hej umeå

Hej verkliga livet. Jag har inte saknat att vara hemma känner jag. Jag trodde ändå att jag skulle tycka att det var liiiite skönt att få komma hem, men icket. Jag kände knappt igen mig hemma, jättekonstig känsla. Var hemma en halvtimme sen drog jag till mammsen istället. Kändes så fel att vara själv. Något jag däremot saknar är att få träffa brudarna, det ska bli skönt. Så om nån vill träffas och kramas lite, ring mig! ;)

En annan grej som ska bli jäääävligt skönt är att få sova. Har inte sovit på över 1 dyng nu, det börjar kännas i kroppen. Funderade nästan på att vara vaken till ikväll men, det får nog bli en powernap iaf. Sen ska jag städa bilen.

När jag kommer hem ska jag uppdatera med lite bilder.

gonattt då!

vaaad

Idag är en konstig dag, jag känner mig lite förvirrad. På ett sätt vill jag hem just nu, bara släppa allt och dra, men på ett sätt vill jag bara boka om min hemresa ännu mer. Det känns lite stressigt att jag bara har 3 dagar kvar här nu, det är så mycket jag skulle vilja hinna med. Jag är verkligen jätttttesplittrad just nu. Har en jobbig klump i magen.

Varför blir allting så bra just innan man ska hem för? Det är så typiskt. Jag är lite less på mig själv idag, får helt enkelt hoppas att det känns bättre snart. Fattar inte varför jag ska dras till det dåliga när jag har något bra?!

Och så skickar elin ett klokt sms, det kunde ju inte komma mer lägligt. Det kanske är som hon säger, det kanske helt enkelt bara är jag som gör det krångligt. Kanskeeee, vem vet.
 
Jag får fundera vidare helt enkelt. Så får jag uppdatera på söndag hur allt är då.

tjingeling


parteeeyyy

Ikväll äre ferre som gäller för våran del. Men nu till det stora problemet som man alltid har, vad ska man ha på sig?! Hade jag vetat att jag skulle bli borta såhär länge så skulle jag ha packat med mig lite mer i väskan. Har inte direkt råd att handla massa nytt heller, det suger. Jag får väl ta nån gammal trasa helt enkelt, inte mer med det.

Imorgon ska det bli jättefint väder, IGEN.. det är som att vara utomlands just nu, senaste dagarna har varit så sjuuuukt varma. Men vi klagar inte. Tråkigt nog så får jag ligga ute och sola själv imorgon för empan var tvungen att rycka in och jobba lite. Men men.. en skvallertidning och ipoden så funkar de ju ba fint de också!
 
Men nee, nu ska vi göra ett ryck här.. det går sakta men säkert här idag.. man blir så sjuuukt seg av denna värme..

onsdag

Så blev det bärs igen då, as usual! Fast blir nog en rätt lugn kväll ändå, så taggar vi utgång på rikt imorgon. Nu har jag iaf bokat min hemresa, och jag kommer hem till umeå på tisdag morgon. Imorgon blir som sagt sista festkvällen med empan, och i helgen ska jag mysa.. massor! Emmelie ska jobba hela helgen så jag ska bo hos en annan söt sak över helgen, jag längtar.

Det har varit gaaaaalet varmt idag, hoppas det blir lika fint imorgon. I helgen ska jag iaf ligga på stranden massor. mysmysmys!



vi lyxade med god lunch idag, SJUKT gottt!



sötaste



b-äsch


haha?

Okej, det är inte meningen att jag ska hem tydligen. Alla resor jag har tänkt boka för att ta mig hem är fullbokade. Ses om 1 vecka då? Jag blir lite stressad just nu känner jag. Men jaja, får ta det som det kommer.. Det känns inte riktigt okej just nu. Men imorgon är en ny dag, den får avgöra vilket dag min hemresa blir helt enkelt. Fredag eller måndag.

