vi kände bara för att fula oss

Så här är några mindre söta bilder, haha! 

 







1 veckas ledighet

Yeeei, nu är jag ledig i en vecka, om inte ännu längre.. 1½ kanske! Känns riktigt skönt. Lite tråkigt också men jag kan behöva lite ledigt faktiskt. Tänkte fara ut till bullis en om en stund och sova över där en natt eller två. Sen är det ju nyårsafton också, vad ska man hitta på då egentligen? Känner mig lite opeppad men samtidigt känns det tråkigt att bara sitta hemma. Fast man kanske får vuxenpoäng av det? Att vara hemma istället för att festa på nyår. Får se hur jag gör.

Dagen efter nyår ska jag dock vara på iksu spa kl 12 så jag orkar inte direkt vara bakis heller. Efter iksu blir det middag och sen bio, en heldag med andra ord. Blir som en avskedsdag av malin. SOM jag kommer att sakna henne! Får hoppas att 1 år går fort.


Jag är rastlös, kan min skjuts komma snart? Nu ska jag borsta tänderna, och sen ta en ipren och hoppas att mitt ont i magen går över, sen måste jag fördriva lite tid.

tjarå!

lovely

Igår var rikigt rolig kväll, men det brukar ju bli lyckat med rätt sällskap. Jobbade mellan 15-19, sen skyndade jag mig iväg till elin och gjorde mig i ordning och sen började festandet. Efter det blev det utgång på olles, och det var riktigt trevligt faktiskt, och inte alls sådär jobbigt mkt folk som jag var rädd att det skulle va. Finns en extremt rolig film sen igår, men den får absolut inte allmänheten se, haha! Efteråt hamnade jag på plaza, det var trevligt, träffade flera som jag inte träffat på länge, det är alltid kul. Önskar att jag hade tagit med kameran, en miss av mig.

Imorse stod det en säng mitt i rummet när jag vaknade, haha. Det var lite kul. Men varför åt jag inte hotellfrukost för? Också en miss av mig. Fast å andra sidan hade jag säkert spytt upp allt på en gång, sliten dag idag kan jag lova. Men jag har iaf haft en mysig bakisdag med elin och ida, först lite bakismat och sen bakishäng hos elin, alltid lika trevligt!

På tal om nått helt annat så kommer "i taket lyser stjärnorna" på bio den 30 januari, den ska ses! Är helt kär i den bara av att ha sett trailern, och boken var ju riktigt bra så.

Nu ska jag se nån film, tjarå!


äntligen är julen över

Känns skönt att julen är över faktiskt. Nog är den mysig alltid, men nästan mer stressig. Min julafton var huuur bra som helst. Maten var jättegod, sällskapet var det bästa, och julklapparna var såå mycket mer än vad jag hade väntat mig. Jag måste ha varit snäll i år, för jag fick riktigt bra saker. Bla dator + högtalare och sladd till tvn, parfym, helkroppsmassage, pengar, ipod, sängkläder, världens finaste pyjamas och lite annat smått och gott. Jag är riktigt nöjd! 


en del av mina julklappar, lovely!
 
   


Några bilder från middagen i Skeppsvik

  

  

Bilder från när vi åkt ut till Tavelsjö

  

  

  


Jag som öppnar sista julklapparna på kvällen när vi hade kommit hem, och självklart var det mjukis som gällde när jag var hemma igen, jobbigt att va finklädd en hel dag, haha.




Ne, nu ska jag ta med mig datorn och krypa isäng och kolla på nån film. Imorgon blir det jobb från kl 15, och efter det äre PARTYYYYYYYY som gäller med mina bästa brudar. Som jag längtat!

tjarå, och god jul i efterskott!

inte många minuter kvar

Snart är det julafton, yeeei! Kan dock inte riktigt fatta det, känns fortfarande inte som att de ska vara imorron, jag är lite förvirrad. Känner mig så stressad hela tiden, fattar som inte varför, det är ju nu man ska luta sig tillbaka och känna lugnet ett tag, men icket.! Fullspäckat heeela tiden.


Ne, nu ska jag iaf känna lugnet en liten stund, dricka upp min cider och sen krypa i säng.

gonattt!

myspys

Idag har jag varit i bullis på kalas, det var mysigt. Sen har jag hängt med mändi hela kvällen och kollat på heartbreak hotel, den är såååå bra, haha! Sådär ska jag också va när jag blir gammal, utan tvekan.

Jag börjar få lite julstämning nu, men bara pyttelite. Hoppas att det blir mer.

