Sjävkänsla nu!

Sitter hemma hos mammsen och gör ungefär ingenting (måste sova här inatt eftersom mäklaren ska komma till oss tidigt imorgonbitti). Och så satt jag och kollade i mammas bokhylla för att se om jag kanske kunde hitta nån bra bok att läsa. Jag har varit sugen länge på att läsa men inte riktigt hittat nån bok som jag gillat, och så har jag aldrig riktigt haft ro i kroppen för att sätta mig och läsa. Men iaf, så hittade jag boken Självkänsla nu! som är skriven av Mia Törnblom. Så började jag kolla igenom den och fastnade på en gång! Vädligt olikt mig.

Minns att jag skrev för ett tag sen att jag brukar ha sjukt bra självkänsla. Men nu efter att bara ha läst typ 20 sidor så insåg jag att det är ju det jag verkligen inte har. Snarare tvärtom, har sämst självkänsla. Det är därför jag söker så sjukt mycket bekräftlse hela tiden. Usch, måste ändra på mig. Så äre bara!

Nu ska jag gå och kolla på tv en liten stund, alla säger att programmet Ballar av stål på 5an tydligen är sjukt kul. Så ska kika på det sen läsa boken!


"vad har jag i behån?"

Ikväll när jag satt i soffan och pratade med amanda så kände jag hur de kliade vid bröstet, och så kände jag att det var nått där. Tänkte ba "vafan har jag i behån?!", tog upp och kollade och såg att det var ett kvitto från igår. hahahah. Så typisk fyllegrej att lägga allt i behån. Skumt bara att jag inte märkte det fören nu.


Idag har jag varit på kalas hela dagen och kvällen har jag spenderat med Amanda. För en gångs skull så bakade vi faktiskt inte, däremot gjorde vi lite pommes som vi satt och smaskade på. Mycket smarrigt.

Jag är lite sliten idag.. Lite ångest också, men inte så farligt som jag trodde. Jag borde skippa alkohol, vi funkar helt enkelt inte så bra ihop. Tråkigt värre.

Nu ska jag skypa klart med Malin, sen se några avsnitt av greys och sen försöka sova.


bajjj!


taggar till

Tog en powernap och blev mycket piggare. Hade egentligen tänkt fara hem till mammsen och bara ta det lugnt, men ångrade mig rätt snabbt igen. Hoppade in i duschen och gjorde mig fin och nu ska jag strax traska iväg och hänga med elin och ida och dricka lite skumpa.

Måste bara äta upp min middag först.. eller, rättare sagt min macka. Hade inte tid att laga mat helt enkelt.


Nu ska jag skynda mig så jag kommer iväg nån gång. Trevlig kväll!

veligast i världen

Utgång? Inte utgång?

Är taggad men ändå jävligt otaggad. Vet inte ritkigt alls vad jag vill göra ikväll.

Hatar mig själv när jag är såhär. OM jag går ut, så får jag säkert ångest för att jag gick ut fast jag inte tänkt de, och gjort av med alldeles för mycket pengar. Och OM jag bara är hemma så får jag säkert ångest för att jag inte gör något vettigt.


Nee, nu ska jag försöka powernapa, annars kommer jag aldrig orka nått ikväll i vilket fall. Kanske borde äta också, är som helt skakis utan anledning. Men, lite sömn och mat så kanske jag taggar till ordentligt sen.

Eller så gör jag en favorit i repris och somnar nu och vaknar imorgon, haha.


lite velig sådär vaaa

Kära vänner, som läser det här, vilka ni nu än är (?), haha. Jag har beslutsångest. Jag är ju inte direkt nån stjärna på det här med design. Men jag gillar iaf att göra ny headers hela tiden (nästan). Men nu vet jag inte om jag ska ha den jag hade innan eller den jag har nu.

Så, ska jag ha head nummer 1 eller 2?