Är det nån som saknar mig hemma? Annars känns de väldigt ovärt att komma hem, haha.

puss



allt man behöver en fin dag som denna, lite musik och jordgubbar.



och en bärs såklart på en solig uteservering



emmelie vart lycklig när hon hittade sin chokladkaka



jag är som ett barn, ge mig lite godis så är jag tyst. Och ja, jag har bränt benen som fan. räkben



haha har gått upp några kilon här nere i götet känner jag. öl och godis.. farligt.




den här bilden är till dig elin, tänkte att det var en rulltrappa du skulle tycka om ;)

vill inte

Jag vill inte hem!!! skulle egentligen hem för en vecka sen, och sen skulle jag egentligen hem igår.. och nu tänkte jag egentligen åka hem på onsdag, men de blir nog iaf på torsdag.. men helst vill jag stanna en vecka till. Jobbigt de här..
 
Ikväll var vi på liseberg, det var mysigt. Tråkigt nog tog vi inte en enda bild, dumt av oss. Och självklart så kommer det fina vädret nu när jag snart ska hem. Typiskt min otur. Men vi låg iaf ute och solade idag, och det ska vi göra imorgon och på onsdag också.. om jag inte åker hem vill säga.. men, som sagt, jag vill inte hem än.

Jag borde uppdatera med lite bilder snart.. men ikväll orkar jag inte. Nån annan dag :)


no time to think of consequences

Vad jobbigt att det känns som söndag när det bara är lördag.. då blir det ju som två söndagar på raken. blä!

Jag är lite deppig idag. Dumma alkohol som ger en ångest, det gillas inte. Och ikväll kollade vi på filmen i taket lyser stjärnorna, usch vad jag grät. Den var bra iaf. men jobbig. Och så är det annat som gör mig deppig också, men jag känner mig egentligen mest ba töntig för det. Men ändå.. har en jättejobbig klump i magen. Just idag har jag faktiskt lite hemlängtan, tro det eller ej.

sova kanske?


midsommar



det var iaf soligt och fint till en början när vi kom till marstrand





fina vän



läskiga maneter överallt



på färjan













haha.. emmelie hoppade nästan av klackarna



skumt väder.. det regnade, åskade och var sol samtidigt.......



emmelie mobilnördar i väntan på bussen i morse



soligt när vi kom hem vid 6tiden imorse...haha..



jaa, vi bytte kläder med varandra under kvällen, hahha.. för man kan ju verkligeeeen inte gå ut på krogen 2 ggr i samma kläder, eller hur vare nu emmelie?



jag avslutar det här inlägget med att visa en riktigt äcklig badboy.. usch...


Tråkigt att vi inte kom ihåg kameran när vi var ute på krogen, för det var trevligt.. och ÄNNU tråkigare att vi inte tog några kort utanför 7eleven imorse, haha.. sjukt mycket roliga människor, jag gillare!

Kvällen var iaf trevlig.. vi kom isäng vid 7 imorse så det är lite segt här idag.. Men snart ska vi iaf dra iväg och käka på max!! Det blir bra. Hoppas alla andra hade en bra midsommar också, puss!

bajs

Jag har ont i halsen, känner mig febrig och som pricken över i:et så har jag fått nån låsning i axeln.. KUL! Känns som att det blir storshopping på apoteket idag. 

Idag blir det stan, sen ikväll blir det nog liseberg. Och imorgon är det midsommar, så jag har helt enkelt inte tid med nån dunderförkylning nu.

bajj!


update

Ursäkta min värdelösa uppdatering senaste dagarna. Jag har helt enkelt bara varit upptagen med annat. Lite ferre, lite mys, lite häng.. Här är iaf min uppdatering med bilder.




låter bilden tala för sig själv



het vän jag har, sjukt.



i'm nice, right




parkhäng med rullkebab



min fina!



vi hade lite badkarsmys



vändtia och tända ljus



sa jag att jag är gravid?

 

Nu ska vi iaf försöka somna i någolunda vettigt tid. Jag känner mig typ sjuk för att jag sovit så lite senaste nätterna. Måste ta igen det.

Varför vill man alltid bara ha det man inte kan få? bara för att liksom. Det är störande.

anyway, gonattt!

dumme jävel

Ni vet dedär att en fågel bajsade på mig häromdagen? Idag var jag så inne i att kolla efter fåglar att jag höll på att bli påkörd av bussen. Och det var på EXAKT samma ställe. Jag kommer aldrig våga gå där nå mer. Och när jag säger "höll på att bli påkörd av bussen", så menar jag verkligen det.. Jag gick, kollade efter fågeljävlar, gick lite till.. emmelie säger "men duuu!", så vänder jag mig om och tar ett steg tillbaka, och just då kör bussen förbi och nästan tar i mig. Bra av mig.