Imorgon blir det jobb 9.30-18 sen ska jag med empan på strömpilen, jag borde kanske hitta nått att ha på mig på jul kanske? Det är ju som bara 3 dagar kvar.. usch, va stressigt allt känns..


Men här är iaf en bild på min finfina julgran och massa spännande julklappar.



ps. har ÄNTLIGEN fått min digitalkamera, soooom jag har saknat den. ds

jobb och storstädning

Det är ungefär det jag har hunnit med idag. Jobbade 11-17, eller blev ju typ 18 eftersom jag var tvungen att banka, vilket tar en jäkla tid. Sen kom jag hem, käkade middag och sen började jag städa på en gång. Jag älskar att städa. Det är så skönt när man fått det gjort. Sen så färgade jag mammas hår och så kom empis förbi en stund också. Känns verkligen inte som att det är lördag kväll, och det känns ännu mindre som att det är julafton om 4 dagar.

Imorgon ska jag på kalas i bullis, det blir nog trevligt. Sen ska jag försöka få med mig empan på strömpilen en sväng. Borde hämta ut min mobil, så jag kan lämna in den sen igen, jag är less, bara less!

Ne, om man skulle sova kanske? gonatt!

jag snattade idag

Sånt som händer ibland! haha, skämt å sido. Men det är fan lätt hänt. Jag gick runt inne på h&m i typ en kvart och höll i ett diadem, sen när vi gick vidare och kom in på gina så kom jag på att jag fortfarande höll diademet i handen. Fick lite halvt panik och skyndade mig genast tillbaka med det. Så jag tog det iaf aldrig på riktigt. Min första tanke var "äh, nu har jag ju redan råkat gå ut med det, då kan jag lika gärna behålla det", men sen kom jag på att det vore ju förjävla tråkigt att råka åka fast för det. Been there done that, var faktiskt 6 år sen igår, haha! Lite roligt är det faktiskt. Ung och dum på den tiden. Märks ju att man blivit äldre nu på den fronten.

Idag har jag gjort bort nästan alla julklappar också. Och så har jag vunnit på en jävla massa trisslotter, jag vann faktiskt på 5 av 7, det är helt otroligt. Bytte in mot nya lotter hela tiden, men jag gick faktiskt en hunka plus också, inte helt fel. Jag ska börja skrapa lotter oftare tror jag, vem vet man kanske vinner en miljon en vacker dag. Som dom säger, plötsligt händer det! Men en mille är iofs inte så mycket pengar, egentligen! Skulle kunna spendera dom på en dag om jag fick! Men så roligt äre ju inte.

Nee, en kopp te nu sen sova! natti


personalkväll

Dagen och kvällen har varit riktigt bra för mig, jag är dock sjukligt trött med tanke på att jag for hemifrån vid 9 i morse och kom hem för en stund sen.. lång dag!

Jobb först, gick lite tidigare för de var ganska lugnt så jag hann fixa lite med julklappar. Sen gick jag iofs tillbaka till jobbet och hjälpte till med stängningen. Efter det for vi hem till chefen och hade först personalmöte, sen blev det massa god mat och gott fika. Så fick vi julklappar också, ett biopresentkort och en trisslott, och jag vann faktiskt på min lott! 50 kr bara men, alltid nått! Trevlig kväll!

Ne nu ska jag försöka sova nått om jag ska orka med morgondagen.

gonatt!


hjhdfjksd

Har förjävla ont i ryggen, och när jag har ont blir jag grinig. Så just nu sitter jag bara och irriterar mig på allt som är möjligt att vara irriterad över, sjukt kul.. inte!

Nu har jag iaf kommit en bit på vägen med julklapparna, men bara en pytteliten bit.. får ta tag i allt senare i veckan.

Imorron ska jag börja tidigt, har öppning. Och sen så har jag stängning också, efter det ska jag till teg, ha personalmöte och så verkar det som att vi ska äta nått smarrigt också. För det stod "kom lagom hungrig", så jag får se vad chefen har hittat på för roligt.

Nee, om man skulle gå och packa väskan inför morgondagen. Tur att jag är ledig på torsdag, annars skulle jag inte orka med den här veckan.

Jag vill ha min digitalkamera, nuuuuuuuu! Har varit utan den alldeles för länge..

jajaja, tjarå!

lång dag, lång vecka

Nu är det bara jobb som gäller fram till jul, och inte nog med det så jobbar jag över 8 timmar/dag, vilket är normalt för de flesta men för mig som bara är van att jobba 6 timmar/dag så äre ändå ganska stor skillnad. Men jag har iaf 2 lediga dagar innan jul, och jag får se till att ta vara på dom ordentligt. Men jag gillar att jobba såhär innan jul, alla är så glada, det är som så mysig stämning.

