somnade tidigt...slitna själar!

lördag

Idag har jag sovit läääänge, riktigt skönt. Men är på nått sätt ändå trött, men med alkohol i kroppen brukar de bli bättre! I dag var jag duktig och tvättade lite också, riktigt skönt att få de bortgjort. Ändå sitter jag här och säger "ååååh jag har inga kläder", haha.. typiskt! 

Det var ganska kul när jag skulle gå till tvättstugan, för jag visste inte vad jag skulle ha på mig eftersom jag ville tvätta i princip allt. Så jag tänkte "ääh vafan, det är knappast nån i tvättstugan nu", men så fel jag hade. Jag gick ut med mina shorts (som är så korta att man nästan ser halva rumpan) och så skinnjackan och mormors lila crocs, såg sådär lagomt söt ut. Och SJÄLVKLART när jag kommer dit så äre ju nån där, och SJÄLVKLART en ung kille.. typiskt min otur. Han kollade lite konstigt på mig, men de va roligt.

Nu ska jag sminka mig och fortsätta dricka, och hoppas på en trevlig kväll!

dryg dag

Har varit på arbetsförmedlingen idag, varför vet jag inte, för jag vill inte ha nått nytt jobb, men de va tydligen något jag va tvungen att skriva in mig på för att få nå pengar. Och så hade jag möte på ungdomsslussen också, tog typ 1½ timme men nu hoppas jag på att det ska ge nått.. dom verkar vettigare är soc iaf.

Nu ska jag sitta och vara arg ett tag, för jag är så sjukt jävla besviken just nu att jag inte riktigt hittar ord som kan förklara. Du sviker mig gång på gång på gång, och jag orkar fan inge mer nu. Och så är de ju så jobbigt för dig, och så synd om dig. Men JAG då? när fan frågade nån sist hur det var med mig?! När frågade DU sist hur de var med mig? ååååh...

Aja, har iaf tur som har en vän som elin som bjuder mig på middag och så ska vi hänga ikväll. Blir nog för ovanlighetens skull inge festande, men imorron då jävlar!

Nu ska jag sura en stund till sen ta bussen ner till stan.. hejdå!

dumma

Jag var ändå taggad på ikväll, men tydligen inte min kropp? Har mått illa och haft ont i magen så gott som hela kvällen. blääää.. nu ska jag fika klart sen äre fan sängen för min del. Måste orka morgondagen för jag har ärenden som jag måste göra bort.

usch... gonatt

ps. jag har varit glad hela dagen. framsteg!! ds.

tagga till

Idag är en bra dag, har varit glad hela dagen, konstigt med tanke på hur sliten jag är, haha! Men ikväll blire fest, igen ;) Skulle verkligen behöva ta mig en till powernap, men det finns ingen tid till det! taggataggatagga.. allt ordnar sig!

dusch&mat nu!

elin är bäst.

gomorron/gonatt

Igår vare utgång på rex med tjejerna, och det var faktiskt en trevlig kväll. Roligt att man för en gångs skulle kunde ta sig fram, för de brukar ju vara så gott som omöjligt där. Nu kanske man ska tagga utgång ikväll också då? För trots att jag drack rätt mkt igår och sov sjukt lite inatt så är jag ändå ovanligt pigg. Kanske fortfarande är full eller nått.. haha.. skulle inte förvåna mig! Men men, känner ändå att jag behöver en powernap nu om jag ska orka med hela kvällen, får hoppas att jag inte är bakis nästa gång jag vaknar!

Top model på tv nu också dessutom, värsta lyx, brukar ba va skit på tvn den här tiden!


gonattttt


Typiskt soc

Självklart fick vi inte veta mer om boendet, precis som jag hade anat! Eller vi fick en lägenhet nere i stan, men i 6 veckor, allvarligt?!? haha nästan skrattretande. Dom visste inte heller om den va möblerad eller inte, och så visste dom inte om vi fick ha hundarna eller inte heller.. vet inte ens om jag ska skratta eller gråta.

Men bara för att så taggar jag till på lite alkohol ikväll då, tack&hej!

tillbaka till sängen

Klev upp för typ 1½ timme sen, har varit duktig och tvättat nu på morronen. Men satan vad trött jag är, helt sinnes. Så nu hade jag tänkte försöka sova ett tag till innan jag ska iväg på mitt samtal senare idag. Fest ikväll? Är som sugen fast ändå inte.. planen var att festa tis, ons, fre och lör. Men så insåg jag just att jag är pank. Men de får helt enkelt ordna sig på nått sätt..

JUSTEJA, idag får jag ju veta vars vi får bo. det hade jag totalt glömt bort.. bäst att ringa mammsen på en gång. uppdaterar senare om de blev nått bra eller dåligt.. tråkigt nog har jag en magkänsla som säger att de blir dåligt.. men men, vi får se helt enkelt.





"du får en tjuga"

Din blivande man? om mycket att göra:
Galet fin klänning damen...En tjuga och jag är din? Det var väl en snäll komentar? ;)
ps. Lugna dig ds.
05 Maj, 22:08

Blir lika glad varje gång jag läser dedär, haha! Internt skämt som hängt med i alla år.
Du fick din tjuga, kom hem nu!

ps. jag är lugn ds.

puss

update

Tog mig upp ur sängen till slut iaf! Alkoholen är på nått sätt räddningen just nu, men de känns skönt. Har iaf varit 2dagars festande för mig, även om fredagen var sjukt lugn för min del. Idag (lördag) vaknade jag, sa ett sista hejdå, traskade till stan och mötte upp tjejerna för en rullpizza på stan, sen satt vi på nadias balkong och lösde korsord och slappade. Sen gick jag & elin hem till henne och käkade middag och så gjorde vi oss i ordning. Vi skulle egentligen va nyktra ikväll och hyra film och bara tare lugnt, men en stund senare öppnade vi skumpan och de slutade ändå med utgång, haha. typiskt oss? Det var trevligt att komma ut ändå. Fick prata med min mäng ikväll också, de gjorde mig glad, as usual!

men VARFÖR blir man alltid som fullast när man ska sova? har inte riktigt fattat grejen

anyway, snart får jag veta vars vi får boende, och jag gruvar mig samtidigt som de känns som en lättnad.. får helt enkelt se var vi hamnar..

skåne om 2 veckor? snäääälllla låt de här funka, jag vill så gärna. skaunnne is the shit!

haha, nu måste jag skratta! och så ska jag röka, sen ska jag sova.

gonatt

RSS 2.0