 1 eller 2? 


vore tacksam för svar, haha

/ velig malle

tack&hej och gonatt! pussn

bästa let's dance

Det kommer bli sjukt tomt utan let's dance varje fredag. Det har liksom blivit min favorit-fredags-syssla. Och finalen ikväll var ju HUR bra som helst. Fick tårar i ögonen mer än en gång. Jag menar, HUR fin var inte laila och tobias sista dans? Helt sanslöst. Och HUR kul var det inte att Magnus vann? Haha eller jag vart typ mest glad för Annicas skull. Att komma tvåa varenda år kanske inte är så himla kul. Att snubbla på målsnöret liksom. Tycker iofs att båda paren var värdiga vinnare. Hejjade varken mer eller mindre på den ena eller den andra.

Men men, nog om det. Fick tårar i ögonen när jag fick ett gulligt sms från världens bästa också.. Jag är lite.. vad ska man säga.. bölig (?) ikväll. Eller alltså, jag blir tårögd för minsta lilla.. haha. Det får man va ibland.

Ikväll kom jag också på vad jag ska säga om empan nån gång gifter sig och om jag får hålla ett litet tal på hennes bröllop. Vet inte riktigt hur jag kom på det men, nu ska jag bara komma ihåg det några år framöver. hihi



huvudvärk

GALET vad ont i huvudet jag har. Inte skönt alls. Men jaja, det släpper väl så småningom.


Sov hos mammsen inatt, och imorse vid 9 flög hon ner till sthlm. Så då tänkte jag att jag skulle passa på att städa här hemma hos henne, för det gör henne alltid lika glad (mig också för den delen eftersom jag älskar att städa). Samlade även lite kraft till att flytta om lite. Datorn har stått i klädkammaren/skrubben förut, men vet att mamma sagt att hon vill ha den i sovrummet. Så jag flyttade om och städade massor. Hon blev jätteglad när hon kom hem. Det var kul.

Sen ikväll har jag hängt med mändi. Lika mysigt som alltid.

Imorgon äre jobb igen. Innan jobbet måste jag verkligen gå på stan en sväng. Måste hitta en present till min kusin som har kalas på söndag. Hade tänkt se om jag hittar nån snygg hoodtröja, det borde han gilla.

Nee, om jag skulle försöka komma på nån lösning på min design här. Måste klura lite till. Ska nog helt enkelt börja om på en helt ny. Bäst att börja nudå om jag ska hinna klart ikväll.



förändring

Jag vart som sugen på att göra om min blogg lite, men nu när jag väl sitter och gör det tappade jag helt peppen, känner mig totalt oinspererad och alldeles för trött. Får helt enkelt se förjävligt ut några dagar tills jag kommit på hur jag egentligen vill ha det.

Borde sova nu om jag ska orka upp typ... halv 8 imorgonbitti. Usch, och fy och blä säger jag bara. Jag är verkligen ingen morgonmänniska.


Har iaf pussat massor på mitt lilla hjärta ikväll, det känns bra.









och så bjuder jag på en förjävla stor egobild.

till elin

En underhållande msn-konversation jag och elin hade för några år sen när hon skulle ta med sin dvd till mig.


elin säger:
JAG FICK EN STÖT AV DVDN


elin säger:
JAG DOOOOOOOOOOG


elin säger:
USCH SÅ LÄSKIGT


malle säger:
du är kass


elin säger:
MEN PLÅTSLÅPET ÄR TYP STRÖMFÖRANDE


elin säger:
USCH Å HUVVA


elin säger:
men danne ska kolla om de där formatet han har bränt i om de funkar i playstation så kanske ja slipper ta med mig min


elin säger:
men visst har du en sån där sladd med en gul å röd å vit kontakt?


malle säger:
aa vänta ska kolla


malle säger:
alltså


malle säger:
ingen aning


elin säger:
jo men


elin säger:
sitter de inte en sån i playstation??


malle säger:
alltså


malle säger:
va ska vi med den till?


elin säger:
dvdn???


