halloween

Då hade man jobbat färdigt den här veckan, riktigt skönt. Allt har gått bra så jag hoppas chefen är stolt över mig när hon kommer tillbaka hem igen. Idag stängde vi tidigt så jag hann kila iväg på h&m och köpa mig en riktig mysdress, snygg också för den delen. Värd varenda krona eftersom jag tar på mig mjukis direkt jag kommer hem från jobbet.

Efter det så gick jag och anna och köpte mat på max och satte oss på jobbet och käkade, sen så tog vi tag i att röja undan lite i personalrummet så att det ska se någolunda fint ut där. Och så har vi massor av planer på att måla om, köpa nytt bord osv. Men får se om chefen går med på det!

Ikväll ska jag vara hemma och se idol med mammsen och försöka somna tidigt, så drar jag till bullis imorgonbitti. Det ska bli så skööööönt.

ps. det hoppar runt massor av pumpor på min mobil, jättekonstigt. ds.




En gammal bild på mig och elin. Alla tankar går till dig idag vännen.
Du är stark, du är bäst, du är min finaste.

Puss

Om du ringer, hem till mej,
mitt i natten, de är okej.
för du vet, jag finns här för dej.
Vindar vänder men du och jag,
vi ska va vänner natt och dag,
och vi vet, vi vet var vi står.

Inga hinder stoppar oss,
inga lögner krossar oss.
För vi vet, vi vet var vi står.

När du gråter kom ihåg,
när man delar är man två.
Å vi kan, hjälpa varann.
Ja tillsammans står vi här,
ser vart alla vindar bär.

En gammal låt, våran låt.



lite rutin på livet

Hela min vecka har sett ut ungefär som såhär:

- Jobb 9.30-16
- Sitta vid datorn en stund
- Äta middag
- Se på tv
- Ta en kopp te
- Sitta vid datorn/tvn en stund till
- Sooooooova!

Jag gillar rutiner.

Imorron är sista dagen sen har jag en helt ledig helg, ska bli så himla skönt. Blir nog filmkväll imorgon sen förhoppningsvis bullis på lördag till söndag. Har tänkt va nykter ett bra tag nu hade jag tänkt, hur länge det varar vet man aldrig, men den som lever får se helt enkelt.

Imorse när jag kom utanför dörren så såg jag att det hade snöat. Va händeeeeer? Det är ju bara oktober. När brukar det börja snöa egentligen? Jag blir förvirrad. Vill inte ha vinter än juuu.

Ne nu ska jag spela lite spel sen sova, baj!




Jag saknar min bruna lugg, måste nog göra om det snart igen.
När jag har råd vill säga, för jag är fattig som en kyrkråtta den här månaden.

är det inte ganska lustigt ändå?

När man önskar att folk skulle ringa en så var det inte många som gjorde det, och när man vill vara ifred så måste man byta telefonnummer? En tanke bara.

Eller ska man verkligen måste ta livet av sig för att folk verkligen ska fatta hur jävligt det är?
Rätt så tråkigt isåfall.


I don't know what I've done
Or if I like what I've begun
But something told me to run
And honey you know me it's all or none

There were sounds in my head
Little voices whispering
That I should go and this should end
Oh and I found myself listening



Nu ska jag sova, sleep tight tonight som någon alltid sa förut, haha.



att sakna

Hela dagen har jag tänkt på hur mycket jag längtar tillbaka till när man var typ 15-16 år. Och längtar inte tillbaka mindre när jag lyssnar på massa gamla låtar. Vet egentligen inte varför jag saknar det så mycket. Men på nått sätt så kändes allt så mycket mindre komplicerat på den tiden. Visst hade man sina problem då också men, det känns som att desto äldre man blir desto större blir ens problem.

Jag gillar helt enkelt inte det här med att bli vuxen, det var ungefär allt jag ville komma fram till.

