jag är stolt över mig själv

Får bli en snabbt inlägg här, för sen är det bums i säng som gäller för min del. I förrgår gjorde jag något väldigt jobbigt, men behövligt. Fick en blomma efteråt och så såg jag nu att jag hade fått ett fint mejl också.

"Hej Malene!

Jag och Arléne vill tacka dig för igår. Du var så duktig och de övriga som
var med var fulla av beundran över ditt mod och din styrka. Alla blev nog
lite tagna av din berättelse och därför känns det så gott att den kom
direkt ifrån dig. Ha nu en riktigt skön sommar!

Kramar Arléne och Linda"

Det värmde verkligen i hjärtat och jag är så glad att jag orkade ta mig igenom hela samtalet, har ju trots allt inte pratat inför så många människor sen skolan, så lite nervöst var det. Men i did it!

Inte nog med det så har jag nu fått mer jobb till hösten, vilket känns så jävla najs. Jag är glad nu, livet tog just en trevlig vändning.

I'm awesome, gonatt!


älskade tröstshopping

Shopping gör mig glad, helt klart! För stunden iallafall, alltid nått. Dock börjar jag snart inse själv att jag måste lugna ner mig lite, har köpt så mycket senaste tiden att jag knappt vet vad jag köpt längre. Dagens i-landsproblem?

Blev iaf leggings, linne, örhängen, en ring, underkläder, ljusstake och.. jaa, nått mer kanske. Som sagt jag har inte riktigt koll längre. Men justeja, fick ju kläderna från nelly också, det var snajsigt, det gjorde mig glad.

Bara för skoj skull ska jag ta nå kort på allt nytt fint och lägga upp, men det får bli imorgon, för nu äre sängen som gäller för min del.

vi hörs, hane hej!


hold your head up high

Hej hopp! Fyfan vilket pissväder idag, det spöööööregnar utanför mitt fönster, inte så peppande. Inget känns speciellt peppande just nu, har hamnat i en asdryg svacka, måste försöka komma ur den snarast. Det här känns inte okej!

Men men, vaknade av att brevbäraren droppade ner en avi i min brevlåda och bara en stund senare fick jag ett sms om ett annat paket, så nu ska jag ta en dusch, göra ett ryck och sen hämta ut mina paket. Får en magkänsla av att jag kommer bli besviken, men aja, med lite tur kanske nått blir bra. Efter det ska jag hämta upp määndi och åka på strömpilen, tröstshoppa lite kanske? Så får det bli!

tjingeling


vackra vän <3


6.15

Att kliva upp kvart över sex på morgonen är ju inte något jag gör alltför ofta, så jag vill inte påstå att jag är pigg idag. Men skönt att få mycket gjort nån gång också. Kom hem för en liten stund sen och hade tänkt storstäda här hemma, men vet ni, jag tänker nog krypa isäng istället. Har skjutit upp den här jäkla städningen alldeles för länge nu, imorgon är det dags, for real!

Är man konstig om man får lite ångest av att gå och lägga sig före kl tio? Det känns iaf sjukt konstigt. Kan sätta en hunka på att jag ändå inte kommer somna före klockan elva, eller tolv, eller nått..

Aja, gonatt!




nykterist, javisst!

Eller, hur var det nu? Nemen, nu fick det faktiskt bli en nykter helg. Efter min drygförkylning kände jag inte för att ligga inne bakis imorgon, lite smått less på min säng.

Har iaf haft en supermysig helg, den har mest bestått av vattenpipa och häng med vackra vänner. Och lite jobb också såklart, jag ligger på delad första plats med chefen på säljtävlingen efter ba 2 dagar, jag är asnöjd!

Nee, nu får det blir lite bilder här, hade inget mer vettigt att skriva.



fick en grym present av amanda



vänner och vattenpipa, bra skit











normal? va? va sa du? vad är det?



sveriges längsta ben? jag ser ut som en groda


värsta najs

Idag har jag äntligen orkat pallra mig ur sängen och utanför dörren, det var på tiden. Har hunnit dricka kaffe både hos ida och mormor, gjort lite ärenden med mammsen och hängt med tjejerna.

Har målat naglarna, tagit en skön dusch, och nu ligger jag i min renbäddade säng och ska se lite gossip girl innan jag somnar. Ligger för en gångs skull i sängen i vettig tid. Hur lång tid det tar innan jag lyckas somna är ju en helt annan sak.

Imorgon hoppas jag på att orka jobba!

gonatt


tröttsamt

Nu är jag faktiskt jätteless på att ligga inne och va förkyld, man blir uttråkad av rang. Om jag inte är friskare imorgon kommer jag snart börja klättra efter väggarna.

Ska uppdatera med lite roligare inlägg så fort jag tillfrisknat. Är ju inte direkt så jag gör så mycket om dagarna nu, så därför har jag inte överdrivet mycket att skriva om heller, tyvärr!

Fast faktiskt, det hände en rolig sak idag, jag fick min nya kyl&frys :D asnajs! min lägenhet blir som bara bättre och bättre hela tiden. Ska fan ta kort och lägga in nån dag.




en sjuk balle


RSS 2.0