elin säger:
så slipper ja ta med mig min


elin säger:
de är drygt å greja ut den ur skåpet


elin säger:
alltså min sladd


elin säger:
dvdn har ja redan tagit fram


malle säger:
skakolla ps


malle säger:
vänta


elin säger:
aaa


malle säger:
alltså


malle säger:
jag har en grej där bakom tvn med en vit, röd och gul


malle säger:
men vettefan va de är


malle säger:
haha


elin säger:
ja men går de in en sån i playstation också?


malle säger:
men alltså, vet inte om de är videon eller ps, men de borde va ps.. men alltså, den sladden passar väl inte till din dvd?


elin säger:
men sluta va trög, kolla på baksidan av ditt ps om de är gul å vit å röda kablar??


elin säger:
3 st


malle säger:
men ta den sladd??


elin säger:
VA?????


malle säger:
din sladd??


malle säger:
du kan ju inte ta min ps?


elin säger:
nä men sladden från din ps??


elin säger:
å så stoppar jag den i min dvd så slipper jag ta med mig min sladd för den är ihop knullad med alla andra sladdar


malle säger:
hur kan samma sladd funka?


elin säger:
ja de vet ja inte men de gör de


elin säger:
kan du ba kolla


elin säger:
PLEASE


malle säger:
men min sladd är ju minst lika ihoptrasslad där bak


elin säger:
men alltså malle.. öppna ditt skåp och kolla på ditt playstation om de sitter en gul å röd å vit kontakt där bak???


elin säger:
vi ska ju inte ta loss den


elin säger:
eller trassla ut den mena ja, vi sätter ju dit min dvd i sånna fall


malle säger:
nej


malle säger:
inte på ps


malle säger:
men i tvn


malle säger:
men vet inte vad den är till


elin säger:
ja men TACK då tar ja min



Jag vet, jag är inte så smart alla dagar. men det var ju ingen nyhet! Lägg märke till hur många gånger jag skriver "alltså". Det är så typiskt mig när jag inte fattar nått.


ledigt

Idag är en bra dag känner jag. Jag skulle kliva upp vid halv elva, men sen slutade med att jag sov till klockan ett istället, det behövdes. Skyndade mig upp, duschade och gjorde mig klar. Sen kom mäklaren förbi. Jobbigt nog hade han inte rätt kamera med sig så han måste komma hit en gång till och fota.. men men, vad gör det om hundra år.

Snart ska jag röra mig mot stan, ta en cigge med elin och sen ska jag till mammsen och pussa på min Tilly litegrann innan hon far iväg alldeles för länge. Och så har jag övertalat mamma att vi ska äta pizza idag också, måste fira att jag ska få tillbaka så mycket pengar. Efter det ska jag hänga med mändi, det blir mysigt. Som sagt, bra dag.

Nee, nu ska jag slänga i mig lite frukost (bättre sent än aldrig). Klockan är ju faktiskt bara 3.


dynglycklig

Idag kunde man kolla hur mycket man fick tillbaka på skatten. Jag hade väl gissat på kanske 6 000kr. MEN, såhär fint stod det på mina papper:


Belopp att få tillbaka (exlusive ränta): 16 243


Glad är bara förnamnet. Efternamnet får väl bli: förvånad!


jobbjobb

Idag har varit en väldigt lugn dag på jobbet, FÖR lugn tycker jag. Var länge sen det var så lite som idag faktiskt. Men kan ju iofs vara bra med en mjukstart nu efter förkylningen. Hur som helst var det roligare än att ligga hemma i sängen. Att ligga hemma och vara sjuk gör en förresten knäpp. Tycker jag.

Idag har jag lyckats bra med merförsäljning också, bra av mig. Jag är duktig ibland. För det mesta. höhö

 Och klockan är bara 19, det känns konstigt. Är så van att komma hem så sent efter att man tränat när man slutat. Men imorgon då jäklar. Jag är taggad till tusen.


middag nu kanske? tjao

ett bidrag nån?

Ingen som är rik som vill skänka pengar till mig? Jag villvillvillvill så gärna åka ner till götet nu. Har empan-abstinens känner jag. Skulle kunna ta tåget ner, få en kram, och sen åka hem igen. Då skulle det kännas mycket bättre. Nu måste jag spara pengar så jag kan åka ner och hälsa på så fort som möjligt.

