down down down

Uäääh, vad trött jag är idag, blir fan aldrig pigg heller. Är så trött att jag mår illa.. man kanske skulle dricka lite kaffe i hopp om att bli liiiiite piggare. Skulle behövas.

Har iaf jobbat idag, och nu sitter jag bara i soffan och hänger och gäspar. Ska laga lite mat, sen kommer elin och ska hjälpa mig att bleka håret. Jag är lite nervös. Är sjukt sugen på utgång ikväll så jag hoppas att håret blir bra och att illamåendet vill gå över nån gång. Skulle egentligen va nykter men.. vad är de man säger.. nöden har ingen lag? Äh, jag kanske bara svammlar nu.

Nu så jag lyssna på break your heart och tagga, den låten blir jag ALLTID sjukt peppad av!!



mina nya fina leggings med nitar


inte bra

Vaknade före väckaren ringde idag också, ashärligt. Mindre kul var det när jag stod och torkade håret och en säkring gick. Hur FAN byter man en sån? ÅHH! En man kanske inte skulle vara helt fel ändå.

Mitt munsår gör cp ont idag och jag har fått en låsning i ryggen, inte okej.

Aja, kaffe och cigg nu, sen stan en sväng innan jobbet. Ikväll blir det bio, jag är taggad!!


medvind, sen lite motvind

Har varit så glad senaste tiden, känns verkligen som att allt är på väg åt rätt håll. Senaste dagarna har varit helt underbara. Men man kan ju tydligen inte bara ha medvind, gud straffar mig just nu med munsår, KUL!? Nej!

Jag som var så sjukt taggad på utgång i helgen, nu vet jag inte om jag är det längre. Alltid är det nått som ska jävlas... såklart.

Aja, har iaf haft en jättetrevlig kväll med mammsen, jag bjöd på middag och hon bjöd på efterrätt. Har även varit duktig och pallrat mig ner i tvättstugan en sväng också. Tvätta är kanske de tråkigaste jag vet, näst efter att skotta balkongen.

Aja, ska försöka göra en tidig kväll igen. Har badat ikväll också, myyyysigt. Hade tänkt försöka hinna shoppa lite imorgon innan jobbet, fick ju trots allt 250kr från h&m, man tackar!


Vill få med mig domdär skorna hem, gärna ett linne och ett par leggings som jag hittat också. Vore ju en trevlig start på dagen!



wake up, it's a beautiful morning

Gomorrrrron! Inte varje dag jag hinner blogga innan jag går till jobbet. Har typ aldrig hänt, haha. Men idag är min bästa morgon på länge. Vaknade före klockan ringde, och då hade jag ändå fått sova nästan 10 timmar. Inte dåligt!

Började dagen med en riktigt trevlig överraskning. Sen tog jag en låång varm dusch, gjorde gröt till frulle, och nu sitter jag här med kaffekoppen och ba slappar. Som pricken över i:et ringde mamma och frågade om jag ville ha skjuts till jobbet. Tänk om jag kunde få börja alla mina dagar såhär, va skönt det skulle vara.

(normalt sett kliver jag upp i sista sekund, tar en snabbdusch, äter frukosten i farten och går alltid utanför dörren för sent)



såg visst lite trött och tjock ut, hahaha. men vafan!

borsta tänderna nu sen work, tjingeling!


lyxtisdag

Ahhhh, vilken härlig dag. Bortsett från kylan alltså. Den gillar vi inte. När jag kom fram till jobbet kändes de som att benen skulle lossna från kroppen. Ingen mysig känsla.

Jobbet gick asbra idag, riktigt skön dag. Sen var jag lat och tog bussen hem, ville inte få "tappa-benen-känslan" en gång till. Fixade lite middag, dog i soffan en stund, sen gick jag på konsum och köpte lite gosaker.

