i norrland borde man väl klara av lite snö?

Men tydligen inte. Började dagen med att plumsa ut i djupsnö, kanske inte roligaste starten på dagen, men som tur var har jag ju inte långt till bussen så de gick ju ändå. Men efter jobbet när vi skulle iväg och träna så kom nästa problem. Vid alla busskurer på Vasaplan stod det "förseningar pga väderlek". Så jag sa till mamma att vi kanske skulle åka hem istället för att fara och träna, ifall att bussarna skulle få för sig att sluta gå. Men nee, vi for och tränade ändå. På bussen på väg tillbaka till stan hör vi i bussradion hur dom säger att en buss sitter fast på mariehem, och gissa vilken? Joo, våran såklart. Så fick vi helt enkelt bara stå där och frysa och hoppas på att få komma hem nån gång...en halvtimme senare kom den som tur var, och alla fick åka gratis.

Som pricken över i:et så hann vi åka ungefär 3 hållplatser sen slocknade varenda lampa i hela bussen, haha. Vad är oddsen? Kom iaf igång någon sort mysbelysning efter en stund. En bussresa utöver de vanliga.



Hej snö. Det sjuka är att det är djupare än vad det ser ut som. Sjönk inte helt ner i snön så, lätt 15 cm till. Vad hände med det fina vårvädret som varit senaste dagarna? Kom tillbaks!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0