Nee, om man skulle sova kanske. Jag som skulle somna i tid ikväll. HA! Det säger jag jämt, men det blir aldrig så. Jag har verkligen sämst självdisciplin känner jag. Skärpning.


gonattt

fniss

Jag är så glad idag. Har haft ett leende på läpparna HELA dagen. Gillar känslan av att våren börjar närma sig nu. Har dock inte gjort så mycket vettigt idag. Mest bara suttit i sängen med datorn som sällskap. Men kände ändå att jag behövde komma ut en stund. Så jag tog på mig tygskorna, skinnjackan och solglajjerna och gick ut med soperna och tog en cigg. Insåg rätt snabbt att det inte var så varmt och skönt som jag hade hoppats på, haha. Men det är känslan bara. Jag gillare!



Frukost i sängen vid datorn är ju aldrig helt fel heller.
Gjorde fruktsallad och så blev det världens godaste soygurt också.


Och nu ska jag visa en konstig sak. Häromdagen när jag va dyngförkyld och nös hela dagen så blev mitt öga helt stört.



Sjukt ful och äcklig bild, ja. Men man brukar ju inte va så söt när man är sjuk så. Men iaf, kolla mitt högra öga (vänstra på bilden), helt rött och svullet. Ont gjorde de också. Ser ut som jag fått mig en smäll, haha.

rubrik

Hej & hå vad trött jag är idag. Somnade efter kl 6 imorse. Har vänt lite på dygnet känner jag. Inte bra. Men kom mig iaf upp i vettig tid idag så, förhoppningsvis kan jag somna tidigt ikväll.

Imorgon blire jobb, äntligen. Men vad ska man hitta på idag då? Kanske ska åka till mammsen en stund och tigga lite mat och träffa tilly en stund.

uttråkad

Usch, vilken tråkig lördagkväll.. Är galet uttråkad.. Less på att vara hemma nu.


prosit

Vaknade för typ 20 min sen, och jag har redan, utan ett ens överdriva, nyst minst 15 gånger redan. Visst att det är skönt att nysa, men till en viss gräns.

Och nu när jag skulle äta lite soyghurt så märkte jag att jag inte känner nån smak längre heller.............great!


Och VARFÖR, varföööör ska det va 8 grader varmt ute när jag måste ligga inne för?

Nee, nu ska jag iaf ta mig ut på balkongen och ta en cigg. Det enda som är bra med att vara snorig och tät i näsan är att utav nån anledning så tycker jag att det är så jääävla gott att röka då.

man måste ju se nått bra med det dåliga.

snorunge

Sådärja, proppade i mig lite värktabletter och pallrade mig iväg till jobbet. Efter ungefär en timma var jag redan helt slut. Som tur var så kom Deanna tillslut, så jag kom mig från jobbet vid 3. Gick på hemköp och köpte nyponsoppa & glass, och en hel del frukt. Sen när jag kom hem hade jag tänkt lägga mig och vila.. men som att jag har den ron i kroppen kanske? Det är det som är så jobbigt just nu. Jag är för sjuk för att orka göra saker, men jag är för frisk för att bara ligga i sängen. Dagens i-landsproblem.


Idag när jag var på vårdcentralen kom jag att tänka på en jätterolig sak. Var nån lapp där om nått nummer för såna som är drogberoende. Och på nått sätt kom jag och tänka på en gång när jag och elin skulle på fest. När vi kommer in ropar andreas:

- Är det AA (anonyma alkoholister) som kommer? 
 
Så svarar elin

- Nee det är EE (elin everdahl).


Kanske svårt att se det roliga i det hela, men det var sjukt roligt tycker jag. Gulligt att försöka rätta, men, det blev som inte riktigt rätt ändå. hahaha. kul minne sådär!

när man helst bara vill lägga sig ner och gråta

Idag är ingen bra dag alls. Vaknade med inställningen att "jag är frisk, jag orkar med den här dagen". Men efter att ha gått till vårdcentralen (vilket är kanske 100 m), så var jag redan helt slut.