Nu ska jag dricka mitt te sen ska jag försöka somna tidigt. Måste sluta vara så trött hela tiden.





En gammal bild på en brun, fräsch 18-åring.

Försöker verkligen komma på om det är mitt gamla liv eller mitt gamla jag som jag egentligen saknar.
Verkligen värt att ta sig en funderare över.

nattiii!

lång dag

Idag blev det en långdag på jobbet med både öppning och stängning. Trodde att det skulle vara jobbigt eftersom jag är van att bara jobba 6 timmar/dag, men icket. Det gick hur bra som helst och jag hade fullt upp heeeela tiden, precis som jag vill ha det.


Nu ska jag göra något som jag inte gjort på länge, men är känd för att göra typ jämt. STÄDAAAAAA! Det måste vara bland det roligaste jag vet, och jag skämtar inte ens.


Nån som har lite energi att skänka till mig? Jag är så trött... jämt! Börjar vara less på att va trött.


Ne nu ska jag betala räkningar, söka lägenhet och så ta tag i städningen.

baj!


ÄNTLIGEN

Nu har vi fått internet, känns galet skönt.

Annars då? Måste typ fråga mig själv saker för att komma på vad jag ska skriva. Jobb hela veckan nu, får vara chef i 1½ vecka medans chefen är i spaninen, det känns bra. Jag är stolt över mig själv. Jag gillar att tycka om mig själv såhär mycket.

Imorgon ska jag förbi och köpa mig ett nytt simkort så jag slipper ha mobilen avstängd hela tiden. Nog för att det typ inte finns något skönare än att vara okontaktbar, i love it! Men mobilen behövs ju iaf, typ för att kunna se vad klockan är och ringa viktiga samtal.

När slutade jag bry mig så mycket? Kanske när jag stod där helt ensam utan mamma och utan hem och märkte vilka som stod kvar med mig. Vet faktiskt inte ens själv men det känns skönt att inte känna ett beroende av någon. För just nu känner jag verkligen att "ensam är stark". Och med det menar jag absolut inte att jag inte uppskattar mina nära och kära, för det gör jag verkligen.

Finns mycket jag skulle vilja skriva här, men varför? Det enda jag skulle kunna passa på att skriva eftersom jag inte orkar höra av mig till någon och vet att en del läser här så kan jag ju bara säga att jag BER om mitt utrymme nu. Säg vad ni vill, tyck vad ni vill. Men ge mig min egen tid. Jaga mig inte, ring mig inte utan respektera att jag vill vara själv för att hitta tillbaka. Det kanske tar 1 dag, kanske 1 vecka, kanske 1 månad eller 1 år, vad vet jag?

Och jag vet till 100% att det jag just skrev kommer att diskuteras. Men istället för att bli irriterad eller tycka att jag är töntig som inte orkar höra av mig, var då en snäll vän och repsektera det.


Nu ska jag faktiskt gå och krama min mamma och låtsas va 5 år igen och bara få va. För man vet aldrig, en dag kanske det är försent. Från och med idag ska jag försöka visa hur mycket jag faktiskt uppskattar sånt/såna som betyder något. Livet varar inte för alltid. Tänk om alla kunde tänka som jag? Va mycket kärlek det skulle bli, haha.

tack gode gud(?) för att jag lever idag, det är allt jag vill säga. puss!

länge sen sist

Har tråkigt nog inte fått internet än så jag passar på att uppdatera lite från jobbet. Har känts som att jag haft jättemycket saker som jag vill skriva men nu när jag väl har en dator så kommer jag inte på något att skriva överhuvudtaget, haha.

Men men, livet rullar på och jag har haft supermycket att göra på jobbet senaste 2 dagarna. Är helt slut i huvudet efter att jag låst igen butiken. Men det är ju så det ska vara, jag älskar när det är såhär mycket att göra. Tiden går ju så sakta när det inte finns något att göra.

