fire bomb

Sådärja, bara 4 veckor och 1 dag sen sist, inte så farligt väl? Funderar ofta på varför jag ens har kvar den här skiten men, kan som inte ta bort allt riktigt heller. Har ingen jättelust att uppdatera så mycket men, kan va kul att ha kvar.. typ!

Men men för att försöka fortsätta där jag avslutade, roadtripen var sjukt kung, bästa på hela sommaren!! Efter semestern har jag haft amanda som sambo så gott som hela tiden, riktigt mysigt.

Och på tal om frugan så körde vi en 2dagars i helgen, hade roligaste helgen på sjukt länge, oslagbar! Fredagen var galen, och lördagen var insane! På tal om lördagen så firade vi elin, trevlig förfest, god mat, fylla och bästa sällskapet! Tyvärr splittrades alla, som de brukar bli ute, så jag gick hem, hittade robin på vägen, sen kom amanda och så kom grabbarna, efterfest hos mig till halv 4 nån gång när grannarna började klaga, sen drog vi vidare till umedalen och fortsatte efterfesten till kl 8 på morgonen. Är typ fortfarande bakis.. inte okej!

Anyway, nu äre snart dags för sängen och sen wooork hela veckan!

Skulle kunna skriva om tusen saker till men de här blev typ tillräckligt långt för att ingen ska orka läsa så, tar resten en annan gång!

PUSS!


finn ett fel!


min brulla!




crazy




vackra vän!






efterfest nr 2.. eller 3, beror på hur man räknar


jajamen!

Hej och hå vilken jävla bakfylla vi haft idag, helt sinnes. Dock inte så konstigt med tanke på att vi var ute till kl 5, sen fyllekäk och jag tror jag somnade vid tidigast 7 och klev upp strax före 10, kroppen ogillade det. Efter att vi bytte hotell tidigare har vi dock lyckats sova en hel del idag, vilket gör att vi inte är speciellt trötta alls nu men, vad gör det om hundra år...

Igår var iaf en supertrevlig kväll!! Drack ett par groggar på hotellet, sen gick vi till båten och var där till kl 3 när det stängde, och efter det gick vi på etage och stannade där till 5. Jättefina ställen och träffade massor av roliga människor, helt klart värt bakfyllan idag!

Imorgon blir det Danmark, på obestämd tid, antingen över dagen eller till på tisdag. Uppdaterar mer senare, hjärnan funkar inte riktigt idag så vet inte vad jag ska skriva, haha.

gonatt! saknar mina fina!










 










RSS 2.0