Nu sitter vi och pimplar lite vin och ikväll blir det utgång igen, jag gillare!


ajemen





emmelie satt och spanade



jag var lite för full... syns ju som tur var aldrig på mig.



vi tog en körv innan vi drog vidare..



vi kunde liksom inte låta bli



ska man va fin får man lida pin



lite bittra på hemvägen av sjukt ömma fötter.
flera timmars dansade i 8½cmklackar känns kan jag lova.



hahaha. balllt!



gomiddagen vi styrde upp idag... mumssss!!

lördag vaaa

Sådärja, nu är fågelbajset borta ur håret och jag känner mig aningen fräschare.. Dricker lite bärs och taggar kvällen.Jobbigt nog känner jag mig bakis idag fast vi va nyktra igår.. skumt.. måste va nån eftersläng, haha.

Nu ska jag ta en telefoncigg med min elin och sen supa satan med empan.

Sa jag att jag tror att jag måste flytta hit? Så äre iaf!

inte okej

En fågel bajsade på mitt huvud idag... fyfan så jävla vidrigt. Jag ska börja gå med paraply dygnet runt från och med nu.

hora



full och lurig



<3



lite fulla på bussen



vi ville inte va med på bild.........



suddig bild på väg hem i spöregnet.


Det va tråkigt nog alla bilder från gårdagen.. kameran blev lite bortglömd. Kvällen var trevlig, mindre trevligt var det att gå hem kl 4 i spöregn, haha. Idag har vi iaf varit lite hurtiga och gått på stan, köpte ett par jätttefina skor. Och jag gick på stan helt osminkad, det var bra gjort av mig. Nu har vi tryckt i oss massa tacos, och sen blir det lite chirre, dirre och cola. Är lite sugen på ferre men kändes mysigare att sitta hemma och ta det lugnt när det ändå är pissväder. Men vi taggar morgondagen, som fan.

Nee, nu ska jag testa min outfit för imorgonkväll. Framförhållning.

tjaoo!

B

b som i bag, b som i box, b som i bag in da box!



haha, ingen aning om vad vi gör. men vi är ju söta iaf!



flätbrudarna!



känns skumt att det är mörkt här på kvällarna... inte vant mig riktigt



hahah.. fråga inte.



"jävla ljushuvud"



i taxin på väg till ingenstans



hahah.. sliten bussresa hem.. usch!



en söt bild...elllllller?

några bilder från igår ba. myyycket trevlig kväll.
nu taggar vi igen, tjao!

ps. vi åt korv och makaroner både till lunch och middag idag. ds.

göteborg då

Såååå skönt att va framme hos min älskade. Som jag längtat! Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva just nu, är lite tom i huvudet. Har sovit 2½ timma på 1½ dygn, då funkar man inte helt normalt känner jag. Men mina 15 timmar på buss gick mycket bättre än väntat. Jag hann aldrig ens bli less, tro det eller ej. Men allt handlar väl om att ha rätt inställning i guess.  Ikväll har vi myst med chirre, dirre och kall cola. Blir nog en tidig kväll skulle jag gissa på, så får vi tagga morgondagen istället. Lite shopping sen lite bärs kanscheee?






haha, lovar att bjuda på roligare bilder resterande dagar. Men det här är ungefär allt vi orkat göra idag.

nu ska jag ringa mändi och ta en telefoncigg, sen kramas med empis. pussis

emmelie says: du är ju ful!

ELLER?

ps. jag har skavsår i öronen ds.

då for jag

Väskorna är packade, jag är redo! Nu blir det middag med mamma och amanda sen drar jag. Råkade sova till klockan 3 idag så lär ju inte kunna somna på bussen direkt, haha. Men men, vad gör det om 100 år?