Jag har en klump i magen som inte alls känns bra. Måste kolla upp lite grejer nu sen springa till bussen.


Hej så länge!

färdigflyttat

Nu är vi klara med flytten och allt har gått hur bra som helst. Känns riktigt skönt att äntligen få känna sig som hemma igen. Nog för att det förhoppningsvis blir flytt för mig snart igen men, det här funkar bra tills vidare.

När jag får internet vet jag dock inte, men får hoppas att det blir snart. Just nu sitter jag hos min elin och vi ska fara och handla massa gott på maxi och se idol ikväll. Mysigt värre.

Utgång imorron? Inte utgång imorron? Kan inte bestämma mig.

Hade som inget mer att skriva just nu, maxi nästa!

baj!



Bäste vän!

humörsvängningar?

Igår var jag mer än less. Less var bara förnamnet. Kände mig hängig, grinig och allmänt opeppad på livet. Men idag känns allt mycket bättre, än så länge iaf! Ska inte säga för mycket innan dagen är slut.

Nu ska jag fördriva lite tid sen hjälpa till med flytten.

tjarå

jag o r k a r inte mer

Eller snarare, min kropp orkar inte mer.. Mår helt sjukt dåligt just nu, feber, magkatarr, stress.. Flytt imorgon och den känns inte annat än jobbig. Allt känns bara krångligt och just nu vill jag bara lägga mig ner på golvet och ge upp. Men nej nej, inte jag inte.. de är klart jag måste vara den starka. Men hur länge till?

Som sagt, jag orkar inte mer snart.

tack&hej!

ps. det känns som att jag glider ifrån allt och alla just nu. ds.

att missa bussen

Imorse hände det som inte får hända, och det som aldrig hänt när jag ska till jobbet. Jag MISSADE bussen. Såg hur den bara körde förbi men hann inte dit. Hur irriterande är inte det på en skala 1 till 10? Det brukar alltid, och då menar jag alltid, ta minst 8 min för bussen att komma hit. Men idag var den flera minuter för tidig. Så vad gör jag då? Får halvt panik eftersom det var jag som hade öppning i morse. Kollar på busstidtabellen och nästa buss går inte fören halv, vilket är alldeles för sent. Men då hör jag hur någon tutar bakom mig, då är det en annan buss som är huuuur snäll som helst och stannar för mig fast jag inte ens står vid rätt busskur. Måste vara det snällaste någon busschaffis någonsin gjort, för i vanliga fall brukar dom bara åka förbi. Så jag tog mig som tur var till jobbet, man måste ju ha lite tur ibland också. Och innan jag gick av bussen gick jag fram och tackade han och sa att han hade räddat min dag, då blev han glad.

Ikväll har jag varit jättetrött och hängig. Planen var att jag skulle ut och fika med tjejerna men jag bestämde mig för en hemmakväll istället. Och jag behövde det verkligen. Har kollat på stjärnor på is och druckit te och nu ska jag gå och lägga mig. Brukar aldrig lägga mig såhär tidigt på helgen men, ikväll blir det ett undantag. Jobb imorron sen ledig några dagar.




En mindre söt bild på mig från förrförra sommaren, sjukt vad fort tiden går. Blev bara så fascinerad av att jag faktiskt var lite brun där. Eller väldigt brun för att vara jag, haha! Jag vill ha sommar igen, för den här sommaren som var den bokstavligen s ö g!



jaja, nattii!


lugn kväll

Ikväll har jag hängt med min mändi. Vi har glidit runt i bilen och lyssnat på massor av bra musik, iloveit! Träffade upp empan en stund också och for förbi cäz och sa grattis i förskott. Som sagt, en lugn kväll men skönt att få komma ut en stund.

Nu borde jag verkligen sova om jag ska orka med morgondagen. Öppning på jobbet så jag måste kliva upp supertidigt. Eller ja, klockan 8, men för mig räknas de som jättetidigt.

