not ready to make nice

Gomorrron!
Här sitter jag helt färdig och har tid att göra ingenting en stund, ganska ovanligt för att vara mig men, skönt äre! Mamma skulle till stan så får åka med henne till jobbet, jäääävligt skönt eftersom hela min kropp känns som spaghetti idag. Arbetsdag nr 9 idag, vill inte ens veta hur jobbig morgondagen kommer kännas.
Ikväll ska jag hänga med älskade gåsen, se let's dance kanske? Hade tänkt unna mig gurka, morot och paprika till någon god dipp ikväll, och en cola zero såklart!!
Nu ska jag borsta gaddarna, stänga ner här och sen dra på jobbet!
pösssssssssss!

BUS

Aloha!!
Vilken dag, är helt slut. Idag började som sagt rea-steg 3 på jobbet så det har varit sjukt mkt folk idag, det var kul eftersom dagen går snabbare, men vid 6tiden var jag så trött att jag hade kunnat sätta mig ner och gråta, och varför ska kunder vara kvar till kvart över för? Förstår inte, tycker det är lite respektlöst!
Innan jag kom hem höll jag på att i princip avlida av hunger, så blev så lycklig när jag insåg att jag hade lite köttfärs kvar i kylen och bara behövde slänga ner lite grönsaker!! Länge sen mat var så gott.
Nu har jag just tagit en varm skön dusch, peelat kroppen, smörjt in med brun utan sol och målat naglarna. Tänkte avsluta det med en kopp te och sen göra absolut ingenting alls, försöka sova tidigt kanske?
PUSSS
söta Liam, senaste tillskottet bland kusinerna! <3

tlööööööt

Ååååååh vad trött jag är idag, förstår inte varför, sov ändå typ 8 timmar inatt, vilket jag gör för de mesta men känner mig ändå aldrig utvilad. Smådrygt! Har iaf jobbat mellan 12-22 idag, blev längre dag än tänkt för jag stannade kvar och fixade inför reasteg 3 som börjar imorgon, allt är fan snorbilligt, sjukt!
Hann gå på stan med mamma en stund också, och då fick jag ett nytt baslinne av henne från gina, bästa bästa mamma!! Jag behövde verkligen ett nytt, dom jag har är urtvättade och trasiga.
Näe, nu ska jag gå och fundera över vad jag ska ha för lunch med mig imorgon.
Hej så länge!

stay away

Hej hopp snopp! Idag är jag trött, dels för att jag somnade sent och dels tror jag att de här med inga kolhydrater gör sitt, men men, ska man va fin får man lida pin!
Idag har jag jobbat några timmar, gått på stan med elin, varit förbi mia på kaffe, tagit en promenad och nu har jag varit duktig och lagat lite mat så jag har några dagar framöver. Alltid lika skönt att få det gjort!
Hela den här veckan består av jobb, på lördag har jag jobbat 10 dagar i rad, så det tänkte jag fira med lite party på kvällen! Skulle vilja köpa något nytt att ha på mig men allt jag ville ha från h&m som jag sett på internet fanns såklart inte i butik än, typiskt! Kanske ska unna mig dendär byxdressen jag spanat efter ett tag nu, om den sitter bra vill säga.. typiskt mig att gå runt och tro att nått ska va fint, sen provar man det, och så ser det för jävligt ut.
Nu ska jag fixa klart mina matlådor sen göra absolut ingenting, PUSS!
gotttt!

loca loca loca

HEEEEEEEEEEEEEJ! saknat mig? heheh! Skäms över hur länge sen det var jag uppdaterade nått, men jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är en periodare!

Livet leker rätt bra just nu måste jag säga. Jobb 6 dagar nu, sen ferre på lördag, sen några dagars jobb och efter det åker jag till stockholm (igen!!). Är så sjukt peppad! 2a gången på en månad, inte illa! Nu när jag insett att jag vågar flyga själv så känns livet så mycket lättare. Men den här gången åker jag inte bara ner för nöje, utan även för jobb, det ser jag fram emot.
Idag började jag mitt nyttiga liv, äntligen! Inga kolhydrater. Var även ut på en promenad ikväll och så blev det några situps, armhävningar, och benlyft, jag vägrar se ut som jag gör just nu. Dags för förändring!
Nu ska jag avsluta kvällen med en kopp te, vi hörs!
PUSS
träningskläder på, nu ska fläsket bort!!!

RSS 2.0