So long suckers ;)

ne

Förlåt, men jag orkar verkligen inte rösta.. vet inte ens vad hela det här valet handlar om.. såå.. jag skippar det. Orkar inte ta mig till röbäck för att kryssa på nå papperslappar.. Varför kan man inte få skicka det med posten för? Då kanske jag skulle kunna fundera på saken.

Men, jaja.. nu blir det att tvätta heela kvällen och försöka få nån ordning här. Hade tänkt smörja in mig med brun-utan-sol också, men skippar nog det.. kommer lukta imorgon också och jag orkar inte sitta och lukta äckligt hela bussresan..

Jag känner mig sjuk.. som alltid innan jag ska göra nått roligt. Måste va resfeber. blä!




Gammal låt som jag blir sjukt peppad av, ska lyssna på den hela resan, haha!

come home

Inatt drömde jag en jätteverklig dröm om att Malin kom hem.. såndär som är så jobbigt verklig att man verkligen måste vakna till ordentligt för att fatta att det bara var en dröm. Jag som hade velat att det var på rikt, attans.

Men men, om en stund ska vi rösta (tror jag?), sen hälsa på moster och bebis. Den här gången blir det faktist av. Sen ska jag väl hem och tvätta det sista, klura på nån skön reseoutfit, och packa klart väskorna.

Men nu ska jag fortsätta få någon ordning på ipodarna, och ja, jag ska ha med mig 2stycken, haha.


drygarns

Jag har en konstig känsla i kroppen.. såndär känsla när man helst bara vill krypa ur sig själv en stund, om nån fattar vad jag menar? Men, det går säkert över. Nu är amanda på väg hit och så ska hon, jag och mammsen se filmen ps. i love you, alla säger ju att den är så himla bra. Får väl se sen om jag gillar den lika mycket som alla andra. Jag har blivit så kräsen när det gäller filmer känner jag.

Sa jag förresten att jag hade tänkt hitta min dröm-man nere i söder? Inte? Nemen, det är min plan iaf. Nån rik jäkel som kan betala för mig så att jag kan stanna där nere utan att behöva hitta lägenhet, jobb osv. Visst låter det bra? Drömma går ju iaf..

Vill att det ska bli måndag nuuuu.. eller.. nej, jag menar.. jag vill att det ska bli tisdag NU!

tjingeling


gomorrongomorron

Idag va första dagen på länge som jag verkligen kunde få sova ut, HUR skönt som helst. Tog morgonkaffet och morgonciggen för en stund sen, så nu kanske jag borde försöka få i mig frukost också.

Ikväll ska jag äta middag hos mammsen, sen ska vi kolla på film och så sover jag nog över där. Så kan vi gå och rösta tillsammans imorgon.

Men vet ni vad jag ska göra nu? Börja skriva min packlista. Känner mig lite stressad över att det bara är 2 dagar kvar till jag drar. Men ändå sjukligt taggad. Det ska bli så najs!


Någon som har tips på en bra ljudbok som jag kan lyssna på när jag åker buss i 100 år? :)


big brother

Ååååh, så mysig kväll. Har hängt med min mändi, kollat på snygg sexig och singel och käkat masssssor med godis. Efter det drog vi hem till henne istället och kollade på big brother, haha så sjuuuukt länge sen det var alltså. Fast å andra sidan kollade vi inte så mkt på tvn, istället fikade vi, kedjerökte och spelade uno. Hur najs som helst.







  

big brother 2002 typ, haha.. inte igår. Och nej, vi kände inte för att fastna på bild ikväll.

 


äääälsk



älskade Tilly.



och lite mys med xena.

lovelovelove



som jag saknat mitt långa blonda hår, nu känns det bättre igen.



haha visst är jag söt?

puss

brääänd



Vet inte om man ser så bra på bilden men, helt SINNES vad jag bränt mig.. satans ont gör det också. Iofs är jag rätt van, för så här är det varje år. Jag toksolar alltid första dagen det är riktigt fint väder, ungefär som att jag tror att jag inte kommer få va i solen på över ett år igen.

Och nej, jag vet inte vad "sola sakta" betyder. Lika bra att göra det ordentligt liksom...


Nee, sova nu... fattar som vanligt inte ens varför jag är vaken såhär sent.

RSS 2.0