all I want for christmas is you

Hej håå! Det var inte igår, har helt glömt bort att skriva. Har varit för upptagen med att jobba, ha ostprovning, ha ont i magen, och göra ingenting, spännande blanding va?

Nu har jag iaf tagit mig en dusch, rakat benen (var verkligen på tiden, haha), peelat kroppen, smörjt in mig med brunutansol och nu skulle jag vilja åka och sola också, men vet inte om jag hittar orken. Får se senare helt enkelt. Hade tänkt måla naglarna nu också, det tar emot varje gång, tycker det är så tråkigt, hatar att sitta och vänta på att det ska torka.

Skulle behöva städa lite ikväll också, och tvätta, men tvättstugan var upptagen så jag får gå ner senare ikväll när den personen tvättat klart. Måste verkligen tvätta, har snart inga rena underkläder, iaf inga som gillas. Är det bara jag som hatar när man inser att man måste börja använda alla domdär gamla urtvättade trosorna som man hatar? Usch, så vill jag inte ha det! Fattar inte varför man inte bara slänger dom...

Imorgon blir det jobb, sen på kvällen äre partyparty som gäller, jag är aspeppad. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, förstår inte varför jag inte provade kläder innan jag smörde in med brunutansolen?! Dumma blondin! Får hoppas på att slippa ett utbrott imorgon, nått måste det ju finnas i garderoben.

Näe, ciggepinn nu, på återseende!




somebody

Gokväll! Guuuud vilken lång dag det har varit, längtar efter att få sova faktiskt. Möte kl 9 imorse, sen stan med empan, sen jobb, sen hem och äta,sen handling på maxi, sen förbi mia en sväng, sen hem och baka, och nuuu få sitta ner i soffan. Många "sen".. har hunnit med en del!

Har varit så himla sugen på julmat nu på slutet, så idag köpte jag hem potatis, sill och prinskorv, alltid nått. Bakade mig en banankladdkaka också, hade verkligen ingen ork till något mer avancerat. Den ska jag bjuda på imorgon när vi har personalmöte, får hoppas att den uppskattas. Skulle va så typiskt mig att inte ens komma ihåg att ta med den, mitt minne är inte det bästa nuförtiden.

På tal om nått annat, min slappa jobbvecka den här veckan slutade med 1 ledig dag istället för 4, men pengar skadar ju aldrig. Så inte mig emot.

Nää, under hela tiden jag skrivit det här har jag suttit och funderat vad det är som luktar illa, och insåg att det är mina fötter, uääääh! Måste ta en dusch innan jag kryper isäng, gonatt!


winter

God morgon! Här sitter jag, uppe med tuppen! Vakande 6.45 första gången men klev inte upp förrän 40 min senare.. Hur som helst, det var mörkt när jag klev upp, och det är mörkt nu när jag sitter och äter frukost, är jag knäpp som tycker att det är så HIMLA mysigt?! Får julkänslor av det. Kan väl kanske bero på att jag kliver upp typ 4ggr/år när det fortfarande är mörkt ute, det blir nått nytt liksom!

Nu ska jag ta morgonciggen (i mörkret, hehe) och sen göra mig redo för dagen!

PUSS

hey, hey apple!

Hej igen! Blev ingen bio ikväll, kände noll pepp, så det får bli en annan gång helt enkelt. Istället har jag diskat undan här hemma och plockat upp min rena tvätt som legat i säckar i typ.. 2 veckor? Insåg att det vart för drygt att springa och leta i alla säckar istället för att bara leta i garderoben, så nu är allt på plats där det ska vara. Bättre sent än aldrig!

Sen har jag testat göra en grej som jag aldrig gjort förut. Apelsiner med nejlikor i, alla påstår ju att det ska lukta så gott, men vi har faktiskt aldrig haft det hemma. Visste inte hur mycket man skulle ha, eller hur de brukar se ut så jag satte bara alla små nejlikor i två olika mönster, det fick duga.

Enda problemet är att jag typ kommer drömma mardrömmar om dom, att dom kommer få ögon och en mun och börja skrika "HEY, HEY APPLE!"... får hoppas att det inte blir så, men risken finns. Annoying orange har som satt sig i mitt huvud!


2a advent

Alohaaaa! Fan vad skönt med en nykter helg, var sjukt ölsugen igår men idag är jag glad att jag inte drack. Jobb idag mellan 12-16, värsta slappdagen. 4 timmars jobb, betalat för 8, alltid lika tacksamt! För att vara en söndag så var det ändå mycket folk på jobbet så jag har haft saker att göra hela tiden, dagen gick jättefort. Efter det träffade jag upp elin och kalle och drog och köpte kebabpizza, svingott! Nu är jag hemma och ska snart röra på fläsket igen, ikväll blire bio med empan, mysigt!