Bio imorgon kväll? hoppas på det!


natti!




En gammgammbild på mändi, empan och mig!

familjesamtal

Idag hade vi vårat första familjesamtal tillsammans, och jag måste säga att det var väldigt givande. Men det finns fortfarande många frågetecken kvar och mycket mer som behöver sägas. Men vi fick iaf en ny tid om 2 veckor, tills dess kan det ha hunnit hända mycket. Och så grät jag idag också, det var faktiskt ganska skönt. Var alldeles för länge sen jag gjorde det, för jag är ju "inte den som gråter".

Om 6 dagar får vi äntligen flytta. Det känns riktigt skönt. Får hoppas att tiden går fort nu bara, men eftersom jag ska jobba hela helgen så lär den ju göra det. Skönt att ha nått att göra. Jag hatar att vara ledig många dagar, finns inget tråkigare. Och nu är det bara 2 veckor kvar tills jag ska få vara "chef" i 1½ vecka. Det känns roligt.

Jaja, nu ska jag lyssna på lite bra musik ett tag sen träffa min David en stund.


tjaråååå!



En fin bild från i somras!

skjut mig

Hur jävla svårt kan det vara att träffas en halvtimme och skriva ett kontrakt? Nu får vi vänta tills om en VECKA! Allvarligt! Jag hatar soc, har alltid gjort det och kommer alltid att göra det! Känns som att jag vill gå och hänga mig själv just nu, så jävla less är jag! Och jag menar det verkligen.

Nu ger jag upp hoppet om allt, tack&hej!


för lite sömn

Helt gaaaaalet vad trött jag är. Usch! Är helt suddigt i ögonen, så trött är jag. Somnade jättesent och klev upp jättetidigt, inte bra! Dagen gick iaf bra, var på sjukhuset i typ 3 timmar, och mändi var jätttteduktig. Fick följa med henne in när hon skulle sövas också, och poff så var hon borta, haha! Fort gick det. Har massor av roliga bilder som jag ska lägga in sen.

Nu tänkte jag göra mig klar för sängen, se DH och sen sova supertidigt.


gonatttt!


en måndag

Idag har jag inte gjort annat än att sova riktigt länge och slappat. Har varit skönt men samtidigt helt sjukt tråkigt, jag blir som så rastlös. Var och hämtade mitt paket som kommit från h&m, och tro det eller ej men en tröja var trasig när jag fick den. Mindre roligt! Men jag får helt enkelt bara reklamera den och köpa en annan istället.

Borde verkligen gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt imorron, men jag har jobbigt nog lyckats vända på dygnet. Finns det något värre kanske? Anyway, ska vara på sjukhuset vid 10 och möta upp Amanda och hålla henne sällskap innan operationen. Och så ska jag träffa min gås imorron också, mycccchheee trevligt!


Det var väl ungefär allt jag hade att säga idag, tjarå!

älskade söndag

Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag ÄLSKAR söndagar. Det är enda dagen på hela veckan som jag verkligen kan slappna av och bara få va. Det gillar jag! Och inte nog med de, det är ju bra program på tvn från de att man vaknar tills man går och lägger sig.

Det enda jobbiga med söndagar är att det är en såndär typisk tänkapåallt-dag. Just den här dagen har jag tänkt mycket på hur mitt liv skulle se ut idag om inte allt tråkigt hade hänt för några månader sen. Men jag tror verkligen på det här med att "det finns inget ont som inte för något gott med sig", och att allt har en mening. För trots att livet vissa dagar känts totalt meningslöst, så tog jag mig igenom det och är 1000 gånger starkare som person nu. Jag har också lärt mig att uppskatta saker mer och inte ta något för givet.