Sen till de bästa av allt. Tog ett varmt och skönt bad med massssor av bubblor (de är omysigt utan dom). Till det hade jag ett glas iskall cola och en hänt extra. Kan det bli bättre? Det är vad jag kallar vardagslyx, det borde man unna sig oftare.

Varför gnällde jag över singellivet förut? Har just insett att det är så jävla najs. Länge sen jag mådde så bra som nu. Jag tycker om att vara med mig själv. Jag känner mig sjukt fri. Underbart.

Nu ska jag dricka upp min oboy, ta kvällsröken och sen krypa i säng. 

PUSSSSSS


stereo love

Oj, vad länge sen jag skrev något såg jag just. Har helt enkelt haft så mycket annat bättre för mig. Helgen blev lugn, bara massa jobb och mys. Skönt att dra in lite pengar. Ännu skönare är det att spendera dom. Idag var jag ledig och fick massa vettigt gjort. Har valt golv och färg till lägenheten nu, så snart kanske dom kommer och renoverar om här, ÄNTLIGEN! Är ju minst sagt på tiden.

Så fyllde Ida år idag också, så har varit där och ätit lite gofika och umgåtts, treeevligt!! Hann springa med amanda en sväng på stan också. Länge sen sist, jag hatar verkligen att gå på stan.

Framkallade kort nu till min fotoramar också, blev inte helt som jag hade tänkt mig men det löste sig iaf. Blev riktigt fint. Allt är så fint här hemma nu. Jag har blivit grymt hemmakär. Det känns asbra!

Juste, idag skottade dom taket här. Säkert asbra. MEN, kunde dom inte ha skottat bort allt snö dom skottade ner på min balkong också?!? ÅÅH vad drygt de va att få bort det, astungt. Det är okvinnligt att skotta. 
     

   


i could say

Så var det redan torsdag.. veckorna bara springer iväg. Både skönt och stressande. Men men, idag tog jag sovmorgon, sen vårdcentralen och efter det träffade jag malin ett tag. Kikade runt på affärer, blev lite shopping och så avslutade vi kvällen med att trycka i oss skrovmål, fyfan va mätt jag blev.
Men gott vare!

Kvällen har jag ägnat åt städning, en rejäl storstädning. Det behövdes. Är glad att slippa vara mitt i ett bombnedslag nu. Jag älskar verkligen min lägenhet nu, det blir som bara bättre o bättre. Det enda jag skulle vilja nu är att dom kommer och renoverar köket och hallen, och så skulle dom gärna få byta balkongdörren så jag slipper frysa ihjäl här inne. Elräkningen kommer inte va rolig den här månaden, fy.

Aja, jobb hela helgen då. Tror jag ska hålla mig nykter ändå. Kan helt klart behövas.. taggar till nästa helg med elin istället, det kommer bli najs!

Vad sysselsätter man sig med om man inte ska festa? öööh...

nej elin, jag är inte brunett igen.. dummaste gissningen ever ;) haha


bjaaaa

Vilken härlig onsdag, minst sagt. Började dagen med att göra nått jag tänkt göra länge, så skönt att få det ur världen, finally! Sen blev det ungdomsslussen, tigga lite pengar, MÅSTE HA NU! Efter det åkte jag till bullis och har hängt där nästan hela kvällen, surrat skit, fått bort all is från bilen och haft det allmänt mysigt. Hann förbi elin en sväng också, vi spelade yatzy, hur kul som helst. Imorgon lämnar hon mig och är borta hela helgen. Tur att jag har jobb att sysselsätta mig med. Är sjukt sugen på utgång också... för ovanlighetens skull!?

Sista lediga dagen imorgon då. Hade tänkt försöka hinna träffa ida och juni, sen ska jag på vårdcentralen och så borde jag verkligeeeeen ta mig i kragen och städa här hemma.. totalt bombnedslag!



Ska för övrigt snart avslöja en rolig sak här i bloggen, heheheh.
En liten hemlis jag hållt på!


jag tycker om mig

Nu har jag varit hos elin och blivit bjuden på middag och hängt lite, inte helt fel! Snart tror jag att jag ska åka iväg och träna. Har någon konstig överskottsenergi idag som jag måste försöka bli av med.