Läkaren sa "ligg hemma och vila, och var tyst, förkylningen har satt sig på stämbanden". Får jag va hemma och vila och va tyst kanske? Ne, för jag måste jobba för ingen annan kan göra det.

Less är bara förnamnet.

Ska ta mig en blandning av alvedon och ipren iaf. Så kanske de går lite bättre.

krya på mig

borta bra men hemma bäst

Skönt att ha varit hos mamma 2 dagar, men ännu skönare att få komma hem igen. Mina saker, min säng.. jaa.. mitt helt enkelt.

Läkaren imorgon då, sen hoppas jag på att va lite friskare så jag orkar jobba.

Ingen träning alls den här veckan.. det kryper i hela kroppen på mig. Har inte tid att va förkyld längre nu.


baj

inget vettigt alls

Jag som skulle få något vettigt gjort dessa dagar. Än så länge har jag inte gjort ett piss.Gick och la mig igår vid 23tiden och somnade kanske vid halv 4. Inte roligt. Låg bara och vred och vände på mig. Hade febervärk i hela kroppen och ont i halsen. Och idag känns inte bättre. Vill helst bara gå och lägga mig igen. Men först måste jag försöka orka med personalmötet. Får se hur länge jag pallar att vara där.

Jag kanske borde ringa och boka om min tid för att prova linser, det är ju tydligen inte så bra att göra det när man är förkyld.

nee, dags att göra ett ryck och fara ner på jobbet. tjao!

ny vecka igen

Nya möjligheter. Är ledig nu i 3 dagar, så jag hade tänkte försöka få nått vettigt gjort. Imorgon tänkte jag ta bussen till ersboda med mändi och handla lite på willys. Min kyl är verkligen tom. Inte så stabilt.

Och så borde jag ta tag i att ringa mt också. Måste helt enkelt börja gå dit igen. Tar emot lite eftersom jag gärna vill klara allt själv. Men jag behöver hjälp nu, så äre bara. Lika bra att börja i tid innan det är försent och allt redan har gått åt helvete.

Och det jag skrev innan empan flyttade om att det kan vara skönt att sakna nån ibland, det tar jag tillbaka. För det är inte alls någon mysig känsla. Snarare en jobbig. Det känns tomt helt enkelt, för tomt.

Positivt inlägg va? Orka va glad alla dagar.

ps. jag skulle behöva en bil. att köra bil är bästa terapin för mig, det gör mig glad. ds.


dagens

Sitter och läser frågor och svar på geblod.nu eftersom jag funderar på att ta mig i kragen och bli blodgivare nu. Och visst, vissa frågor är väl vettiga, men vissa är ju så dumma att jag nästan blir irriterad på hur blåst man kan va.

Den här t.ex

Fråga: Min tandhygienist tycker jag ska skölja med Dentan® Mint munsköljvätska 0,2 %. Är det något hinder för blod-/plasmagivning?

Svar: Ser inte något hinder i att använda sköljvätska för munnen.


Allvarligt?!?! Vafan har munskölj med blodgivning att göra? Haha, stupid!



Nemen, sängen nästa då. Har varit vaken alldeles för länge nu.. as usual!

bakishurtig

Sjukt vad bra jag mått idag med tanke på hur sjukt full jag var igår. Men inte mig emot. Känns skönt att inte ha slösat bort en hel dag i sängen. Tog en dusch och fräschade till mig lite, sen gjorde jag lite mat och sen for jag till Elin en liten stund. Och inte nog med det så har jag varit och tränat nu också. Bara ett corepass men, bättre än ingenting.

Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka ta mig iväg på bodypump kl 12. Och sen blir det en sväng hem till mammsen och käka middag och få gosa med Tilly ett tag. Som jag saknar henne. Min ögonsten.

Jag kanske borde göra nån middag nu, sen blir det filmkväll med Martin.