Ser inte fram emot att kliva upp imorgon, är så sjukt sjukt sjuk trött nuförtiden, jämt. Jävla vinter! Ska vara på jobbet kl 9 och ha planering, sen gå på stan en stund, och sen tillbaka till jobbet vid 11 halv 12 och jobba obestämt antal timmar. Eftersom vi inte fått någon påfyllnad av varor på ca 1½ vecka så var det typ 15 kartonger som skulle komma imorgon, jag tror vi har det vi gör, om man säger så...

Nu ska jag leta fram nå varma kläder, är ju alltid bajskallt på bion, why?

Hörs sen, hane hej!




att drömma sig bort

Åh, jag sitter och kollar på resor, skulle så himla gärna vilja åka iväg på en solsemester med mamma. Bara sola, sova, äta god mat, dricka drinkar, umgås och ha det allmänt mysigt! Kärade ner mig i ett hotell i egypten, helt sjukt fint vare!!

Men men, jag får drömma vidare för jag har tyvärr inte en krona till någon resa just nu, men till våren kanske? Ska nog börja spara lite cash!

Nu ska jag sova, är svintrött och ska jobba hela helgen, gonatt!


kass

Igår kväll när jag skulle ta kvällsröken så ställde jag min tekopp på balkongräcket och tänkte "fan, om den ramlar ner börjar jag typ gråta".. Och vad gör den inte? JO den ramlar ner. Jag började dock inte gråta. Men nu har jag en kopp mindre och det ser ut som någon kissat på min balkong... kul!


seg dag

Gokväll! Idag har jag varit hemma från jobbet, haft ont i magen, suttit i soffan och gjort absolut ingenting alls. Ganska trist, men behövligt. Åkte till Elin en stund, åt sallad, lussebulle och godis, de satt fint! Sen har jag hunnit träffa empisen en snabbis också. Nu är jag åter tillbaka i min soffa, hade väl tänkt försöka hitta sängen så småningom, imorgon vägrar jag ha ont i magen nå mer.

Har inge mer roligt att skriva eftersom jag inte direkt haft någon händelserik dag, hörs imorgon!


julklappar

Tjeeeeena! Är imponerad över mig själv att jag tog mig upp strax efter 11 idag med tanke på att jag somnade nån gång efter halv 4 inatt, omänskligt! Har haft en riktigt slapp ledig dag. Idag slog jag in alla juklappar klart till barnen, fattar inte varför jag inte handlat julklappar såhär tidigt förut? Hur najs som helst ju! Hann fixa klart mitt julpyntade i mina fönster idag också, de blev fiiiint!

Sen har jag ränt runt på stan med mammsen en stund, köpte mig ett par nya jeansleggings, behövde verkligen ett par jobbyxor. Nu kommer chefen bli glad att jag har anständiga kläder på mig, haha! Blev lite mer shopping sen också, inflyttningspresenter till madde och så en fotoram till mig själv. Juste, fick min mössa idag också, snabbt gick det, nu slipper jag frysa mer! TACK malin!!

Käkade skräpmat med mamma också, sen tårta hos moster, och sen tekväll hos min pankis, en riktigt mysig kväll, och jag är så avis på hennes nya lägenhet, SÅ fin!!

Nu ska jag försöka göra en tidig kväll, jobb imorgon till på söndag!


barnens klappar!


tidig julklapp av mamma, ny pippitröja, sååå fin!


mössan!


jeansleggings, svinsköna!


jag är så sjukt ful i mössa, det är så inte min grej alls. men jag vägrar frysa ett år till!


seeeen jobbkväll

Hej å hååå! Gu va trött jag är, men ändå pigg för att jag fortfarande är uppe i varv. Jobbade mellan 18.00 och 01.15, vilket inte händer alltför ofta, men ÄNTLIGEN är inventeringen klar, nu äre ett helt år till nästa gång, det känns skönt!

Idag klippte jag iaf bort massor av hår, det är kort som fasiken där bak, och så gjorde jag en lite undercut på höger sida, ganska vågat för att vara jag? Men de vart ballt, jag är nöjd!!

Nu ska jag iaf försöka sova, måste knarka lite ipren först bara! Är hungrig också men orkar verkligen inte äta nått just nu. Vilket i-landsproblem.

Godnatt!



uppdaterar med nån bättre bild när klockan inte är mitt i natten!


RSS 2.0