Som sagt, eftersom jag var lite uttråkad tidigare idag så tog jag sjukt mycket fula bilder. Gillar att jag kan va så ful att jag skrattar så mycket åt mig själv att jag nästan börjar gråta. Normal? Njae!




Hoppas någon annan också har lite roligt åt mina mongofasoner. Bilderna är iofs inte lika roliga som det är att se allt for real in action. Kanske borde filma ist..

lyckades även hitta igen min favorit t-shirt som varit spårlöst försvunnen ett bra tag. det gjorde mig glaaaad!


say what

Här sitter jag och gör ungefär precis ingenting alls, är grymt uttråkad. Väntar på att klockan ska bli 4 så jag kan åka och möta elin och hänga med henne ett tag. Det blir najs!

I brist på annat sitter jag och fular mig som aldrig förr i webcam med mig själv, osminkad dessutom. Visste inte ens själv att jag kunde vara så underhållande. Dom fulaste bilderna håller jag dock för mig själv.

Ne, dricka upp kaffet och sen en ciggis, tjingeling!



ne, tack gud för att smink finns. kanske man skulle dra på sig fejset!


segpotta

Blaaaaaaaaa, idag är jag trött. Som alltid nuförtiden. Kommer säkert inte kunna somna ikväll heller, typiskt! Men just nu är jag glad, kom på mig själv med att bara sitta och le, det var länge sen, haha. Låter lite tragiskt men. Aja, fick iaf ett såntdär litet lyckorus, det gillas, a lot!

Varje gång jag tänker på helgen så blir jag glad, lite sådär mysigt varm i kroppen. Olikt mig, HA! 

Kan jag för en gångs skull få som jag vill nu? SNÄLLA! Det skulle värma!

Ne, nu ska jag åka till mamma och äta lite paj. Sen måste jag nog börja banta, for real, det här håller ju icket!


underbara helg

Så var ännu en helg över. Och den här helgen har varit mycket najs! I fredags hade jag en mysdag med elin, ida och lilla juni, sen for jag och handlade med mammsen och avslutade kvällen med amanda och lite chirre&dirre, en perfekt fredag med andra ord! Eller, den var perfekt till mina grannar fick för sig att ha efterfest så jag låg vaken till kl 3, inte så kul, spec inte när man ska jobba. Får skriva ett hatbrev eller nått.

Sen som sagt, jobb igår då, var lite segt men gick bra ändå. Sen gick jag hem och satt och gjorde ingenting i flera timmar, sen vid kl nio på kvällen fick jag för mig att jag skulle festa. For till elin och hämtade vin, sen en snabbdusch och förfest med mig själv, haha.. alkoholistvarning? Tog mig ut på schlagerklubben och hade hur trevligt som helst, mycket kul folk.

Idag är det ju alla hjärtans dag, tänkte att jag skulle va hatisk idag men icket. Mysig start på dagen, minst sagt. PUSS. Sen kom amanda och gullehjärtat hade med sig en tårta och en skiva till mig, jag blev såååå glad. Vackra vän!

Nu råkade de bli ett långt inlägg igen, blir lätt så när uppdateringen inte är den bästa.

Lite kvällsfika nu sen försöka sova kanske? Lång dag imorgon.

puss älsklingar!

jag och amanda matade varandra med tårta såhär på alla hjärtans dag ;) haha


light years away

It's almost like you had it planned
It's like you smiled and shook my hand and said
"Hey, I'm about to screw you over big time"
And what was I supposed to do?
I was stuck in between you and hard place
We won't talk about the hard place

But I don't blame you anymore
That's too much pain to store
It left me half dead
Inside my head
And boy, looking back I see
I'm not the girl I used to be
When I lost my mind
It saved my life

It's how you wanted it to be
It's like you played a joke on me
And I lost a friend
In the end
And I think that I cried for days
But now that seems light years away
And I'm never going back
To who I was

That life seems like light years away


no no no

Har jättejätteont i huvudet, och mår illa, verkligen jätteilla, fy! Hoppas att allt mitt illamående bara beror på trötthet eller nåt, börjar bli minst sagt less.