Och på tal om han, såhär vettigt samtal hade vi på msn innan jag skulle få skjuts till Elin:


Martin säger:

ÖKA!!!!!


malene säger:

jag är klar


Martin säger:

najs


Martin säger:

film hos mig ikväll?


malene säger:

HAHA, cp


malene säger:

nu drar vi


malene säger:

ses i hallen



Vi orkar helt enkelt inte ropa så till varandra, haha.


 

 

väldigt väldigt bra

Igår var sååå himla trevligt. Först lagade vi pizza här hemma hos mig, sen blev det melodifestivalen och alkohol. Och sen blev det såklart schlagerklubben. HUR bra som helst. Är så glad att jag taggade till igår. Hoppas att det kommer fler tillfällen.



Jag och några av mina trevliga arbetskamrater.



VAD gör jag med fingret? Som nån jag kände förut alltid sa "lillfingret gumman"
hahaha.. ser stört ut.



Och så fick jag ha en fin fläta i luggen också. Jag gillare!

identitetskris?

Vet inte om man kan ha det, men det känns som så just nu. Igår kväll när jag kom hem var jag jätteledsen. Ringde till min käre vän empan bara för att få gråta av mig lite, det var skönt. Fast lite jobbigt för jag hatar att gråta. Och det är så jobbigt att vara ledsen utan att egentligen veta varför.

Jag brukar ha helt okej självförtroende, och jäkligt bra självkänsla. Men just nu känns det som att bägge delarna helt har försvunnit. Jag vet typ inte vem jag är, vad jag tycker eller vad jag vill. Väldigt förvirrande.


Jaja, får helt enkelt hoppas att det går över fort.


Nu ska jag gå och hänga lite tvätt och städa undan de sista inför morgondagen.


Sen kanske försöka somna i vettig tid? Det vore nått.

fort går det

Redan onsdag? Redan torsdag imorgon. Tiden springer verkligen bara iväg. Men jag klagar inte. Om 46 dagar fyller jag år. Och då brukar det ju vara vår iaf. 46 dagar är ju ingenting. Jag längtar.

Idag blev det jobb 12-18, sen for jag och tränade och låg en liten stund i solrummet. Hade tänkt hinna med så mycket idag, men icket. Efter corepasset skulle jag gå på gångband en stund, men alla va upptagna så jag fick vänta ett tag. Sen kunde jag bara gå en kvart för jag har så jävulska skavsår. Så skulle jag sola solarium. Gick förbi första, där står det "ur funktion".. så jag går till det andra, och självklart går nån just in där. Så då sket de sig. Sen när jag JUST lagt mig i en solstol i solrummet så kommer mamma och då har hon tränat klart. Så.. blev bara 10 min sol idag. Men jaja, det kommer fler tillfällen.
 
Ledig imorgon, men ska på jobbet och göra några utbildningar på datorn. Sen hem och göra mig i ordning och på kvällen blir det Umeå C-festen. Är inte speciellt taggad men, det kanske blir roligt.

Imorgon blir första gången jag träffar martin sen i söndags, haha. Och ändå bor vi under samma tak. Lite sjukt är det ändå. Men rätt skönt också.

Nee, sängen nästa. natti


hej träningsvärk

Idag blev det jobb, några fler timmar än vad som var tänkt från början. Efter det slängde jag i mig lite mat på jobbet och sen blev det träning. Och precis som igår så fick jag med mig mändi hem sen, och vi åt upp banankladdkakan som var kvar och kollade klart på seven pounds. Den var bra, lite sådär att man ville gråta på slutet men. Jag har som slutat gråta till filmer, tråkigt nog. Var för övrigt en jätttttesnygg busschaffis, mums. Vi blev helt fnissiga. Mamma var tvungen att fråga om vi var 14 år. Man kan ju börja undra faktiskt, haha.

Efter jobbet när jag satt och slängde i mig min middag så fastnade jag i en artikel. Jag brukar sällan fastna i tidningar sådär, men den kändes verkligen som att den var skriven till just mig. Måste nog läsa den imorgon igen. Och jag ska verkligen försöka ändra lite på mig själv. Sluta va en perfektionist, sluta ha så höga förväntingar.