Ikväll har jag iaf haft värsta ta-hand-om-mig-själv-kvällen, huuuur skönt som helst. Jag har varit så anti att bada badkar senaste åren för att jag blir så rastlös, men ikväll gav jag det ett försök. Började med att he in en skummtoning i håret för att försöka få bort det gula sen blekningen, sen så kladdade jag in ansiktet i en ansiktsmask, tog en kopp kaffe och en hänt extra och la mig i badet, Måste vara typ det skönaste jag gjort på länge.

Sen efter badet smörjde jag in hela kroppen, och gjorde nån 3stegs-fotvårdsgrej på mina trötta slitna fötter, och så målade jag naglarna också.

Och nu sitter jag här med lite bubbelvatten och äter en lussebulle.

Jag känner mig som en heeeelt nu människa, haha!

tjaråååååå!!!


ps. vem är snyggingen? han ska jag ha! ds.


1 år idag

Justeja, jag glömde ju skriva det viktigaste. Idag har jag haft körkortet i 1 år, bra jobbat av mig! haha. Då var det bara 1 år kvar tills man slipper prövotiden, det ska bli skönt. Nog för att det är samma regler för alla, men OM man tappar det så slipper man ju iaf betala för att ta om det. Så om 1 år ska jag ut och busa lite. Om jag har en bil då vill säga, det kan ju som underlätta.

3e advent

Och jag har fortfarande ingen julstämning alls, och jag har fortfarande inte fixat med en enda julklapp.

Helgen var lugn, i fredags såg jag idol med empan, och jag är besviken, jag hejade ju på alice. Hon var iaf bäst under kvällen, och vinnarlåten var SÅ mycket bättre när hon sjöng den. Lördag for jag och mamma till ersboda och va runt på lite affärer sen åt vi middag hos mormor. Kom hem vid kanske halv 8 och gjorde verkligen ingenting igår kväll, tråkigt men skönt. Slapp vara bakis idag. Så idag for jag till elin och fick hjälp att bleka håret, skönt att få det bortgjort. Jobbigt dock att färgen inte alls blev så bra, får hoppas att silvershampoo gör susen annars måste jag gå till frissan, och de känner jag inte riktigt att jag har råd med.

Nu väntar en vecka full av jobb, så jag borde försöka somna i tid ikväll, men känner jag mig själv så vet jag ju att det inte kommer att bli så.

Jag är utrråkad, bläääää!

vad gör jag vaken?

Har varit trött sen kl tio typ, och ändå sitter jag fortfarande här. Kan va för att jag fastnade i massa bra youtube-klipp.

Idolfinalen i morrron, wohooo! Myskväll med tjejerna. Lördag ska jag verkligen försöka, på riktigt, att fixa julklapparna, för jag kommer aldrig hinna annars. Sen blir det middag hos mormor. Hade egentligen bestämt mig för utgång den här helgen, men de blir inget av! Har varken tid, råd eller lust. Mycket att göra..


Men som sagt, sängen nästa! sleep tight tonight




sådär söt är jag när jag sover... eller... inte! haha

när jag kollade på bilder hittade jag bilder på mina naglar, jag borde göra såna igen.

   

jag saknar min "klor", haha!

jag kunde inte vänta längre

Så jag klädde julgranen nu.. har verkligen NOLL julstämning, så jag tänkte att om jag ser en julgran varje dag så kanske de kommer. Eller så blir jag bara dyngless på den om några dagar. Får se helt enkelt.

Nu är det iaf slut på ledigheten, jobb imorgon och på fredag, men är ledig hela helgen sen, det ska bli skönt. Veckan efter däremot är fullproppad, jobb hela veckan, julimiddag(?) eller nått annat spännande med jobbet, farmor fyller år, mia fyller år.. jaa.. nivet, mycket att göra! Så i helgen MÅSTE jag göra klart de här med julklappar, kommer aldrig hinna annars. Varför är jag alltid ute i sista sekund för? Så typiskt mig.

Idol-finalen på fredag, vad händer på lördag? Var som så taggad på fest, men.. nu vet jag inte längre! Kanske ska vara hemma och pyssla med julklappar istället.. kanske! Är ju inte helg än.

På tal om noll julstämning så har jag glömt min chokladkalender tills idag.. (ja, jag är 20 år och har en chokladkalender, haha, dulligt.) 10 chokladbitar på en gång kändes dock lite väl mycket, så jag får äta några per dag nu. Lär glömma bort den nu igen, och kommer väl på de på julafton eller nått.

nee, kvällsröken nu sen sova! tjingeling!



