blablabla

Hade tänkt uppdatera lite här, men har redan glömt vad jag skulle skriva. Det är bara jobb, jobb och jobb som gäller just nu. Behövligt med tanke på att jag har tusen kronor kvar tills den 28e, de håller inte. Får hoppas att ungdomsslussen skänker en lite slant åt mig. Jag orkar inte att dom ska krångla till allt mer än nödvändigt.

Ikväll har jag suttit och skrattat högt för mig själv, väldigt underhållande. Och idag när jag ringde ungdomsslussen och skulle säga nått om automatiska överföringar så sa jag avföringar istället, lite pinsamt kanske? Men lite kul också.

Om 11 dagar kommer ida och victors bebis, om 14 dagar går min prövotid på körkortet ut, och om 22 dagar kommer malin ÄNTLIGEN hem, och om 24 dagar är det julafton!!! Mycket bra saker på g!

Jag ska skicka mina flyttkort (har bott i lägenheten sen augusti) som julkort, så fattig är jag, hahah!

Fick en släng av lyckorus just... jag gillare!


freedom

Vilken lång dag. Började med att kliva upp i tid, drog med empan på strömpilen och kikade på affärer en stund, och kärade ner mig i ett par skor som jag varken behöver eller har råd med, men jag måste nog ha dom ändå.


(tomten, om du läser det här, så ge mig dessa underbara skor, TACK!)


Sen har jag varit på vårdcentralen i över 2 timmar, utan att ha blivit klokare. Blev bara fattig på blod, tror aldrig jag lämnat så mycket blod förr. Fick göra ekg också, så nu är jag kladdig över halva kroppen av alla sånadär saker dom sätter fast. Har hunnit vara i tavelsjö och fått mysa ett tag också, det behövdes.

Just nu skulle jag behöva diska och städa, men jag har ingen som helst ork. Tror jag ska ta mig en varm dusch och sen krypa i säng i vettig tid. Det skulle va rätt skönt.

Mest av allt skulle jag behöva en kram just nu.. en bamsekram skulle sitta fint. Nån som bju?


"nej nej vänta vänta vänligen.. du dödar fågel"


en trött söndag

Igår var en mycket trevlig kväll. Ångrar lite att jag inte gick ut, men tror ändå att det var lika bra. Hittade inte riktigt igen varken peppen eller fyllan igår. Så istället somnade jag i vettig tid, men är fan lika trött ändå.. Skulle ha varit på akuten för läääänge sen.. men.. ååh jag orkar inte! Inte nog med att man måste sitta och vänta i hundra år så äre dyrt också, tydligen 300kr nuförtiden. Får åka in ikväll eller ringa vårdcentralen imorgon!

Nu ska jag skriva en önskelista vad jag vill ha i julklapp, sen hoppas att illamåendet går över och så tar jag nog en sväng till tavelsjö.

tjingeling


hej hej, hemskt mycket hej

hejdå hejdå, hemskt mycket hejdå!


vardagslyx

Idag har jag varit ledig, väldigt skönt, och väldigt härlig dag. Sov länge, sen blev jag bjuden på nybakat fika och kaffe hos Ida, och efter det blev jag bjuden på väldigt god och nyttig middag hos Elin. Franx brudar!! :)

Ikväll har jag inte gjort mycket alls, försökt städa lite men tappade helt peppen, det får blir morgondagens problem istället. Jag vill ha nytt skurmedel, det jag har nu luktar typ fårbajs.. asäckligt.

Jag mår illa.. som fan! Börjar va lite less på det nu.. Borde kanske ta mig i kragen och ringa vårdcentralen imorgon. Något är ju fel...



Inte så charmig bild. Här skulle jag nog ha slutat dricka för länge sen, haha!


hej söndag

Hej bakfylla, huvudvärk och minnesluckor. 1 liter vin och 4 öl blev liksom.. aningeeeeen för mycket för mig känner jag. Får skärpa mig till nästa gång.

Det var typ allt jag hade att säga idag. Lägger in en sjukt bra låt också.


illa, jag mår illa

Uääh, hela dagen har jag gått runt och velat spy, härlig känsla va? Har dock hållt mig. Vill bara att de ska gå över. Och inte nog med det så har jag den värsta låsningen ever i axeln, gör galet ont. Får hoppas att bägge delarna är borta imorgon.

På tal om imorgon så är det ju faktiskt redan fredag, yeiii! Blir fredagsmys med empan (elin dissar oss, hur ska vi överleva?) Sen äre äntligen lördag, välkommen vinet säger jag bara. Har längtat en hel vecka nu, haha.


världens bästa elin bjöd på världens bästa juliga lördagsmys, vi börjar i tid!



jag gjorde ett fint äppelhjärta i skyltfönstret på jobbet.




Sådär fint lämnade jag nycklarna i bildörren medan jag var och shoppade på strömpilen igår, hahaha. SJUKT SKILLAT! jag gillar mig själv ibland... iaf när jag har tur. Hade känts lite halvbittert om bilen vart borta när jag kom tillbaka....


cry me a river

Vad är felet på mig? Så fort jag får feber så gråter jag. Inte lite heller. Har typ gråtit hela dagen utan anledning, haha. Eller okej, för en stund sen satt jag och bölade till säsongsavslutningen av inlåst, hur fint var det inte? Ååh! Det är ändå lite skönt att få gråta ut ibland. Spec när man har världens bästa mamma som ger en världens bästa tröstpresent i form av ett presentkort på h&m på 700kr. TACK MAMMA! bästaste bästa.. Behöver jag ens berätta hur mycket jag grät när jag fick presenten? Nee, tror alla fattat grejen nu.

På tal om nått helt annat.. SATAN vad halkigt det är ute. Absbromsarna har fått jobba ordentligt ikväll, helt sjukt. Lyckades även få sladd i varenda rondell på vägen hem inklusive hamna på fel sida av vägen. Oskillat! Får faktiskt skylla på att jag inte körde bil på hela förra vintern så, har inte så mycket erfarenhet av halkan. Men jag lovar och svär att jag från och med nu ska börja köra med insidan av hjärnan! Är väl på tiden om man säger så...
Aja, nu ska jag ut och öva på halkan lite och hämta empan. Får hoppas att jag överlever helt enkelt!

tjingeling!


a lonely semptember

Hej å hå, efter en dag på paradisbadet så känner man ju i kroppen att man inte direkt blir yngre, om jag säger så. Men det var hur kul som helst, måste dit snart igen. Idag lärde jag empan och elin hur man leker med lastbilar också, haha.. heeelt fascinerade! Lite busig kappkörning hann vi med också, med en kaxig jävel.. vi vann, såklart!


Nee, det börjar kännas i kroppen att man kört 20 mil och försökt vara barn en hel dag. Min rumpa och rygg strejkar just nu. Får bli en varm dusch och sen sängen.


gonatt älskade!



världens finaste pippitröja som mamma stickat åt mig, love it!


frukost på sängen

Ordagrant! Det gick inte så bra för mitt lag imorse...


:)


RSS 2.0