Men allt är inte helt hundra än. Det gör fortfarande ont i hjärtat och jag önskar för allt i världen att det här aldrig hade hänt. Jag menar, vem vill att ens förälder ska göra såhär mot en? Och vem vill vara bostadslös som 20åring och inte ha någon trygghet? Det finns så mycket mer jag vill skriva, men eftersom jag inte har någon som helst aning om vilka det är som läser det här så tror jag att jag får hålla det för mig själv.


ps. jag saknar mitt m också, jättemycket. dags för dig att komma hit nu ds.

Här kommer lite bilder från gårdagen som jag snodde från elin :)


 

Först var jag, mamma, maggan och elin och såg Turnén 2008 med Soran, Özz, Måns och Björn. Det var värt varenda krona. Skrattade mycket och så hade vi bra platser också, kan ju bero på att vi var ute i tid, haha!

  


Sen satt jag och elin och drack lite i spöregnet och taggade för utgång.
 

Och här är en söt bild på mina bästa brudar inne på en toalett på corona.




nykterist, javisst!

Jag ska va nykter ett braaaaaa tag framöver nu. Att festa ger som ingenting alls, tråkigt nog. Kvällen började iaf sjukt bra med björn, soran, özz och måns. Skrattade så mkt att jag fick ont i magen, det var roligt! Sen gick vi ut på krogen men de var alldeles för mkt folk ute, tycker inte att det är spec roligt då.. Funderar på om man skulle sova istället.. Det ger iaf nått!


tjarrrrååå!

björn gustavsson, soran, özz och måns

Äntligen är det lördag! Ikväll blir nog en trevlig kväll med mycket skratt. Sen hoppas jag på utgång efteråt, är sjuuuukt taggad. Det var alldeles för länge sen jag va ute på krogen.

Och i kylen finns en hel del smarrig dricka, wohoooo! Duschen nu sen kör vi.




Var ju "bara" ett halvår sen vi köpte biljetterna, haha!

hängig dag

Har varit riiiiiktigt sliten idag. Missade min läkartid för jag var så galet trött, rann ur ögonen när jag vaknade. Sen somnade jag om ett tag och mådde inte så mkt bättre nästa gång jag vaknade. For till jobbet men fick gå hem 2 timmar tidigare, det behövde jag. Min kropp vill verkligen inte samma sak som mig just nu. Jag känner mig pigg, jag mår bra, men min kropp orkar ingenting alls. Min matlust är helt borta. Och när jag väl äter vill jag bara spy. Ne om man skulle gnälla lite mindre och göra någon nytta istället. Tror jag ska cykla iväg på h&m och se om dom har nått fint halsband som jag kan ha imorron.

Imorron är det ÄNTLIGEN lördag! Är inge lite taggad. Som vi har väntat elin!!!

tjarååååå

duktiga jag

Min dag började på sämsta tänkbara sätt. 5 min innan bussen gick sprang jag runt utan byxor, för mina jeans var tydligen i tvätten, och mina andra jeans är hål i, och mina strumpbyxor var spårlöst försvunna. Så jag fick fara iväg till jobbet med trasiga jeans. Och när jag väl är på väg till bussen och ska ta min morgoncigg så märker jag att jag har min tändare i andra jackan, kan man bli less för mindre? Men men, trots en kvarglömd tändare och ett par trasiga jeans så gick dagen bra ändå. Dagen gick faktiskt väldigt bra. Idag var det en kund som sa det bästa nån någonsin sagt: "tack för en jättebra service", det gjorde mig jätteglad. Då kände jag verkligen att jag faktiskt är en bra säljare! KNIP! (knip fattar nog ingen om det inte skulle vara någon annan polare som läser det här, haha) Internt sådär!

Imorron känns som en dryg dag. Ska upp jättetidigt för jag ska vara hos läkaren kl 8. Sen hem igen, och sen jobb. Känns som att jag måste åka fram och tillbaka en del.
Men vad gör det om 100 år?

Jag längtar till lördaaaaaaaaaaaag! Jag vill ha lördag nu!!!!!





   





(en saknad Diva)


RSS 2.0