En några år gammal bild på bäste vän som hjälpte mig att klä granen.

det sämsta med mig

Här är mina 5 sämsta egenskaper som jag hoppas kunna ändra på:

- Jag tävlar i allt. Och jag ger mig inte fören jag "vunnit" heller. Kanske bra ibland, men inte jämt kan jag lova.
- Vinner jag inte i det jag "tävlar" om, så blir jag galen. Och jag tror alltid att hämd är enda lösningen.
- Jag vill bara ha sånt som är omöjligt, och när det blir möjligt tappar jag intresset.
- Jag är förövrigt också sämst i världen på att svälja min stolthet.
- Jag har senaste månaderna blivit känslokall och obrydd.

Sådärja, dåvet ni allt tråkigt negativt med mig, haha. Men det positiva i det hela är att jag är ju faktiskt medveten om mina brister, till skillnad från vissa andra. Så om 1 år eller så när jag tittar tillbaka på den här trista listan så hoppas jag att jag inte är likadan längre. Mitt nyårslöfte kanske ska bli att ändra på allt det där? Vem vet! Å andra sidan brukar nyårslöften vara till för att brytas, så jag tror jag ska lova nått annat istället, typ som att sluta röka, haha.

hej så länge!

poppis?

Haha skulle just sätta igång mobilen med mitt gamla nummer, hann ha på den i 2 sek, hörde att de pep massor av sms, sen hakade den upp sig. Får helt enkelt göra ett nytt försök. Hatar att sätta igång den, men man måste ju tillbaka till verkligheten nån gång.

Jag är back on track några dagar nu iaf.

vad hände igår?

Jag mår verkligen som jag förtjänar idag, haha.. usch! Har skrämmande mycket minnesluckor från gårdagen, jag brukar sällan ha det. När gick vi in på olles, när kom allt folk, vilka var vi med, och framför allt när fan gick vi ut från krogen? Allt är lite sådär oklart just nu. Jag minns iaf att skumpan va slut redan kl nio, jag kanske borde ha slutat dricka efter de? haha. Aja, jag hade nog trevligt iaf, och det är det som räknas.
Jag gillar att jag gillar alkoholen igen.

Planen var att åka till elin idag och få hjälp att bleka håret, men den orken fanns inte nånstans, tråkigt nog. Det hade varit roligt att komma ut och göra nått.

Jag kanske borde ta en prommis på ica och köpa nått smarrigt till min sega bakiskväll med massa bra på tv, men vet inte om jag har orken till det heller. Den som lever får se helt enkelt.

tjarå!

årets roligaste konversation

Länge sen jag skrattade så mycket som ikväll, jag och emmelie måste ha haft den roligaste konversationen som går att ha på msn. Hade gärna visat en del av den här. Men eftersom den varken var speciellt rumsren eller barnvänlig så skippar jag det! Har ju som ingen aning om vem som läser.

Kul var det iaf, mitt namn är mongo!

finally

Idag hittade jag mig ÄNTLIGEN ett par bra jeans, inga speciella men riktigt sköna och satt precis som jag vill. Har behövt ett par svarta jeans länge, och nu är det problemet äntligen ur världen.

Köpte en ny klänning/top också, hur fin som helst. Som man kan ha både till jeans och leggings, får nog bli den nästa utgång. Nästa helg kanske? Var som sugen i helgen men, ingen annan verkar vara de? Så jag har som lite tappat peppen också. Men någon öl skulle ju inte sitta helt fel, någon som är sugen? haha

Imorgon blir det några timmars jobb också, vilket verkligen kan behövas, för jag såg just att jag har alldeles för lite jobb uppskrivet i kalendern den här månaden.

tjarå!

jag saknar dig

10 år sen idag! Tiden går fort, kan inte fatta att det är så länge sen.

tänker på dig! <3

inte min kväll

Ikväll är verkligen inte min kväll på nått sätt. Ont i magen, mår illa, är less.. trött också, kanske borde sova istället.. Hoppas att imorron blir en bättre dag.

natti

The very moments, opinions clash
We hurt each other, and thats just that
It´s easy for you to say, Why not give up?
But then we will be right back to another square one

Ooo, you say the problem´s always me
I say why cant we agree to disagree
You say that it only makes things worse

I got every reason, to be annoyed
But I´m seceretly hoping, that I´m just paranoid

I say, how come you always have to have the last word

-
jag är kär i den låten. Marit Bergman ft. Moneybrother - last word!!

den här stan är inte stor

Alla känner alla, verkar inte vara bättre än så i den här staden. Haha, det var allt jag hade att säga idag.


tjingeling!


RSS 2.0