gävle

Helgen har varit bra, har varit riktigt jävla skönt att få komma bort ett tag! Dock är jag sjukt sliten för tillfället.. Så nu tänkte jag summera helgen som varit.

Fredagen började med att vi lämnade Umeå på morronen, och kom fram till Gävle kring 16-17 nån gång, minns inte riktigt! Sen va planen att vi skulle gå på Heartbreak Hotell och käka, men det var stängt, så istället blev det en donken, funkade det också! Sen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning sen blev det Idol och vin! Sedan pallrade vi oss utåt, och gick på ett ställe som heter Goya. Det var helt okej men, sjukt trångt och mycket konstigt folk måste jag ju säga! Vi träffade några som vi hade träffat utanför hotellet tidigare på kvällen, dom verkade trevliga till en början men sen ändrade jag upfattning, haha! Nog om det! Fyndade för övrigt en jättefin klänning på Gina också!



Lördagen började med en smarrig hotellfrukost, sen back to bed, så sov vi till typ halv 3. Gjorde ett ryck och gick en sväng på Cubus och köpte oss kläder för kvällen! Sen inhandlade vi oss lite middag och vandrade tillbaka till hotellet! Efter det tog vi oss ett dopp i poolen och bastade lite, riktigt skönt var det! Kvällen var sisådär, var 23 på varenda jävla krog, sjukt trist! Men vi träffade iallafall massa kul folk på vägen, haha! Sen hamnade vi på nån krog som hette typ "helt enkelt", och visst, de va helt enkelt att komma in men väl där inne märkte vi att de va typ 40+ som hängde där, haha, så vi gick ut lika fort som vi kom in!

         

Idag blev de också en smarrig hotellfrukost, sen hade vi tänkt gå och lägga oss igen men ingen av oss kunde somna om, så.. är inge lite trött nu! Vi tog iaf tåget från Gävle till Sundsvall och där käkade vi dyrmiddag, men satan va gott det var! Oxfilé med tryffelsås, fläsksilé med bearnaisesås och stekt potatis, MUMS! Sen började den dryga bussresan hem, men den gick hyffsat fort ändå och nu är man äntligen hemma igen!


     


Helgen var iaf mysig! :) Pussss

Kommentarer
Postat av: Hanna

tur för dig/er att ni bara var i gävle under en helg, Tänk vad synd det är om oss stackrare som tvingas bo här

2007-09-30 @ 23:00:15
URL: http://hannaekelund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0