Ska krypa isäng nu och försöka få nått vettigt gjort imorgon, typ, tigga pengar.. såg just att jag hade 194kr kvar på kontot.. jag hoppar verkligen runt i rummet av glädje, eller inte!

Jag vill tjäna sjukt snabba pengar, HUR GÖR MAN?

vill ha

Idag var första jobbdagen avklarad efter 1 månads sjukskrivning, och det gick bättre än väntat. Känns heelt okej ändå! Är dock sjukt trött idag så fattar inte vad jag fortfarande gör vaken, men jag är ju en nattuggla, ingen nyhet. Har hängt med gåsen ikväll också, trevligt med sällskap en vanlig måndagkväll sådär. Vi har suttit och kollat på sillisar halva kvällen, och jag blev sjukt sugen. Men den ekonomin finns ju icket. Ska först och främst ta tag i att "operera" ögonen, det är prio 1. Har iofs inte dom pengarna heller, men kanske borde börja spara.. eller nått.. finns ju avbetalning i värsta fall.

Kommer snart va med i lyxfällan eller nått, allt jag vill ha så tänker jag "avbetalning".. eller lån, vad som helst. Har ju redan tagit min första kredit så, varför inte fortsätta? hehe

Men vet ni vad jag allra helst i världen vill ha just nu? En bebis! Min biologiska klocka har tickat alldeles för länge nu. Går man och vaggar en kundvagn på coop så.. jaa, ni fattar! Jagvilljagvill (förlåt emmelie, vet att du hatar när jag säger så), men det är sanningen!

 


tur att jag får mysa med världens finaste Juni tills vidare, min favvo!!
hoppas att jag också får ett så fint barn, gullepluttisen!


ogillas

Mår illa, som fan! Jag som var nykter igår av anledningen att jag ville vara pigg idag, har jag varit det kanske? Nej, inte alls. Har känt mig trött och hängig hela dagen. Om det finns en gud så kan han få sluta straffa mig nu. Vad jag nu ska straffas för vet jag inte? haha. Men tydligen är de ju nått!

Nu ska jag iaf tvätta bort sminket och mysa ner under täcket och se nån töntig film. Har blivit mitt nya tidsfördriv, att kolla på typ romantiska komedier. Kollade verkligen aldrig på film själv förut, men nu gör jag det jämt. Kanske är det här man kallar egen tid. Funkar ju rätt fint det också. Har insett att min kropp och mitt psyke mår typ bättre än jag trodde av att vara själv. Allt ont i magen - borta, ångesten - helt klart mindre än förr. Skönt att slippa gå runt att va orolig över att bli sårad. Eller så kan ju nån idiot banka in lite vett i huvudet och va lycklig med mig.. men tydligen inte!

Aja, ska sluta babbla massa skit nu och krypa ner i soffan istället.. Behöver typ inte ens min säng sen jag köpte den nya soffan, den är LOVELY.






happy

Ikväll har varit en väldigt lugn kväll, hade egentligen tänkt vina lite men var alldeles för sliten för det, måste orka med morgondagen också. Åkte iaf och hämtade bilen och hunden, sen mys hos gåsen en stund och sen har jag ba hängt hemma i soffan och haft det bra. Awwww, så mycket fint. Fina ord. Jag fick en släng av lyckorus.


min beeeebis och jag <3




myspys

Så var den här dagen över också. Har varit en bra dag faktiskt. Kom på mig själv på ica maxi om hur glad man kan bli för så små saker. Hade sagt till mamma att jag skulle behöva köpa hushållspapper, men väl där inne glömde jag de, sen när vi var klar så såg jag att hon hade köpt det åt mig och jag vart helt överlycklig o ba "ÅÅÅH köpte du hushållspapper åt mig? tack snällla.. naaw".. hahaha. Som sagt, ibland uppskattar man detdär lilla. Spec när man är fattig som jag är just nu.