Det är så ofta jag blir besviken, både på mig själv och på andra, bara för att jag förväntar mig så mycket. Och den handlade mycket om att om man ställer mindre krav på sig själv så ställer man mindre krav på andra runt omkring också. Nu låter de säkert som att jag jämt blir besviken på folk, och som att jag vore så mycket bättre själv. Men så är det självklart inte.

Det är helt enkelt jag som måste ändra mig. Sen får resten lösa sig eftersom.

ny vecka

Måndag idag då (bortsett från att klockan är efter tolv). Idag sov jag jättelänge, och när jag vaknade tog jag datorn och la mig i sängen och kollade på några avsnitt av greys anatomy. Åh, det är så bra. Men tråkigt nog finns det bara 2 till avsnitt att se.. men, bättre än ingenting.

Kom mig väl upp ur sängen vid kl 16 kanske, haha.. sjukt, jag vet. Men det är faktiskt sällan jag har sånahär dagar när jag bara är. Hursomhelst, tog en dusch, fixade lite middag, och sen for jag och tränade. Så nått vettigt har jag iaf gjort.

Tog med mig mändi på vägen hem, och vi bakade (som vanligt). Blev en smarrig banankladdkaka igen. Och sen satt vi och pratade jättelänge och så såg vi  halva seven pounds, får se resten någon annan kväll för klockan blev så mycket.

Jag borde sova snart.. men har som vanligt lyckats vända på dygnet.

Nee, måste gå på toa innan jag kissar ner mig här. tjao

soulmate


 



kanske sämst uppdatering

Nu var det länge sen sist. Har som inte haft nått vettigt att skriva så, lika bra att låta bli.

Varför känner jag mig bakis fast jag var nykter igår? Har ont i huvudet. Kanske sov för mycket inatt eller nått.

Om typ en timme ska jag fara iväg till farmor. Pappa lovade att bjuda på pizza så. Det blir trevligt. Sen ska jag hem och så borde jag städa. För tro det eller ej empan, det är dammråttor hemma hos mig. Helt otroligt va?


jag saknar dig, a lot!


tjarå


helt klart redo för det här med barn

Värsta suget jag fick på att skaffa en unge. Lite svårt utan en pappa kanske, men ändå. Igår var jag med ungarna och åkte skrana och bob, svinkul! (tills jag ramlade av och gjorde illa rumpan). Och ikväll var jag och jullan ute och lekte i snön, och tro det eller ej men det var faktiskt min idé att gå ut. Jag som brukar hata att va ute. Och inte nog med det, så har jag suttit och målat målarbok också. Kanske de roligaste jag vet.

Imorgon ska jullan komma hem och sova hos mig, och terrorisera martin lite. Sen så ska vi baka chokladbollar och bygga pärlplatta. Jag gillare.
 
Föresten så vare en unge som lekte med mig typ en kvart på jobbet idag, det va roligt. Lite tittut och bygga lego o så. Den blev jätteledsen när dom skulle gå. Hon hade gärna fått stanna med mig ett tag.


Någon som har en unge att låna ut?




  

jobbigare än väntat

Ikväll va sista gången jag träffade empan innan flytten. Allt har som känts rätt lugnt ändå. Vi träffades, snackade lite skit, kramades och var glada. Jag är glad för hennes skull. Men hann bara vända mig om och börja gå så kom tårarna. Trodde inte att jag skulle bli så ledsen men det gjorde verkligen ont i hjärtat.

Men vi ses ju säkert snart igen, och ett litet break kan ju alltid vara bra. Jag är övertygad om att vänskapen blir starkare av det här. Och att sakna någon är som ganska mysigt ibland ändå. Då uppskattar man ju varandra mycket mer när man väl ses.

Det kommer bli tomt utan dig bäste vän, men som sagt, du kanske slutar va så bitter nu ;) HEHEHE.



pussen!!



 


RSS 2.0