Kvällen spenderade jag i soffan med amanda. Maten blev asgod, och banankladdkakan vart bättre än någonsin, helt sinnes vad god den vart. Vi åt upp nästan hela, lite tjocka ja. Var tvungen att försöka tröstäta bort min jävla mensvärk, fifan, inte att leka med. Har äntligen tagit mig i kragen och sett baksmällan. Brukar hata komedier men jag skrattade ovanligt mycket.

Det enda dåliga med dagen är att det har varit en riktig sånhära sakna-dag, när jag går runt hela tiden och tänker "varför? vart tog det där bra vägen? vad hände?".. Jag fattar fortfarande ingenting. Jag saknar fortfarande, när ska det släppa? Uääh...

Men men, nu ska jag typ försöka somna i någolunda vettig tid, måste orka göra ärenden imorgon och sen blir det umeå c festen med mat och dryck osv.. blir nog trevligt!

gonatt lovers!



jag o nå jobbtjejer för typ 1 år sen, trevlig kväll!


torsdag ba

Idag är jag trött, gryymt trött. Kan ju bero på att jag somnade typ 5 inatt/morse.. Börjar bli en dålig vana men jag älskar ju att sitta vaken på nätterna, kanske de skönaste som finns.

Pallrade mig iaf upp imorse, åt sjukt onyttig frukost, gick till kuratorn, och nu väntar jag på att mammsen ska komma hit med mina grejer som jag haft hos henne, sen måste jag på maxi och handla maaaat. Kylen är helt tom, tragiskt.

Ikväll ska jag tjocka som fan med amanda och mysa med film, det känns jätttekul, alldeles för länge sen sist. Juste, igår kom min pankis hit och hängde, jättemysigt, och så fick jag hjälp att fixa om lite i köket, det blev najs!

Jag börjar se ett litet ljus här i livet, bara ett litet.. men bättre än inget!



sådär ser de ut när jag och amanda tjockar, fast ikväll ska vi va ännu värre. det blir gomiddag, banankladdkaka, godis, cola, chips och popcorn, den du!


nattblogg

Jag har kanske varit sämst i världen på att uppdatera senaste tiden, men har ändå bara vart deppig och tråkig och har inte haft något roligt att skriva så, lika bra att låta bli då. Är kanske inte världens gladaste än heller men, livet är ju tydligen inte alltid perfekt? Säger dom....

Aja, förhoppningsvis gör lyckopillerna och samtalen mig stark igen. Får ta den tid det tar helt enkelt, insåg just att det är lika bra att göra det långsamt och ordentligt än att försöka komma ur allt snabbt och sen få allt kastat i ansiktet igen. Ska gå till botten med all denna skit nu och förhoppningsvis hitta tillbaka till mig själv.

Mitt mål är att försöka sluta stressa upp mig över onödiga saker, ta en dag i taget och känna efter vad jag egentligen vill istället för att göra saker bara för att jag borde. Till sist ska jag sluta förlita mig på andra, har faktiskt insett att det är ingen annan än jag själv som kan få allt att bli bra. En vacker dag hoppas jag att jag kommer kunna tro och lita på mig själv. Mitt största mål är nog ändå att jag ska känna att jag är stolt över mig själv, den dagen skulle kännas förjävla bra. Uppdaterar om när den dagen är kommen, och den kommer att komma för nu har jag gett mig fan på att ta fixa det här.

tråkigt inlägg? ja kanske lite, men varje gång allt känns hopplöst ska jag kolla tillbaka på det här inlägget och bita ihop lite mer.

tack&hej så länge


RSS 2.0